ertesi gün hapı:(

ella kullanıp hamile kalan var mı

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
adetimin bitişinin ertesi günü ilişkiden yarım saat sonra Ella ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım 1 hafta oldu ama hiçbir yan etki göstermedi. biraz araştırdım herkes yan etkilerden şikayet etmiş bende tık yok ilac etki etmedi demek mi bu? konuyla ilgili bilgisi olan var mı bu ilacı içenlerden yorum bekliyorum :(

Ertesi gun hapi bir korunma yöntemi değildir. Sagliga da oldukça zararlı. Yine de iliskiden sonra 12 saat icinde kullanirsaniz etkisi cok yuksektir. Eger regliniz 10 gun gibi uzun surmuyorsa, reglin hemen ertesinde hamile kalmak cok cok düşük ihtimal.

F filmgibi canim biri seni çağırıyor sanırım :p
Geldim canım buradayım küçük bir karışıklık olmuş.:)

Ella kullanıp hamile kaldım.
İlişkiden 12-14 saat sonra içtim ama dediğiniz gibi hiçbir belirti göstermedi.
Daha önceleri birkaç sefer kullanmıştım ve onlarda 1 hafta içinde lekelenme yaşamıştım ve aşırı hassasiyetim olurdu.
Hamilelik yaşadığımda bu olmadı, diğer regl belirtileri de yaşamadım.
Kısaca, hamile kalabilirsiniz.

Geldim canım buradayım küçük bir karışıklık olmuş.:)

Ella kullanıp hamile kaldım.
İlişkiden 12-14 saat sonra içtim ama dediğiniz gibi hiçbir belirti göstermedi.
Daha önceleri birkaç sefer kullanmıştım ve onlarda 1 hafta içinde lekelenme yaşamıştım ve aşırı hassasiyetim olurdu.
Hamilelik yaşadığımda bu olmadı, diğer regl belirtileri de yaşamadım.
Kısaca, hamile kalabilirsiniz.
Allah verince demek ki hiçbir şey mani olamıyor :) ilk cocugunuz mu ve adetten ne kadar sonraydi iliski?

Allah verince demek ki hiçbir şey mani olamıyor :) ilk cocugunuz mu ve adetten ne kadar sonraydi iliski?
Yok, ikinci çocuk ve ilk bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım.
O sebeple de düzenli bir adet dönemim yoktu zaten düzenli bir cinsel hayatımız da henüz olamamıştı doğum sonrası ama şöyle söyleyeyim, reglden sonra 5.günde yumurtlama gerçekleşmiş daha vücut kendini toparlayamadığından.
Gerçekten Allah ol deyince oluyor, başka açıklaması yok.
Benim ilk hamileliğimde buna benzer bir hikaye, o da ovulasyon dönemi değilken hamile kalmayı başardım, reglden bir hafta önce yani.
Ben artık her çocuk isteyene umudunuzu yitirmeyin, dua edin diyorum çünkü bu kadar dikkat edip, çocuk istemeyip 2 tane peş peşe sahip oluyorsam, herkesin olabilir.:anne:
Eşim elimi tutmaya korkar oldu.:rolleyes:

Yok, ikinci çocuk ve ilk bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım.
O sebeple de düzenli bir adet dönemim yoktu zaten düzenli bir cinsel hayatımız da henüz olamamıştı doğum sonrası ama şöyle söyleyeyim, reglden sonra 5.günde yumurtlama gerçekleşmiş daha vücut kendini toparlayamadığından.
Gerçekten Allah ol deyince oluyor, başka açıklaması yok.
Benim ilk hamileliğimde buna benzer bir hikaye, o da ovulasyon dönemi değilken hamile kalmayı başardım, reglden bir hafta önce yani.
Ben artık her çocuk isteyene umudunuzu yitirmeyin, dua edin diyorum çünkü bu kadar dikkat edip, çocuk istemeyip 2 tane peş peşe sahip oluyorsam, herkesin olabilir.:anne:
Eşim elimi tutmaya korkar oldu.:rolleyes:
Doktorum tvde bir programa katılmış, gecen biraz izledim youtubedan. Hamile kalabilmeniz için bir rahminiz, yumurtaliginiz, yumurtanız ve partneriniz olması yeterli, diğer şeyler aşılabilir demiş. Gerçekten öyle :D ustuste gelmiş sizin sürprizler, artık Allah isteyenlere versin.
Aslinda emzirirken adet gormediginiz sürece prolaktin hormonu hamileliği önler diyorlar. Ama bir kere adet gördükten sonra, artık yumurtlama başlamış oluyor

Doktorum tvde bir programa katılmış, gecen biraz izledim youtubedan. Hamile kalabilmeniz için bir rahminiz, yumurtaliginiz, yumurtanız ve partneriniz olması yeterli, diğer şeyler aşılabilir demiş. Gerçekten öyle :KK70: ustuste gelmiş sizin sürprizler, artık Allah isteyenlere versin.
Aslinda emzirirken adet gormediginiz sürece prolaktin hormonu hamileliği önler diyorlar. Ama bir kere adet gördükten sonra, artık yumurtlama başlamış oluyor
Beni doktorum bu konuda çok uyardı, emzirme döneminde adet görmeyebilirsin ama hamile kalabilirsin mutlaka korun diye.
Bebeğim emmediği için tabi 2 ayda sütüm kesilmişti zaten ve korunuyorduk.
Tek şüpheli ilişkide Ella'ya güvendim, o da beni yarı yolda bıraktı.
Gerçekten üremek için doktorunuzun saydığı maddeler yeterli çok doğru söylemiş.

arkadaşlar ben bir birliktelik yaşadım ve prezervetif yırtık çıktı 8 saat sonra ella aldım ve aldıktan en gec yarım saat sonra tuvalete çıktım ilacıda çıkarmış olabilir miyim ayrıca 3 saat geçti ve hiç bir yan etkisinide görmedi hamile kalma olasılığım nedir yaa

adetimin bitişinin ertesi günü ilişkiden yarım saat sonra Ella ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım 1 hafta oldu ama hiçbir yan etki göstermedi. biraz araştırdım herkes yan etkilerden şikayet etmiş bende tık yok ilac etki etmedi demek mi bu? konuyla ilgili bilgisi olan var mı bu ilacı içenlerden yorum bekliyorum :KK43:
şu an bende o durumdayım 3 saat geçti üzerinden ne mide bulantısı ne baş dönmesi nede ağrı var . ve korkuyorum pazartesi kan tahlili yaptırmayı planlıyorum . çok korkuyorum ama.

şu an bende o durumdayım 3 saat geçti üzerinden ne mide bulantısı ne baş dönmesi nede ağrı var . ve korkuyorum pazartesi kan tahlili yaptırmayı planlıyorum . çok korkuyorum ama.

Saka mi yapiyorsun 3 saat içinde gebelik belli mi olur :D en azından 2 hafta bekle adet olmazsan o zaman test yaptir. Şimdi bebek varsa bile hic bir testte çıkmaz

Back