Ertesi gün hapı

Ella doğum kontrol hapı olmadığı için hormonal bir durumu yok hormonları bozması gibi bir durumu da yok

O şekilde hamile kalma riski çok düşük zaten canım adettir o yüksek ihtimalle ama mesajı geç gördüm ben test falan yaptın mı son durum nedir?

Ya post sahibi bacım benim de almam gerekiyor ama biraz tereddüt ediyorum gerçekten etkili mi?
Ella en güçlü ertesi gün haplarından biri ve ilk 12 saat içinde alındığında koruma oranı çok yüksek 5 güne kadar alınabilir ama ne kadar erken o kadar iyi

Ella en güçlü ertesi gün haplarından biri ve ilk 12 saat içinde alındığında koruma oranı çok yüksek 5 güne kadar alınabilir ama ne kadar erken o kadar iyi
5 gün çokmuş gerçekten ben 24 saat içinde almış olacağım o zaman baya etkili olur değil mi?

Ama doğum kontrol yönetmi değil bu dimi düzenli almam gerekmiyor yani?
Kesinlikle doğru canım ella düzenli doğum kontrol yöntemi değil sadece acil durumlar için kullanılması gerekiyor ama acil bir durum olunca düşünmeden alabilirsin yani

Kesinlikle doğru canım ella düzenli doğum kontrol yöntemi değil sadece acil durumlar için kullanılması gerekiyor ama acil bir durum olunca düşünmeden alabilirsin yani
Anladım zaten sürekli kullanma niyetim yok ama ilk kez alacağım için biraz korkuyorum açıkçası

Anladım zaten sürekli kullanma niyetim yok ama ilk kez alacağım için biraz korkuyorum açıkçası
Ben de senin gibiydim canım ama hiç korkma dediğim gibi bende bir sorun olmadı içince daha rahat hissedeceksin

Ella doğum kontrol hapı olmadığı için hormonal bir durumu yok hormonları bozması gibi bir durumu da yok
Ella yüksek dozda progesteron içerir ve adet döngüsünde düzensizliğe beklenmeyen kanamalara dolayısıyla hormonol değişikliğe sebep olabilir. Neye dayanarak hormonal bir durum olmadığını söylediğinizi anlamadim. Bildiğiniz gibi progesteron bir hormondur çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…