Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa komik oldu biraz ama korkuyorum işte istem dışı adetime 9 gün var sence onu mu beklemeliyim kan testi yaptırmak için ? yani adetimden önce yaptırsam kan testinde belli olmaz mı
yaa komik oldu biraz ama korkuyorum işte istem dışı adetime 9 gün var sence onu mu beklemeliyim kan testi yaptırmak için ? yani adetimden önce yaptırsam kan testinde belli olmaz mı
Yazım hatamı söylediğiniz için teşekkür ederim.
En azından sizin gibi bilip bilmediğim konularda ahkam kesmiyorum.
Prezervatif,doğum kontrol hapı,aylık-3 aylık iğneleri kullanırken bile hamile kalan insanlar var.
Hiçbir korunma yönteminin %100 koruma sağlamadığını öğrenmişsinizdir umarım.. Ne mutlu size. :)
Yazım hatamı söylediğiniz için teşekkür ederim.
En azından sizin gibi bilip bilmediğim konularda ahkam kesmiyorum.
Prezervatif,doğum kontrol hapı,aylık-3 aylık iğneleri kullanırken bile hamile kalan insanlar var.
Hiçbir korunma yönteminin %100 koruma sağlamadığını öğrenmişsinizdir umarım.. Ne mutlu size. :)