Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi birbiriyle bağlantılı şeyler zatenbende de oluyor cogunlukla..usengeclık olunca erteleme de oluyor maalesef
Şuan çalışmıyorum. çalışırken de işleri ertelerdim sonra liste yaparak işlerimi düzene koymuştum. Şimdi yapamıyorumÇalışıyor musunuz?
evet ama bazıları keyfınden erteleme yapar ya o yuzden belırttım:)İkisi birbiriyle bağlantılı şeyler zaten
Ben hiç keyif almıyorum ama yine de erteliyorum :) yapmam gerekenler kafamda surekli ama birşey beni durduruyor sankievet ama bazıları keyfınden erteleme yapar ya o yuzden belırttım:)
hamılesın belkı o yuzden de olabılır.rehavet cöküyordur dogal olarakBen hiç keyif almıyorum ama yine de erteliyorum :) yapmam gerekenler kafamda surekli ama birşey beni durduruyor sanki
Şuan hamileliğin etkisi var tabi ama normalde de erteliyorumhamılesın belkı o yuzden de olabılır.rehavet cöküyordur dogal olarak
Çok şey okudum ama hepsi teoride.pratige gelince yokertelemek yaşamı kaybetmektir.17 yaşında okumuştum bu sözü,çok etkilenmişitim,o yuzden hiçç ertelemem
İşe girin bence.Şuan çalışmıyorum. çalışırken de işleri ertelerdim sonra liste yaparak işlerimi düzene koymuştum. Şimdi yapamıyorum
Çalışmak istiyorum ama şuan imkanım yok.bekarken çalışmak kolaydı şimdi bir de çocuk olacak çalışınca hiçbir şeyi yetiştiremem gibi geliyorİşe girin bence.
Çalışırken ertelemek çok zor çünkü.
Bu alışkanlıktan nasıl kurtulunur bilen var mı ya da birlikte aşalım diyen??
Bu konuda pekçok şey okudum ama uygulamaya gelince yapamıyorum
Ben de çoğu zaman kendimi halsiz hissediyorum ama bunun da psikolojik olduğunu düşünüyorum.bende de var bu durum. calisiyorum. cok da aktifim. ayni anda kac isi birden goturuyorum. hatta herkes sasirir bu kadar seyi birden nasil yapiyorsub diye.
ben kendimi bilerek yogun tutarim mi maksimum seviyede bisiler yapmis olayim diyr. buna ragmen yine de erteledigim cok sey var. benim ertelediklerim daha cok evde yapilanlar.
yukarda bir arkadas demis halsizlik ve enerjik hissetmemekle de alakasi var bence
ben cogu zaman kendimi dinc hissetmiyorum.
calisin demisler ama calisinca daha da zor bence. bende sanki isi biraksam daha stressiz ve enerjik olacagim icin ertelemezmisim gibi geliyor.
bende de bu durum yeni değil. eskiden beri böyle. belki bizim kendimizden beklentimiz coktur. :)
bide disardan soylenen okunan hicbisiyle olacak is degil. icten kendini zorlayip yapmak lazım..bazen zorluyorum bende kendimi ama kalici olmuyor.