arkadaşlar kasım 6 da norlevo kullandım kasım 12 de kanamam geldi 3 gün üstüste azar azar bu regl kanamasımı yoksa ilacın yapmış olduğu bir kanamamıydı?bugün ayın 4 ü normalde 29 unda hastalanmam gerekiodu 5 gün geçti acaba norlevo sonrası gelen kanama tarihindemi tekrar adet göreceğim. ya çıldırmak üzereyim adet tarihim 2 gün geçsin hemen baş dönmem mide bulantım kasık ağrım başladı psikolojik olabilirmi acaba?10 gün önce bhcg yaptırdım sonuç negatif lütfen yardımcı olun bana
hamile kalma şansı varmı peki
Merhaba canım, ertesi gün hapı yumurtlamayı erteleyerek etki eder ve korunmasız cinsel ilişkiden hemen sonra kullanıldıysa, henüz gerçekleşmemiş yumurtlamayı (ovulasyonu) erteleyerek gebeliği önler önlüyor. Genellikle kullananlar tarafından iyi tolere ediliyor. En sık görülebilecek yan etkiler; göğüslerde hassasiyet, bulantı, karın ağrısı, başağrısı, halsizlik ve baş dönmesidir. Ertesi gün hapı kullanımdan sonra geçici olarak adet düzensizliğine veya lekenme tarzında kanamalara yol açabilir. Adet kanaması beklenen tarihten birkaç gün önce veya sonra başlayabilir, yeni bitmiş olan bir adet kanaması kısa süre için tekrarlayabilir. Fakat bu etkiler genellikle ilk adet kanamasını takiben normal düzenine dönüyor canım.anlamadığım bu hap zarar mı yarar mı?? kimi çok korkutuyor kimiyse hiçbirşey olmadı diyor. hiç bir sorunu olmayan bünyemi bozmktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?