erzak dolabımı boyadım

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
selam kızlar ,
evimde koyu renk olan herşeyden kurtulmaya çalışıyorum
kimi ihtiyaç sahiplerine ,kimi anneme gidiyor ,kimi ise geri dönüşüm amaçlı boyanarak kullanıma devam ediliyor
şimdi ise mutfaktaki erzak dolabımı boyadım
kaplama olduğu için önce zımpara ,ardından 4-5 kat sprey boya ,sonra dalgalanmaları yok etmek için dekor boyası ve en son ise boyayı sabitlemek için mat vernik ile bu hale geldi ,umarım beğenirsiniz ,benim için değişiklik oldu ,yemek odam biraz daha ferahladı gibi ..

bu eski hali

bu da yeni hali

çok güzel olmuş yenisine para vermektense böyle değerlendirmeniz mükemmel olmuş

bunu çok rafı var ,çok kullanışlı oluyor ,yeni de baktım ama 250-300 tl idi ben bunu 30 tl ye yeniledim ,önce yapışkanlı kağıt ile kaplıyım dedim ama ,onu da sevmiyorum ,belli oluyor ,ayrıca biryere takılıdmı kalkıyor ,o yüzden böyle yaptım
beğenmene sevindim canım..

eylül çok güzel olmuş canım.
ben de sabah burdan fikir olsun diye oluşturduğum resim dosyamda gezinirken senin erzak dolabını görmüştüm.ben de eşime böyle bir dolap yaptırmayı düşünüyorum.beyaz süper olmuş.
ben de koyu renk hiç bir şey istemiyorum evde.

ayrıntılı yazmışsın bence harika duruyor eğer evde bişey boyamaya karar verirsem mutlaka sayfayı açıp yapıcam bizim tv ünitesinin rengini beğenmiyorum onu boyamayı düşündüm bian bakalım evdekiler ne dicek

çok sağol canımmm,valla mutfak dolaplarım yetersiz ,bende mecburen herşey bir arada olsun diye bu dolabı kullanıyorum ,şimdi birde boyadım daha da zevkle kullanıyorum ,gözümü yoruyordu diğeri ,hep aklımdaydı ancak vakit bulabildim iyide oldu ,sende yaptır yada al canım eğer ihtiyacın varsa ..

boyaların ismini de yazayım canım ,önce 2 tane beyaz mat sprey boya aldım polisan marka ama spreyden memnun kalmadım ,kapatmadı ,ayrıca tozu fena ,kokusu da öyle ,boş bir alanda yapman lazım ,ben terasta yapacaktım eşim çıkarmadı bende küçük balkonda yaptım ama 2 günde anca.neyse sprey ile yinede boyadım dalga dalga kapanmayan yerler kaldı ,onları da daha önce evde varolan sıvı beyaz mat ahşap boyası ile ve ince bir role yardımı ile boyadım ,kuruyunca da ,polisan mat sprey vernik ile cilaladım ..umarım yardımcı olur ..

teşekkür ederim ayrıntılı oldu gerçekten eğer izin verirlerse mutlaka yapıcam sonucuda buraya koyarım eleştirirsiniz

teşekkür ederim ayrıntılı oldu gerçekten eğer izin verirlerse mutlaka yapıcam sonucuda buraya koyarım eleştirirsiniz

el emeği güzel şey tabi ,ortaya güzel bişey çıkınca mutlu oluyor insan ,sende yap bakalım bizde yorumlarız ..

inşallah yaptırırlar yaparım bende o zaman

ben bi kutu beyaz ahşap boyası aldım baya bir aman önce ,evde gezerken aklıma gelen herşeyi boyuyorum ,çerçeve ,biblo ,dekoratif eşya ne bulursam sende böyle ufak şeylerle başla ,güzle olduğunu görünce izin vereceklerdir ev halkı da

Çok güzel olmuş :) Ellerinize sağlık

Bende orta sehpayı boyamak istiyorum ama batırırım korkusundan cesaret edemiyorum..

mutfağımı değiştireceğim diye bir şey yapmak istemiyordum ama bu gidişle 3-4 yıl sonrasında ancak yaptırabileceğim.kuru gıda dolabına ihtiyacım çok.ben de beyaz yaptırayım istiyorum.senin ki çok ideal,rafları falan.
yaptırınca ben de resim ekleyeyim.:))

kirli sepeti tasarladım eşim yaptı.bitince onu da eklerim inşaALLAH.

doğru diyosun bizim evde büyük bir çerçeve var onu boyamalıyım içinede bizim burdan grafikerlerden bi resim basmalarını rica ederim fevkalede olur ay heycanlandım ya çerçeve içinde aynısını yapıcam dimi

Çok güzel olmuş :) Ellerinize sağlık

Bende orta sehpayı boyamak istiyorum ama batırırım korkusundan cesaret edemiyorum..
bende hep o düşünceye sahiptim,kaliteli bişeyi boyamaya cesaret edemem ,ancak bu dolabı mahvetsemde atarım düşüncesiyle yaptım oldu da ,biraz cesaret lazım galiba ..

Eki Görüntüle 781732

böyle bir şey tasarladım ama dışı ahşap ızgara gibi olacak.
wuuu süper bişey ,ahşap ızgaralı halini de canlandırdım gözümde şimdi ,böyle tezgah altına girebileceği bir boşluk varmı banyonda ?boşta bile dursa olurmuş yani .

heh onunla başla denemeye ,onda sprey kullanma ama direk ahşap dekor boyası ile boya ,ben alan geniş diye spreyle önce astar yaptım ..

Son düzenleme:
heh onunla başla denemeye ,onda sprey kullanma ama direk ahşap dekor boyası ile boya ,ben alan geniş diye spreyle önce astar yaptım ..[/QUOTE]

bu hafta onu yapıcam resimide hallettiğim zaman ilk işim buraya çekip koymak olucak akşam ahşap boyası alıcam bakalım nasıl olucak teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…