Ertesi gün hapları zaten bu tarz durumlar için üretilmiş kullanmaktan çekinme derim eğer çocuk düşünmüyorsan risk etmeye değmezKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkürler evet ama ilk kez kullanıcam açıkcası çekindim hormonları bozuyor vs deniyorErtesi gün hapları zaten bu tarz durumlar için üretilmiş kullanmaktan çekinme derim eğer çocuk düşünmüyorsan risk etmeye değmez
Hormonları bozmuyor bunu bir doğum kontrol ilacı olarak değil acil durum ilacı olarak kullanmanın bilincinde olmak lazım ama öyle bahsedildiği gibi bir şeyi bozduğu yok adet gecikmesi vs. yapıyor evet ama o da yumurtlamayı ertelediği için doğal olan bir şey.Çok teşekkürler evet ama ilk kez kullanıcam açıkcası çekindim hormonları bozuyor vs deniyor
Tabii sürekli kullanmak doğru olmaz bende sizin gibi düşünüyorum 1 tane mi var peki bu ilaç olarak ismi nedirHormonları bozmuyor bunu bir doğum kontrol ilacı olarak değil acil durum ilacı olarak kullanmanın bilincinde olmak lazım ama öyle bahsedildiği gibi bir şeyi bozduğu yok adet gecikmesi vs. yapıyor evet ama o da yumurtlamayı ertelediği için doğal olan bir şey.
Ella ismi her eczanede vardır 1 tane tekli olarak satılıyorTabii sürekli kullanmak doğru olmaz bende sizin gibi düşünüyorum 1 tane mi var peki bu ilaç olarak ismi nedir
Çok teşekkür ederim şimdi gidicem almaya umarım geç kalmamışımdır yaElla ismi her eczanede vardır 1 tane tekli olarak satılıyor
Ben daha önce Ella kullandım hemen ertesi sabah almıştım öyle ciddi bir yan etki yaşamadım, sadece birkaç gün adetimde düzensizlik oldu ama aç karnına değil de tok karnına içersen mide bulantısını önleyebilirsin belki ben genelde bulantı yaptığını duymuştumÇok teşekkür ederim şimdi gidicem almaya umarım geç kalmamışımdır ya
Aa evet bulantı aç karnına içilirse yapar belki diğer ilaçlardaki gibiBen daha önce Ella kullandım hemen ertesi sabah almıştım öyle ciddi bir yan etki yaşamadım, sadece birkaç gün adetimde düzensizlik oldu ama aç karnına değil de tok karnına içersen mide bulantısını önleyebilirsin belki ben genelde bulantı yaptığını duymuştum
Evet bende biraz baş dönmesi yapmıştı ama uzun vadede baska bi sorun yaşamadım. adetim 5 gün gecikti sadece o da biraz stres yaptı ama çocuk olmasından iyidirAa evet bulantı aç karnına içilirse yapar belki diğer ilaçlardaki gibi
Hahaha çok haklısınız gerçekten çocuk olmasından iyidir hazır olsam neyse ama hiç değilimEvet bende biraz baş dönmesi yapmıştı ama uzun vadede baska bi sorun yaşamadım. adetim 5 gün gecikti sadece o da biraz stres yaptı ama çocuk olmasından iyidir
Ertesi gün haplarını ne kadar erken alırsan o kadar etkili oluyor, genelde ilk 12 saat içinde almak en iyisi deniyor. Eğer çok tedirginsen bir kadın doğum uzmanına da danışabilirsin.Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
12 saat olmamıştır daha bu hafta kadın doğumda randevumda var zaten danışacağım kesinlikleErtesi gün haplarını ne kadar erken alırsan o kadar etkili oluyor, genelde ilk 12 saat içinde almak en iyisi deniyor. Eğer çok tedirginsen bir kadın doğum uzmanına da danışabilirsin.
Ertesi gün hapı olarak ella var canım en etkilisi oKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Başka ne varki zaten benim bildiğim bir ella varErtesi gün hapı olarak ella var canım en etkilisi o
birkaç farklı marka var ertesi gün haplarında ama en etkili olarak ella öneriyoruz :))Başka ne varki zaten benim bildiğim bir ella var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?