erzak dolabımı boyadım

wuuu süper bişey ,ahşap ızgaralı halini de canlandırdım gözümde şimdi ,böyle tezgah altına girebileceği bir boşluk varmı banyonda ?boşta bile dursa olurmuş yani .
şimdilik yok.kapaklı yaptı eşim.şu kombilere yapılan kafes gibi kapaklar var ya onlardan.içine kumaş diktireceğim üç bölmeli.ve tekerlekli olacak.

gayetttt güzel olmuş bacımmm güle güle kullan .. ben bu yıl mutfak dolabımı yaptırıken kiler vari bu tarz bir dolap ustadan istedim oda yapmış güyaa 2 raflı yani rafın çok olması ve geniş olması çok önemliii.. yeniden raff yaptırtıcammm işimi görmüyorrr..bende en son alttarafına davul fırınımı koyarak ona yer yaptım o derece genişşş ama pek kullanışlı değil...evi düzenlemem gerekkk.. bir sürü daha saklama kabına ihtiyacım varrr

çok güzel olmuş
üzerine desen çizmeyi ya da yapıştırmayı düşündünüz mü tabi düz beyaz daha hoş geliyor da olabilir..
benim de algım evin kahverengi mobilyalarını seçiyo da son 2 aydır cesaret cesareeeeet(boyamaya değil işe başlayabilmeye)

Cok guzel olmus. Elinize saglik.
Bende ufak bi tane beyaz dolab var. Koyu renge boyasam olurmus demek ki. Tasininca deniycem insaAllah.

Son düzenleme:
sağolun kızlar ,beğenmenize sevindim ,evet başlamaya cesaret lazım ,bir yerine boyayı sürdün mü zaten bitirmeden kalkmıyor insan ,ne çıkacak ortaya diye merak ediyor ,iş başlamakta yani ..

sticker konusuna gelince ,aslında kapaklardan birinin boyası biraz tuhaf olmuştu ,neyse dedim ,kurusun bi ,çok göze batarsa bi sticker yapıştırırm dedim ,neyseki kuruyınca belli olmadı ,biraz kullanayım böyle bakarsın yaparım ,değişikliği severim ..

evet güzel fikir canım.ama ona şimdilik yer yok.banyoya tadilat yapılınca olabilir.

senin bu boyama işin bana da ilham verdi.evde koyu renk ne varsa boyamak istiyorum.

ahahaha kampanya başlatalım ,evde boyanmamış mobilya kalmasın

eve ve eşyalara bayan eli degmeye görsün çiçek bahçesine dönüyor buda süper olmuş ellerinize sağlık canım

Bence gayet güzel olmuş canım güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…