- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi Shin min ah
Ertesi gün hapı adet geçikmesi kaç güne kadar normaldir tecrübe edenler bilgilendirebilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum yapabilirmiş ama kullanan kişilerinde kaçar günlük gecikmeler olmuş onu merak ediyorumYapabilir. Hormon yüklü hap sonuçta. Buraya sormak yerine internetten prospektüsü okusaniz daha faydalı olur
kullandığın güne göre değişebilir. Bende 15 gün sapma olmuştu.Okudum yapabilirmiş ama kullanan kişilerinde kaçar günlük gecikmeler olmuş onu merak ediyorum
daha nasıl düzensizlik yapsın hormonları mahfetmişsinO kadar abartı bir düzensizlik yapmıyor.
Kullanıldığı ay vücutta dengesizlik oluyor o kadar.
Ben 2 3 defa kullandım, birinde 7 birinde 14 birinde 2 gün gecikti. En son kullandığımda ise (3 hafta önce) 20 gündür kananam var. Parça alınacak.
Bana da doktor yılda max 2 kez kullanabilirsin dedi, tabi hiç kullanmamak daha mantıklı. Ben yaptım bir hata canım.daha nasıl düzensizlik yapsın hormonları mahfetmişsinBir daha kullanma canım sandığın kadar basit bi ilaç değil bu. İnsan hayatında maksimum 1-2 kez çok çok mecbur kalırsa kullanmalı. Korunmanın başka yöntemleri var bildiğini düşünüyorum.
Kesinlikle tehlikeli, gerçekten hayat memat meselesi olmadan kullanılmamalı.. Umarım kanaman bi an önce geçer, bişey çıkmaz parçadaBana da doktor yılda max 2 kez kullanabilirsin dedi, tabi hiç kullanmamak daha mantıklı. Ben yaptım bir hata canım.
Yasminin ilk kutusunu kullanırken prezervatif kullanıyorduk, o da yırtılınca kullanmak zorunda kaldım. Bilinen tüm doğum kontrol yöntemleri elimde patladı
Şaka bir yana, aklı selim olan kimse kullanmasın çok tehlikeli bir hapmış bu.
Umarım.. Güzel dilekleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.Kesinlikle tehlikeli, gerçekten hayat memat meselesi olmadan kullanılmamalı.. Umarım kanaman bi an önce geçer, bişey çıkmaz parçadaGeçmiş olsun tekrar..
Selam sadece alındığı dönemde adet döngüsünde gecikme yapıyor ancak bu da sonrasında rutinine dönüyor canım.Bu hapı ayda 1 kereden fazla kullanmamak lazım ama bazı yorumları okudum da canavar gibi bahsedilmiş, acil bir durumda istenmeyen gebeliği önlemek için söz konusu gebe kalmak ise kullanılabilecek bir kurtarıcı ben 3-4 kere kullandım ve bir sonraki adetimde gecikme dısında bir problemle karsılasmadımErtesi gün hapı adet geçikmesi kaç güne kadar normaldir tecrübe edenler bilgilendirebilir mi ?
7 güne kadar olan gecikme normal oluyor canım ama 7 günü aşarsa riskli, bir gebelik testi yapmak lazım.Okudum yapabilirmiş ama kullanan kişilerinde kaçar günlük gecikmeler olmuş onu merak ediyorum
Canım selam, benim de arkadaşım doğum kontrol uzmanına sormuştu, senede sadece 1 veya 2 kere kullanım bilgisi doğru değil. Bir adet döneminde 1'den fazla kullanılmamasını önermişti.Bana da doktor yılda max 2 kez kullanabilirsin dedi, tabi hiç kullanmamak daha mantıklı. Ben yaptım bir hata canım.
Yasminin ilk kutusunu kullanırken prezervatif kullanıyorduk, o da yırtılınca kullanmak zorunda kaldım. Bilinen tüm doğum kontrol yöntemleri elimde patladı
Şaka bir yana, aklı selim olan kimse kullanmasın çok tehlikeli bir hapmış bu.