Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On güne kadar gecikme yapabilir biraz daha sakin ol içini ferah tut olacaksindir4 gun geçti, hala olmadım. bugun test yaptım negatif. deliricem
Hamile olma ihtimaliniz yok bence.4 gun geçti, hala olmadım. bugun test yaptım negatif. deliricem
yani böyle bir durumda gebe kalırsam gerçekten tarihe geçerim. ama 5. güne girdim hala en ufak bir belirti bile yok. belim ağrıyor ve göğüs hassasiyetim yüksek ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtileri. ilişkiden 10 gün sonra test yaptım dün, negatif çıktı. erken gebelik testi hem de. bilmiyorum kafam cok karııskHamile olma ihtimaliniz yok bence.
Ama çok dert ediyorsanız özel laboratuvarlarda e-nabıza testler işlenmiyor.
Şu an gebeyim ve İstanbulda özel bir laboratuvarda yaptırdığım hiçbir beta-hcg testim e nabıza düşmedi. Sordum oraya girmiyoruz dediler
İlacın etkisiyle gecikme var muhtemelenyani böyle bir durumda gebe kalırsam gerçekten tarihe geçerim. ama 5. güne girdim hala en ufak bir belirti bile yok. belim ağrıyor ve göğüs hassasiyetim yüksek ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtileri. ilişkiden 10 gün sonra test yaptım dün, negatif çıktı. erken gebelik testi hem de. bilmiyorum kafam cok karıısk
5.güne gireceğim gecikmede, nasıl bir ilaçmış bu... nolur bana dua edin..İlacın etkisiyle gecikme var muhtemelen
On günlük gecikme yapabiliyor içini ferah tut kendini kasma olacaksindir mutlaka5.güne gireceğim gecikmede, nasıl bir ilaçmış bu... nolur bana dua edin..
Test yaptın mı hiç pekihala olmadım. 6 gün bitti gecikmede. dua edin kızlar
İlaç hormon dengenizi bozduğu için gecikme normal içine boşalma olmadığı müddetçe hamile kalma olasılığınız çok zayıf boşuna gerilmeyin stres de adet gecikmesine sebep olabilir3 gun önce yaptım, negatif. bugun de gelmedi kızlar. kafayı yicem, keşke ölsem de kurtulsam
içime boşalma olmadı kesinlikle, çünkü zaten penetrasyon olmadı. ama yine de korkuyorum. ilaç gecikmeyi yapsa yapsa 5 gün yaparmış prospektüste bile (postpill one ilacın adı) 5 günden fazla gecikmesi yaşanırsa hamilelik şüphesi yazıyor.İlaç hormon dengenizi bozduğu için gecikme normal içine boşalma olmadığı müddetçe hamile kalma olasılığınız çok zayıf boşuna gerilmeyin stres de adet gecikmesine sebep olabilir
Çok içinize sinmiyorsa kan tahlili verin bence boşuna evhamlanıyorsunuz amaiçime boşalma olmadı kesinlikle, çünkü zaten penetrasyon olmadı. ama yine de korkuyorum. ilaç gecikmeyi yapsa yapsa 5 gün yaparmış prospektüste bile (postpill one ilacın adı) 5 günden fazla gecikmesi yaşanırsa hamilelik şüphesi yazıyor.
gerçekten hayatımın en stresli dönemi, hiç bir adet belirtisi de yok idrara çıktığımda. ağrım bile yok.
Çok içinize sinmiyorsa kan tahlili verin bence boşuna evhamlanıyorsunuz ama
Nette de herhangi bir gecikme yapmaz ama regl dönemlerinizi etkiler yazıyor bende anlamadım birşey on gün gecikme yaşayanlar çok on gün dolunca bir test yapıp adet sökücü kullanın bencebu kadar gecikme normal midir? 15 20 hatta 2 ay geciktiğini söyleyenler var. bir tane hap bu kadar etkiliyorsa neden yan etkilerinde en fazla. 5 gun gecikmesi hariicnde doktora gidin yazıyor
Hormon dengesini alt üst ediyor canım ben de bi kere kullanmak durumunda kaldım çocuğumu emzirmedim bile o süreçte adetim geciktibu kadar gecikme normal midir? 15 20 hatta 2 ay geciktiğini söyleyenler var. bir tane hap bu kadar etkiliyorsa neden yan etkilerinde en fazla. 5 gun gecikmesi hariicnde doktora gidin yazıyor
gerçekten 1 tablet bile bu kadar etkiliyse ben ayda 2 kez kullananları düşünemiyorum. bir daha asla bu duruma düşmicemHormon dengesini alt üst ediyor canım ben de bi kere kullanmak durumunda kaldım çocuğumu emzirmedim bile o süreçte adetim gecikti
Senin adına sevindim benim ilaçtan sonra farklı olsada adet oldum ikinci adetime daha iki hafta var akıntı ile bugün garip bir renkte kahvelik gördüm günlük pedimde başımdan kaynar sular döküldü sence neden oldu buKızlar, çok çok şükür ki adet oldum dün. Fakat size yakın bir arkadaşımın adet oldum dedikten sonra söylediği bir itiraftan bahsedicem. anonim oldugum icin rahatca anlatabiliyorum. amacım sadece sizleri de uyarmak. kendisi boşanmış bir kadın, okurken tanıştığı biriyle BAKİRE İKEN sevişerek ve vajina girişine boşalma sonucunda hamile kaldığını anlattı. Neden erkenden evlendin sorumuza gerçek cevabı anlattı yani." Sana korkma dedim ama ben o haltı yiyerek hamile kaldığım 3 ay sonra öğrendim " dedi. hala şoktayım. şükrettim bu sefer başıma bişey gelmediğine, ama bundan sonra çok çok çok dikkat edeceğim. soğudum desem yeridir. sizlerin de bilgisi olsun, arkadaşım maalesef böyle bir olayı birebir yaşamış. detayları da var ama girmeyeceğim, çok acı bir süreç yaşamış. nolur aklınızda olsun. mesaj atan, destek olan herkese teşekkür ederim..
Hamile değilsinizdir canım sürtünmenin tahrişi olabilir birde ertesi gün hapıda yapabilir hamilelik öyle kolay olmuyor hemenMerhabalar. yargılamadan cevap verirseniz çok sevinirim şayet buna çok ihtiyacım var.
Ben bakireyim daha önce vajinal bir ilişki yaşamadım. Fakat sürtünme yolu ile adetimin son günü bir ilişki yaşadım. boşalma oldu fakat o kısma çook denk gelmedi. adetimin son günüydü. ertesi gün adetim bitti, 13.saatte de postpill one adlı ertesi gün hapı kullandım. hapı kullandıktan 1-2 gün sonra yine anal yoldan sürtünme yaşadık. Boşalma olmadı ama zevk suyu geldi. fakat bu sefer hapdan dolayı mı bilmiyorum minik bir kanama oldu. zevk suyunun bulaşma ihtimali de var oraya. şuan yumurtalama dönemime 1 gun var, adetime 15 gun var. fakat ara ara kanamam oluyor. bu iki farklı günde yaşadığım ilişkiden hamile kalma ihtimalim var mı? hapdan sonra yaşadığım ilişkiden de sonra ara kanama olduysa hamilelik şüphem boşa mı? bir ay nasıl geçecek bilmiyorum. Cahillik ettim. Bir daha asla cinsel duygularımı kendime dahi belli etmeyeceğim. senelerdir bastırdım kendimi, daha da bastırırım şu lanet şüpheyi yaşamaktansa.