hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün Ertürk Poyraz bebeği.
çok cesaretliymişsin maşallah ben hamile kalmaya bile cesaret edemiyorumerken yaşta anne olmayı çok istiyorum aslında 24 e girmek üzereyim tam zamanı diye düşünüyorum ama korkuyorum.burada hep sizlerin öykülerini okuyup cesaret bulmaya çalışıyorum.Ne mutlu size
Tekrar tebrik ederim canım
tebrikler canım.....darısı benim başıma epidurali tavsiye diyomusun bende istiyorum çünkü
Teşekkür ederim. Eminim karar verdikten sonra iyi ki yapmışım diyeceksin. Bu arada aynı yaştayız,gecikme
evet sanırım 87 lisin ben de 87 yılı nisan doğumluyum.ne güzel sen anne oldun.çoğu arkadaşım aynı şekilde hatta 2.bebeği olanlar oldu :) ben bu yıl sonuna doğru belki diyorum bakalım kısmet :18: bu yıl derken 2011 :)
bebısın hayırlı olsun canım.. Rabbım saglıklı uzun omurler versın ınsallah..
Benım dogumada az kaldı zaman daraldıkca da korkular cogalıo halıyle.. ama bole olumlu guzel dogum hıkayelerı okudukca az da olsa umutlanıorum ınsallah bole kolay bı dogumla bende kucagıma alırım kızımı darısı basımıza
Allah analı babalı büyütsün
Allah bebeginize ve size uzun ve saglikli omurler versin,
bende hep dogum hikayelerini okuyorum
ya benim merak ettigim orda cekilen acinin tarifi yok mu; cok mu cekilmez dayanilmaz oluyor,
ilk dogum olacagi icin hic kestiremiyorum.
ben birazda kilolu hamile kaldim ve cok dikkat ediyorum simdilik, hamileligin ilk basinda kaybettigim kilolari aldim sadece, insallah bi sorun olmaz.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Allah herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. Bu acıyı tarif etmek biraz zor daha önce bu kadar acı veren bir olay hiç yaşamadım ama Allah yardım ediyo açılma ilerlediğinde bir an dayanılmaz bir ağrı geliyor bu sırada annecim hep belimi ovdu inanın çok işe yarıyo, daha sonra ağrı diniyo 15 saniye sonra tekrar başlıyo bu arada rahatlayıp güç topluyosun, sonra tekrar ağrı. Ağrı sırasında sadece Allahım beni kurtar diye dua ediyosun. Doğumhaneye alındığında ise hiç biri kalmıyo. Yavaş yavaş ıkınma hissi başlıyo. Ağrı yok doktorun talimatlarını dinlersen korkmana hiç gerek yok. Aklına yok ben bu işi yapamam sezeryana alın gibi şeyler getirme. Güzel şeyler düşün hepsi bitecek ve biraz sonra bebişini kucağına alacağını düşün. ben öyle yaptım olumlu düşünmek herşeyi kolaylaştırıyo. Üstelik ben 2 buçuk ay yattığım için yakınlarım sen nasıl normal doğurucaksın dediler ama benim isteğim hep normaldi çok şükür normal oldu. 45 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım.
allah anali babali buyutsun sultancim. hangi hastanede yapmistin dogumunu hastane arayisi icindeyim bende
sultann benimde doğumuma az kaldı.Normal doğum istiyorm ama çokta korkuyorum.Yzını okurken çok duygulandım.Bu son günlerde baya bi duygusalım.Neyse ki rabbim sag saglim evladını sana kavuşturmuş.Darısı bizhamilelerin başına:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?