Ertesi gün hapı geçikme yapar mı?

Shin min ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
102
47
28
28
Ertesi gün hapı adet geçikmesi kaç güne kadar normaldir tecrübe edenler bilgilendirebilir mi ?

O kadar abartı bir düzensizlik yapmıyor.
Kullanıldığı ay vücutta dengesizlik oluyor o kadar.
Ben 2 3 defa kullandım, birinde 7 birinde 14 birinde 2 gün gecikti. En son kullandığımda ise (3 hafta önce) 20 gündür kananam var. Parça alınacak.

4-5 gün gecikti benim de. Normal yani yapar

daha nasıl düzensizlik yapsın hormonları mahfetmişsin Bir daha kullanma canım sandığın kadar basit bi ilaç değil bu. İnsan hayatında maksimum 1-2 kez çok çok mecbur kalırsa kullanmalı. Korunmanın başka yöntemleri var bildiğini düşünüyorum.

Bana da doktor yılda max 2 kez kullanabilirsin dedi, tabi hiç kullanmamak daha mantıklı. Ben yaptım bir hata canım.
Yasminin ilk kutusunu kullanırken prezervatif kullanıyorduk, o da yırtılınca kullanmak zorunda kaldım. Bilinen tüm doğum kontrol yöntemleri elimde patladı
Şaka bir yana, aklı selim olan kimse kullanmasın çok tehlikeli bir hapmış bu.

Kesinlikle tehlikeli, gerçekten hayat memat meselesi olmadan kullanılmamalı.. Umarım kanaman bi an önce geçer, bişey çıkmaz parçada Geçmiş olsun tekrar..

Ben de yılda 2 kere kullanılabilir diye biliyorum ve ben o iki kotayı da doldurdum. İlk kullandığımda ki temmuz başı gibiydi adetimde gecikme olmadı. Sonra bir kere daha kullanmak zorunda kaldım o da Temmuz'un sonu gibiydi. Şimdi Regl dönemim yaklaştı ama çok korkuyorum bir şey olur diye ve kullandım diye kendime de çok kızdım hatta regl dönemimde ya da sonrasında doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok huzursuzum ya Çok fena taktım kafama.

Ertesi gün hapı adet geçikmesi kaç güne kadar normaldir tecrübe edenler bilgilendirebilir mi ?
Selam sadece alındığı dönemde adet döngüsünde gecikme yapıyor ancak bu da sonrasında rutinine dönüyor canım.Bu hapı ayda 1 kereden fazla kullanmamak lazım ama bazı yorumları okudum da canavar gibi bahsedilmiş, acil bir durumda istenmeyen gebeliği önlemek için söz konusu gebe kalmak ise kullanılabilecek bir kurtarıcı ben 3-4 kere kullandım ve bir sonraki adetimde gecikme dısında bir problemle karsılasmadım

Yazdığımı editleyeyim; evet bende de gecikme yaptı bir de adetim çok çok az geliyor.

Canım selam, benim de arkadaşım doğum kontrol uzmanına sormuştu, senede sadece 1 veya 2 kere kullanım bilgisi doğru değil. Bir adet döneminde 1'den fazla kullanılmamasını önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…