- 17 Aralık 2015
- 26.734
- 48.773
- 598
yumurtlama döneminizmiydiÇok teşekkürler evet ama ilk kez kullanıcam açıkcası çekindim hormonları bozuyor vs deniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama döneminizmiydiÇok teşekkürler evet ama ilk kez kullanıcam açıkcası çekindim hormonları bozuyor vs deniyor
Kuzum tabiki herşeyden önce senin kararın ve senin vücudun hicbirsey diyemem buna ama bende ilk evlendiğim sıralar çocuk istemedik sonra korunmasız ilişki oldu ežime ertesigun hapi alayım dedim ama almadım olursa olur dedim ama olmadı şimdi çok istiyorum ama olmuyor bence olacağı varsa olsun tabi yinede sen bilirsin herkesin kendi kararıKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Bu arada 10 sene korunmasız ilişkiye girip hamile kalamayan kadınlarKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Etkisini nereden karşılaştırdın ki? Sırf aşinalık var diye yazmışsın.birkaç farklı marka var ertesi gün haplarında ama en etkili olarak ella öneriyoruz :))
Ben sadece bir kez kullandım yan etkisini falan görmedim riske atmak istemiyorsan hemen kullanmalısın.Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Bende kullanmştm ilk ay hiç bir yan etki yapmadı bendeKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Ovulasyon dönemindeysen sağlıklı ve gennçsen hiç kurtarmıyor ne zamandı dön regl tarihinKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Hiç bir yöntem yüzde yüz korumuyor ama cocuk düşünmyosan riske atma tabi ben kullandım hormonlar içn ama beni daha beter etti hormonları düzeltmesi gerekirken batırdı iyce ama sen bunu hormon için kullanmayacaksan doktorun sana anlatır nasıl kullanman gerektiğini eğer içtiysen ilacı cokta evham yapma inan bana gebe kalmak çok kolay bişey değil :)Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Aynen benim arkadaşımda öyle hamile kaldı. Şimdi 10 yaşında :)Çok yakın bir arkadaşım ilişkiden hemen sonra kullanmasına rağmen hamile kaldı yani o kadar da güvenmeyin derim
Pekı konudan bağımsız. Reglim kesilmişti iki gün oldum sadece dördüncü gün beraberlik yaşarken tekrardan regl oldum sanırım söktürdü yine kanama olmuştu yıne regl döneminde mı sayılıyorum pekı? Bıde ıcıne gelmişti direk bende sonrakı gün ertesi gün hapı aldım daha önceden 25 gün ertelemişti reglimi yumurtayı durdurmuştu korkarak içtim bı problem olur muYumurtlama döneminde degilseniz gebe kalma ihtimaliniz de çok çok düşük demektir. Adetin ilk gününden sonrasını sayın 11. 12 13 14 15 16 gün degilse ilişkiniz zaten gebe kalma ihtimaliniz çok düşük.
Ertesi gün hapı ne kadar erken alinsa o kadar etki eder. Ama ertesi gün hapindan 3 4 gün sonra nadir de olsa kanamaniz olabilir. Bu sizi korkutmasın. Yilda en en fazla 3 ertesi gün hapı almalisiniz fazlası zarar.
Daha öncesinde kullandım ve iki ay adet olamadım ,yumurtaligimda kist oluştu.Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Nasil basardin yirtildiKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
iç ama içtikten sonra kusmamaya özen gösterKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Ben ilk çocuğuma bu yüzden ha ile kalmıştımKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()