Ertesi gün hapı aldıktan sonra ilişki yaşayanlar (Acil, lütfen!!)

Başına gelene yakın birşey benimde başıma geldi ilk bir saat içinde ertes72 adında bir ilaç kullandım ilaçtan 6 gün sonra adet gibi ilk iki gün yoğun son iki gün lekelenme toplamda dört gün ara kanamam oldu şuan eğer gecikme yaşamazsam ayın 30 - 1 gibi adet olmam lazım kasık ağrılarım ara ara adet olacakmış gibi var ara kanamadan sonra hafif yoğunlukta akıntım vardı sizin nasıl acaba başka ne tür yan etkiler yaşadınız ?
aynı şekilde. 2 gün yoğun bir kaç gunde hafif kanama oldu. şu an kanamam yok, hapdan bu yana 10 gun geçti. herhangi bir ağrı da olmadı bende. reglime 12 gün var. umarım başımıza bir şey gelmez.

aynı şekilde. 2 gün yoğun bir kaç gunde hafif kanama oldu. şu an kanamam yok, hapdan bu yana 10 gun geçti. herhangi bir ağrı da olmadı bende. reglime 12 gün var. umarım başımıza bir şey gelmez.
Son üç günüm kaldı ayın birinde hasta olmam lazım adet sancısı gibi sürekli ağrılar var ve çok şiş hissediyorum adet olunca yazarım stres yapma gecikirsin yoksa birde beş gündür her gün sabah akşam maydanoz suyu içiyorum sökülmeye yardımcı olursa die

Son üç günüm kaldı ayın birinde hasta olmam lazım adet sancısı gibi sürekli ağrılar var ve çok şiş hissediyorum adet olunca yazarım stres yapma gecikirsin yoksa birde beş gündür her gün sabah akşam maydanoz suyu içiyorum sökülmeye yardımcı olursa die
canım bu arada şişlik bende de var. en azından senin az kalmış ben 11 12 gun daha bekleyip işkence çekeceğim. umarım gününde, sorunsuz bir şekilde adet olursun

canım bu arada şişlik bende de var. en azından senin az kalmış ben 11 12 gun daha bekleyip işkence çekeceğim. umarım gününde, sorunsuz bir şekilde adet olursun
Umarım sende gününde sorunsuz bir şekilde adet olursun benimde malesef iki haftadır sabırla bekliyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah adet ölürüm ve aşırı bir şişlik ve sürekli yumurtalıklarda adet ağrısı var bunu sende yaşıyor musun yoğun bir şişlik

Umarım sende gününde sorunsuz bir şekilde adet olursun benimde malesef iki haftadır sabırla bekliyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah adet ölürüm ve aşırı bir şişlik ve sürekli yumurtalıklarda adet ağrısı var bunu sende yaşıyor musun yoğun bir şişlik
canım benim karnımda felaket bi şişlik var. yumurtalıklarıma arada ağrı saplanıyor onun harici stabil bi ağrım yok. karnım çok şiş. körcahil olsam hamileyim dicem de, allah korusun öyle bile olmuş olsa 12 13 günde karın şişmez diye düşünüyorum. yanılmıyorsam yani

İnkansiz
canım benim karnımda felaket bi şişlik var. yumurtalıklarıma arada ağrı saplanıyor onun harici stabil bi ağrım yok. karnım çok şiş. körcahil olsam hamileyim dicem de, allah korusun öyle bile olmuş olsa 12 13 günde karın şişmez diye düşünüyorum. yanılmıyorsam yani
İmkansız iki haftada karın sismes dört aylıkken zor çıkıyor karın tamamen ilaç ödem yaptı hormanlarla oynadı bence bendede aynı sorunlar var hadi inşallah adet olup kurtulalım

hamillik ihtimaliniz çok düşük. bir daha kendinizi bu duruma sokmayın. şimdi başka bir beyle tanışıp evlenirseniz ona bakire olduğunuzu söyleyeceksiniz değil mi? bu vicdan azabı iyi niyetli biriyseniz size dünyayı dar eder.

olan olmuş. yapacak birşey yok. size tavsiyem sizi tüm kalbiyle sevmeyen , sadece o anlık dürtülerini bastırmak için kullanan biriyle asla böyle seyler yasamayın. sizi tüm kalbiyle seven birisi de siz istemediğiniz sürece öyle adetli adetli sürtunmeyle veya baska sekilde size dokunmaz. size saygı duyar. olayı yaşadığınız kişi herseyden önce size saygısızlık etmiş.

Bu sekil hamile kalirsan tip tarihine gecersin orasi kesin.
Eteklerin tutusacaksa bir daha yakinlasma yasama.
Ertesi gun hapi dogum kontrol yontemi degildir.
Geri cekilme de degildir.
Bir dahaki sefere prezervatif kullanmanizi oneririm.

ben hala adet olmadım, takvime göre bugun olmam gerekiyordu. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. maalesef beklemedeyim.

ben hala adet olmadım, takvime göre bugun olmam gerekiyordu. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. maalesef beklemedeyim.
Bence stres yaptığınız için adetiniz gecikmiş olabilir.Hamile kaldığınızı sanmıyorum.Düşünmemeye çalışın beyninizi başka şeye odaklayın.

hala başlamadı.. test yapiyorum, iki testte de sonuç vermedi. ne negatif ne pozitif çıktı. çıldırmak üzereyim

pek bir belirti yok, ağrı yok. 3 gündür gecikiyor çıldırmak üzereyim. bu korkuyu tekrar yaşamamak için asla hata yapmıcam artık. dua edin bana lütfen, test almaya korkuyorum. sürtünme ile hamile kalmak da benim başıma gelmesin ya..

pek bir belirti yok, ağrı yok. 3 gündür gecikiyor çıldırmak üzereyim. bu korkuyu tekrar yaşamamak için asla hata yapmıcam artık. dua edin bana lütfen, test almaya korkuyorum. sürtünme ile hamile kalmak da benim başıma gelmesin ya..
Korkma mutlaka olacaksindir stres yaptığın içinde gecikme olmuş olabilir

X