• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hapı

nalanamca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
öncelikle merhaba ben erkek arkadaşımla yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadım içime bosalmadı geri çekilme yöntemi oldu yani ama ben ne olur ne olmaz diye Ella hapı içtim 1 1Mayıs ve 2 Mayıs 2 Mayıs Ella hapı içtim hamile kalma ihtimalim kaçtır sizce

öncelikle merhaba ben erkek arkadaşımla yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadım içime bosalmadı geri çekilme yöntemi oldu yani ama ben ne olur ne olmaz diye Ella hapı içtim 1 1Mayıs ve 2 Mayıs 2 Mayıs Ella hapı içtim hamile kalma ihtimalim kaçtır sizce
İki gün arka arkaya Ella mi içtin. Çok geçmiş olsun bundan sonra bir sene hormonların anca düzelir. Gebelik olmaz sanmıyorum

Ella gebelik engellemez, yine bır cahil işi, boşu boşuna bilmeden kullanılmış bir ilaç.
Ella yumurtlama doneminden önce kullanılan yumurtlamayı geciktiren veya durduran bir hormon ilacıdır. Korunma yöntemi değildir. Mevcut yumurta varsa Ellann gebelik için yapabileceği birşey yoktur.
İşin şansa kaldı, iki haftaya sonuç belli olur.

Hali hazırda döllenme olmuşsa etkisi 0. Döllenme de ilişkiden 15-45dk sonra falan oluyor. Ayrıca yumurta o 24-48 saatlik aktif döngüsüne girmişse de etkisi yok. 2 kere hap içmek ne demek 1 döngüde 1 defa içilebilir. Ayrıca ertesi gün hapları sandığın kadar koruyucu değil. Yumurtlama gününü bile bile neden korunmazsın ki istersen 10 tane iç yumurtlamadan önce etkili sadece

Back
X