kızlar acill yardım
bu ılactan aldım fakat hıc bır kanama olmadı ıllakı olması sart mıymıs bılıyormusunz?
eskiden hapı içtikten sonra 1 hafta içinde regl olunuyordu şuanda norlevo normal adet tarihinde ya da adet tarihinden 1-2 gün önce regl oldurtuyor canım şüphelenilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum..
bende ve biçok arkadaşım, ilacı aldıktan tam bi hafta sonra regl olduk.. regl olman gerekiyo zaten, neden olmamış olabilirsin ki.. bi hafta dolmamış olabilir mi? belki bünyeden bünyeye değişiyodur
Arkadaşlar bu ilaçtan bende kullandım. Ama hiçbir yan etkisini görmedim.ben huzursuz oldum ve 48. saatte aldım ilacı...2 dozu aynı anda içtim öyle yazıodu prospektüste. Ama ilacı almamın üstünden 7 gün gecti. hiçbişey yok.. Çok huzursuzum. İlacı kullanan arkadaşlara sormak istiyorum; bu şekilde olan varmı?
kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
norlevonun prospektüsünde iki tablet aynı anda alınmalı yazıyor ancak eczacı 12 saat ara ile dedi..
internette de iki kullanım şekli de farklı farklı mevcut hangisi doğru bilemedim:bbo:
ilk tabletten 12 saat sonra ikinciyi kullandım hiçbir yan etkisini kendimde görmedim ne ağrım ne halsizliğim oldu bir hafta geçti ağrılı kanama belirtisi de olmadı:uhm:
sizce işe yaramamış mıdır hap senağlama
eskiden hapı içtikten sonra 1 hafta içinde regl olunuyordu şuanda norlevo normal adet tarihinde ya da adet tarihinden 1-2 gün önce regl oldurtuyor canım şüphelenilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?