- 26 Haziran 2024
- 35
- 8
- 22
5 gun boyunca kordugunu sanmistik :/ o yuzden bilemedik ilaci aldiktan sonra tekrar iliskiye girilmeyecegini. Ama içe bosalma falan olmadi riskte miyim yine de yaaEn basiti akıllı telefon var elimizde keşke baksaydınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gun boyunca kordugunu sanmistik :/ o yuzden bilemedik ilaci aldiktan sonra tekrar iliskiye girilmeyecegini. Ama içe bosalma falan olmadi riskte miyim yine de yaaEn basiti akıllı telefon var elimizde keşke baksaydınız
Evet risktesin. Daha kötüsü sanki hapı hiç kullanmamış gibisin şuan son ilişkinden dolayı5 gun boyunca kordugunu sanmistik :/ o yuzden bilemedik ilaci aldiktan sonra tekrar iliskiye girilmeyecegini. Ama içe bosalma falan olmadi riskte miyim yine de yaa
Peki bu regl olmama 2 gun varken gordugum kirmizi renkli kanama neydi ? Bide su an olmama bir gun var kahverengi lekenme var. İliskiye girmemin ustunden 15 gun gecti. Yarın regl olmam gerekiyo normal şartlardaEvet risktesin. Daha kötüsü sanki hapı hiç kullanmamış gibisin şuan son ilişkinden dolayı
Merhabalar ben yumurtlama günlerimde korunmasiz iliskiye girdim.(3 gün) yani bu 3 gün yumurtlama gunlerimdi. Sevgilim geri cekme yontemiyle disariya bosaldi bosaldigini da gordum 3 gunde aynı şekilde disariya bosaldi. Boşalacağını hissedecegi zaman geri cekip dısarı bosaldi ama ben takintili bi insan oldugum icin gidip iliskimizin yasandigi 2. Gunde 2-3 saat sonra ella hapini ictim hicbir yan etki yasamadim. Suan regl olmama 1 gun var regl olmama 2 gun kala bi kanamam oldu birden bire kirmizi renkli ama az miktardaydi. Bu kanama neyin nesi oluyor ilactan kaynakli mi yoksa bahsedildiği gibi yerleşme tutunma vb kanama olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim.
İlkkez yasadigim icin bu cahillik Sevgilimde bosalmamasina her seferinde disari bosalmasina erken cikarmasina güvendi isteKeşke takıntını doğru düzgün korunmak için kullansaydın. Taş devrindemiyiz? Geri çekilerek korunmak nedir
Hanımefendi ben prospektüs diyorum siz bana internet sitesi atıyorsunuz.Ertesi gün hapı hakkında sıkça sorulan sorular
Bu sayfaya bakıp okur musunuz lütfen
Herşey olabilir. İlaç kanaması, yerleşme kanaması, regl erken gelmiş olabilir. Sökülmüyor olabilir her ihtimaliniz var suandaPeki bu regl olmama 2 gun varken gordugum kirmizi renkli kanama neydi ? Bide su an olmama bir gun var kahverengi lekenme var. İliskiye girmemin ustunden 15 gun gecti. Yarın regl olmam gerekiyo normal şartlarda
İçe bosalma durumu mu oldu ? Yoksa tam anlamıyla geri çekilip disari bosalma mi oldu ‘nasil olduKorkutmak için söylemiyorum geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım
Dışarı boşalma oldu ve o ay sadece o ilişkimde korunmasız olmuştu, sonra geç döllenme ile hamilelik haberi aldık.İçe bosalma durumu mu oldu ? Yoksa tam anlamıyla geri çekilip disari bosalma mi oldu ‘nasil oldu
Geri çekilme bir korunma yöntemidir ama riskleri diğer yöntemlerden daha fazladır.doğrusu bu.yöntem olmasa kullananlar nasıl kullanıyor?Keşke takıntını doğru düzgün korunmak için kullansaydın. Taş devrindemiyiz? Geri çekilerek korunmak nedir
Benim iliskiye girdigim 15 gun oldu . Regl olMama 2 gun varken kırmızı renkli akintim oldu biraz gecti. Su an bir gun var kahverengi renkli lekelenme var az az. Bunlar yerleşme belirtisi falan mi yoksa ilacın yaptigi kanamalar mi. Sizde nasil belirtiler oldu hamilelik icin nasil anladinizDışarı boşalma oldu ve o ay sadece o ilişkimde korunmasız olmuştu, sonra geç döllenme ile hamilelik haberi aldık.
Geri çekilmeyi az çok hepimiz biliyoruz, içerde değildi emindik ama olacağı varmış nasip işte.
Geri çekilme bir korunma yöntemidir ama riskleri diğer yöntemlerden daha fazladır.doğrusu bu.yöntem olmasa kullananlar nasıl kullanıyor?
Kaynak neresi? Totoşun mu?Geri çekilme bir korunma yöntemidir ama riskleri diğer yöntemlerden daha fazladır.doğrusu bu.yöntem olmasa kullananlar nasıl kullanıyor?
Veriler.yüzde 70 diyorlar.riski daha fazla olan bir korunma yöntemi diyebilmek için yeterlidir.Kaynak neresi? Totoşun mu?
iyi ki takıntılısın.ama ben takintili bi insan oldugum icin gidip iliskimizin yasandigi 2. Gunde 2-3 saat sonra ella hapini ictim
Veriler.yüzde 70 diyorlar.riski daha fazla olan bir korunma yöntemi diyebilmek için yeterlidir.
Tamam anladim da . Benim regl olmama bir gun var suan kahverengi lekelenme geliyo . Bide iki gün varken regl olmama kırmızı kan geldi biraz . Yerleşme kanimi bu yoksa ilaçtan dolayı olan kanama mi nerden anliycamÇocuk istemiyorsan , başka korunma yöntemleri bak . Geri çekilmede hamile kalmıştım