Mutfak Dekorasyonu erzaklarınızı nereye koyuyorsunuz?

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
kızlar mutfakda erzaklarınızı nereye koyuyorsunuz? ben plastik çekmeceye koyuyorum ama artık mutfakda plastik çekmece istemiyorum yer açılsın istiyorum fikirlerinizi bekliyorum. siz mutfak dolabına mı koyuyorsunuz koyuyorsanız alta ve ya üste mi?

ben mutfak dolabına koyuyorum hepsıne kutu saklama kapları aldım cok duzenlı duruyor
patates ev soganımı balkondakı camasır haneye raf yaptık oraya koyuyorum kucuk legenlerde cok almıyorum

balkomda kilerim var Allahtan yoksa nereye koyardım fikrim yok
çünkü mutfak dolaplarımda hiç yer yok :31:

mutfağıma küçük bir dolap aldım kavanozlarla berbaer yiyecek namına ne varsa onun içinde. yeni mutfağımda boy dolabı var ona koyacağım inşallah ama bu dolabımdan vazgeçmem onu da kilere koymayı planlıyorum. dolap candır! :21:

benimki soldaki ama camsız komple ahşap. içindekiler dağınık falan olur görünmesin diye :9:
$En ucuz turkiyenin online elektronik ticaret sitesi beyaz esya led ___.webp

benim mutfağımda çok dolap ve çekmece var Allahtan... ben de geniş bir çekmeceye koyuyorum, cam kavanoz tercih ediyorum, yıllardır böyle kullanıyorum çok kullanışlı...

benim fazla mutfak eşyam olmadıgı için dolabın altına koyuyorum ve hepside cam saklama kavanozunun içinde çok da düzenli duruyor.....

kızlar mutfakda erzaklarınızı nereye koyuyorsunuz? ben plastik çekmeceye koyuyorum ama artık mutfakda plastik çekmece istemiyorum yer açılsın istiyorum fikirlerinizi bekliyorum. siz mutfak dolabına mı koyuyorsunuz koyuyorsanız alta ve ya üste mi?

pirinç, bulgur, mercimek vs. için kavanozlar aldık. boy boy onları dolaba yerleştirdik.
soğan ve patates kovaları var çok şık onları kullanabilirsin. yine aynı dolaba.

mutfagımız çok şükür geniş dolapları var ama çok kullanışsız 3 katlı dolap yapmışlar ama ilk kat normal diğer katlar duvardan dolayı dar dar. altta da sadece 1 dolap var tezgah altında bulaşık ve çamaşır makinesi var. bende ikeadan ahşap raf dolap aldım fiyatı da uygundu 50 tl gibi bişeydi sanırım.çayı şekeri erzakları günlük tabaklarımı oraya koydum. en altada sepette patates soğan ve yemek kitaplarımı koydum güzel oldu.

mutfağıma küçük bir dolap aldım kavanozlarla berbaer yiyecek namına ne varsa onun içinde. yeni mutfağımda boy dolabı var ona koyacağım inşallah ama bu dolabımdan vazgeçmem onu da kilere koymayı planlıyorum. dolap candır! :21:

benimki soldaki ama camsız komple ahşap. içindekiler dağınık falan olur görünmesin diye :9:
Eki Görüntüle 769346

tatlım yaa şu dolabı internetten nasıl sipariş verebilirim, beyazını almak istiyorum. mutakta çıldırıcam yoksa. zaten bende fotoğraflarımı çekip koyucam napabilirim diye ama böyle bi dolap şarttt

Back
X