Yan etkisi oldu mu peki?Evet canım tek hap olarak içiyorsun suyla birlikte alıyorsun başka ekstra bir şey yapmana gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yan etkisi oldu mu peki?Evet canım tek hap olarak içiyorsun suyla birlikte alıyorsun başka ekstra bir şey yapmana gerek yok
Bende bir yan etki yapmadı sadece dediğim gibi adetim biraz gecikti ama stres de etkiliyor diye düşünüyorumYan etkisi oldu mu peki?
Ella doğum kontrol hapı olmadığı için hormonal bir durumu yok hormonları bozması gibi bir durumu da yokErtesi gün hapı eğer yumurtanız çatlamamış ise fayda sağlar fakat çatlamış bir yumurtanız var ise ve sperm ile buluştuysa ilişkiden hemen sonra almış olsanız bile hiçbir faydası olmayacaktır. Nereden biliyorsun diye sormayin:) bu bir doğum kontrol yöntemi değil hem hormonlarinizi alt ust eden hem de garantisi olmayan bir yöntem.
O şekilde hamile kalma riski çok düşük zaten canım adettir o yüksek ihtimalle ama mesajı geç gördüm ben test falan yaptın mı son durum nedir?İyi günler yorumlarda sizi bilgili gördüğüm için sormak istedim 16ocakta geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdim içime boşalmadı ve ne olur ne olmaz diye ilişkiden 48saat sonra Ella aldım adetim 15gün gecikti ve 15.günün akşamı yani 2gün önce kanamam oldu regl gibi kırmızı renkti ama normal zamandaki gibi yoğun değildi dün akşama kadar yoğun olmayacak şekilde kan geldi 1ped anca doldu bugünse pedime geçmemiş sadece sildikçe peçeteye geliyor acaba regl değil mi yerleşme kanaması vs olabilir mi ya da ilaçtan dolayı mı böyle oldu
Ella en güçlü ertesi gün haplarından biri ve ilk 12 saat içinde alındığında koruma oranı çok yüksek 5 güne kadar alınabilir ama ne kadar erken o kadar iyiYa post sahibi bacım benim de almam gerekiyor ama biraz tereddüt ediyorum gerçekten etkili mi?
5 gün çokmuş gerçekten ben 24 saat içinde almış olacağım o zaman baya etkili olur değil mi?Ella en güçlü ertesi gün haplarından biri ve ilk 12 saat içinde alındığında koruma oranı çok yüksek 5 güne kadar alınabilir ama ne kadar erken o kadar iyi
Ama doğum kontrol yönetmi değil bu dimi düzenli almam gerekmiyor yani?Evet 24 saat içinde alırsan etkisi %98 civarında yani çok güçlü bir koruma sağlıyor
Kesinlikle doğru canım ella düzenli doğum kontrol yöntemi değil sadece acil durumlar için kullanılması gerekiyor ama acil bir durum olunca düşünmeden alabilirsin yaniAma doğum kontrol yönetmi değil bu dimi düzenli almam gerekmiyor yani?
Anladım zaten sürekli kullanma niyetim yok ama ilk kez alacağım için biraz korkuyorum açıkçasıKesinlikle doğru canım ella düzenli doğum kontrol yöntemi değil sadece acil durumlar için kullanılması gerekiyor ama acil bir durum olunca düşünmeden alabilirsin yani
Ben de senin gibiydim canım ama hiç korkma dediğim gibi bende bir sorun olmadı içince daha rahat hissedeceksinAnladım zaten sürekli kullanma niyetim yok ama ilk kez alacağım için biraz korkuyorum açıkçası
Tamam o zaman hemen gidip alıyorum içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimBen de senin gibiydim canım ama hiç korkma dediğim gibi bende bir sorun olmadı içince daha rahat hissedeceksin
Aynen canım kafana takma ve kendini üzme al iç ve rahatına bakTamam o zaman hemen gidip alıyorum içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim![]()
Rica ederim için rahat olsun doğru zamanda alındığında oldukça etkili bir ilaç
Çok sağ olun kızlar iyi ki yazmışım vallaAynen canım kafana takma ve kendini üzme al iç ve rahatına bak![]()
Ella yüksek dozda progesteron içerir ve adet döngüsünde düzensizliğe beklenmeyen kanamalara dolayısıyla hormonol değişikliğe sebep olabilir. Neye dayanarak hormonal bir durum olmadığını söylediğinizi anlamadim. Bildiğiniz gibi progesteron bir hormondur çünkü.Ella doğum kontrol hapı olmadığı için hormonal bir durumu yok hormonları bozması gibi bir durumu da yok