- 27 Ekim 2022
- 5.393
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.516
- 178
Ertes72 var baska cesitleride var bildigim kadariylaBaşka ne varki zaten benim bildiğim bir ella var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertes72 var baska cesitleride var bildigim kadariylaBaşka ne varki zaten benim bildiğim bir ella var
Öneriyoruz derkenn doktor musunuz yoksa ya da eczacı ?birkaç farklı marka var ertesi gün haplarında ama en etkili olarak ella öneriyoruz :))
Hepsinin etkisi aynı değil mi acaba ya bende ella kullandım dün ama kafamı karıştırdınız şimdibirkaç farklı marka var ertesi gün haplarında ama en etkili olarak ella öneriyoruz :))
Öneriyoruz derkenn doktor musunuz yoksa ya da eczacı ?![]()
Eczacıyım :) Kiloya ve etki süresine göre değişiyor araştırırsanız sizde görürsünüz zaten 2 farklı bileşen oluyor ertesi gün haplarında levonorgestrel ve ulipristal asetat bileşenli. levonorgestrel olanı 72 saat ulipristal'i ise 120 saat içinde alırsanız etkisi oluyor. Burada şimdi ders verir gibi olmasın ama sperm vücutta 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor o yüzden Ella öneriyoruz ayrıca kilo bakımından da etkisi azalıyorHepsinin etkisi aynı değil mi acaba ya bende ella kullandım dün ama kafamı karıştırdınız şimdi![]()
Vayy çok sevindim denk geldiğimizeEczacıyım :) Kiloya ve etki süresine göre değişiyor araştırırsanız sizde görürsünüz zaten 2 farklı bileşen oluyor ertesi gün haplarında levonorgestrel ve ulipristal asetat bileşenli. levonorgestrel olanı 72 saat ulipristal'i ise 120 saat içinde alırsanız etkisi oluyor. Burada şimdi ders verir gibi olmasın ama sperm vücutta 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor o yüzden Ella öneriyoruz ayrıca kilo bakımından da etkisi azalıyor
1 tane hap kullanıyorsunuz ella'da, koruyuculuğu kilonuz artsa da değişmiyor ama diğer ertesi gün haplarında mesela 70 kg'dan sonra koruyuculuğu azalıyorVayy çok sevindim denk geldiğimizekilo olayı nasıl peki ben 65 kiloyum mesela 2 hap mı kullanmam lazımdı 1 tane yeter mi
ya sizi hazır bulmuşken şunu çok merak ediyorum ertesi gün haplarının hormon bozduğu vs. söyleniyor ben hiç kullanmamıştım daha yeni içtim bi yan etkisini görmedim ama daha sonrasında sorun olur mu?? Şuan düşünmesemde ileride düşünüyorum çünkü çocuk1 tane hap kullanıyorsunuz ella'da, koruyuculuğu kilonuz artsa da değişmiyor ama diğer ertesi gün haplarında mesela 70 kg'dan sonra koruyuculuğu azalıyor
Yetkili biri geldiyse ben susayım:)ya sizi hazır bulmuşken şunu çok merak ediyorum ertesi gün haplarının hormon bozduğu vs. söyleniyor ben hiç kullanmamıştım daha yeni içtim bi yan etkisini görmedim ama daha sonrasında sorun olur mu?? Şuan düşünmesemde ileride düşünüyorum çünkü çocuk
Evetya sizi hazır bulmuşken şunu çok merak ediyorum ertesi gün haplarının hormon bozduğu vs. söyleniyor ben hiç kullanmamıştım daha yeni içtim bi yan etkisini görmedim ama daha sonrasında sorun olur mu?? Şuan düşünmesemde ileride düşünüyorum çünkü çocuk
hahah yetkili biri bulunca bizYetkili biri geldiyse ben susayım:)hormon bozmuyor diye biliyorum yine söyleyeyim kadın doğum doktoruma sormuştum hatta o da aynısını söyledi
Kesinlikle öyle erkekler hiç çekmiyor bunu açıkcası olan hep kadınlara oluyor eğer hazır değilsem çocuk düşünmüyorsam neden sonrasında ben sıkıntı çekiyorumki keşke erkekler içinde çıkartsalar şöyle bir ilaçEvetkediler 'in dediği gibi hormon bozan bir ilaç olarak görmemek lazım aksine hayat kurtarıcı bir şey olarak görmek lazım bunu istenmeyen çocuk olduktan sonraki süreç daha da yıpratıcı olabiliyor çünkü
Merhaba 2 gün gecikmesi normal 1 haftaya kadar olabilirmerhaba kızlar bende bi kaza yaşadı hemen ertesi gün hapı kullandım geçen ay. şimdi adetim 2 gün gecikti acaba normal midir??? test yapmam gerekir mi
Ahh ah keşke ya ama yumurtlama bizde olduğu için bizim önlem almamız lazım sanıırm :')Kesinlikle öyle erkekler hiç çekmiyor bunu açıkcası olan hep kadınlara oluyor eğer hazır değilsem çocuk düşünmüyorsam neden sonrasında ben sıkıntı çekiyorumki keşke erkekler içinde çıkartsalar şöyle bir ilaç
umarım dediğiniz gibi olur biraz panikledim gerçi adet öncesi ağrılarımda var sanki olacak gibiyim amaMerhaba 2 gün gecikmesi normal 1 haftaya kadar olabilir
Olaydan ne zaman süre sonra kullandınız ?umarım dediğiniz gibi olur biraz panikledim gerçi adet öncesi ağrılarımda var sanki olacak gibiyim ama
en fazla 2 saat geçmiştirOlaydan ne zaman süre sonra kullandınız ?
O zaman bikaç gün daha bekleyin derim dediğim gibi 5 gün geciktirmesi çok normalen fazla 2 saat geçmiştir
Yumurtlama döneminde degilseniz gebe kalma ihtimaliniz de çok çok düşük demektir. Adetin ilk gününden sonrasını sayın 11. 12 13 14 15 16 gün degilse ilişkiniz zatwn gebe kalma ihtimaliniz çok düşük.Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Yumurtlama döneminde degilseniz gebe kalma ihtimaliniz de çok çok düşük demektir. Adetin ilk gününden sonrasını sayın 11. 12 13 14 15 16 gün degilse ilişkiniz zaten gebe kalma ihtimaliniz çok düşük.Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.![]()