Ertesi gün hapı aldıktan sonra ilişki yaşayanlar (Acil, lütfen!!)

Doğru sizin ki benim ile kıyas olamaz belirti yok ise ilaç guzunden gecikme olmuştur başka bir arkadaş ile konuşurken hiç bir belirti vermeden yedi güne kadar gecikip yedinci günde regl oldu olacaksinizdir
Ay umarım teşekkür ediyorum bana destek oldunuz ben de hamile olacağımı düşünmüyorum millet ne kadar uğraşıyor ben adetten 1 gün sonra ilişkiye girdik çok risksiz gözüküyor bi de ella içtim yani kasıklarımda da çok ağrı var olurum inşallah yarın öbür gün

Ay umarım teşekkür ediyorum bana destek oldunuz ben de hamile olacağımı düşünmüyorum millet ne kadar uğraşıyor ben adetten 1 gün sonra ilişkiye girdik çok risksiz gözüküyor bi de ella içtim yani kasıklarımda da çok ağrı var olurum inşallah yarın öbür gün
Yunmurtlamaniza çok var ilaç geriye attığı içinde regl gecikmiş olabilir biraz daha bekleyiniz olacağınıza eminim

arkadaşlar merhaba bende kendi sorunumdan bahsetmek istiyorum eşimle geçen ay adetim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk ve maalesef içime boşaldı daha yeni evliyiz çocuk falan istemiyoruz 17 saat sonra gidip ella hapını aldım normalde de düzensiz adet görüyordum ama bu ay 6 gün gecikti yani ister istemez stres oluyorum tarlusal kullandım 1 gün önce falan bitti hap adet gelmesi için kullandım sizce hamile olma riskim var mı ? şuan kasıklarım çok ağrıyor gelicekmiş gibi hissediyorum bakıyorum ama yok
Gebelik testi yaparsaniz cikar. 6 gun gecikmis demissiniz. Ya da kan verebilirsiniz her zaman ihtimal oluyo tabiki

Regl oldum bugün çok az da olsa geldi doktora gittim bi sorun yok
Hakkınızda hayırlısı ama hamilelik şüphesi yaşarken tarlusal kullanmamanızı öneririm, ben adet söktürücü masaj yapıcakken hamile olduğumu öğrendim Allah korudu benimkini ona sebep olmak istemezdim, eminim sizde varsa zarar vermek istemezdiniz

Hakkınızda hayırlısı ama hamilelik şüphesi yaşarken tarlusal kullanmamanızı öneririm, ben adet söktürücü masaj yapıcakken hamile olduğumu öğrendim Allah korudu benimkini ona sebep olmak istemezdim, eminim sizde varsa zarar vermek istemezdiniz
Zarar vermek amaçlı kullanmamıştım bilmiyordum bunu

Zarar vermek amaçlı kullanmamıştım bilmiyordum bunu
Biliyorum hiçbir kadın istemez edindiğim tecrübeyi paylaşmak istedim, zaten anlattıgınız duruma göre hamile kalma riskiniz çok düşük bir ihtimalmiş evlisiniz yine böyle durumlar yaşarsınız diye söylemek istedim :)

Tesekkur ederim ogrenmis oldum😊😊
Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum sürtünme yoluyla ilişki yaşadım 24 saat dolmadan ertesi günü hapı kullandım 14 günüm geçti 3 tane test yaptım negatif kan testi verme konusunda tereddütlüyğm tarlusal kullanmalımıyım sizce bu kadar gecikmesi normal mi bakireyim bu arada

Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum sürtünme yoluyla ilişki yaşadım 24 saat dolmadan ertesi günü hapı kullandım 14 günüm geçti 3 tane test yaptım negatif kan testi verme konusunda tereddütlüyğm tarlusal kullanmalımıyım sizce bu kadar gecikmesi normal mi bakireyim bu arada
Beklenen regl tarihiniz ne zamandı ? İlaç gecikme yapıyormuş ama 14 gün biraz fazla bekleyin biraz daha olursunuz

X