sponsorsuzda oluyor sanırım sitesinden denediniz mi? illaki sponsor olsun istiyorsan bilemicem tabi, sponsorumun bana hiç bi yararı dokunmadı anca aldıklarımdan kar yapıyor, bide arayıp satsana üye yapsana diyor :) bende tersledim bi daha aramadı
sırf sponsorum olacak düşüncesiz yüzünden almıyorum, alamıyorum bir türlü ersağ ürünlerinden. eşimin adına üyelik alıcam düzgün bir sponsor bulursam.
gecenin 23.30 unda msj atıyor bana ya, bu ay olan promosyonlar diye, terbiyesiz. 40 kere de söyledim bana msj atma diye. düzgün bir sponsor bulana kadar kesinlikle almıycam.
ersağ kimyasal hiçbir katkı maddesi olmadığı için bence günümüzün vazgeçilmezi.öyle bir zamanda yaşıyoruz ki yediğimiz içtiğimiz heryerde kimyasallara maaruz alıyoruz ve tabii de arkasından birçok hastalığa da davetiye çıkarıyoruz.ben hem kullanıyorum hem de satış temsilciliği yapıyorum.buradan merak ettiğiniz sorular olursa elimden geldiği kadar yardım etmeğe çalışırım.ayrıca şu an da 150 tl lik siparişlerde 5 ürün hediye veriliyor.9 temmuz 23:59 a kadar geçerli acele edin derim ben.ayrıca üye olmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.yardımcı olurum...
sırf sponsorum olacak düşüncesiz yüzünden almıyorum, alamıyorum bir türlü ersağ ürünlerinden. eşimin adına üyelik alıcam düzgün bir sponsor bulursam.
gecenin 23.30 unda msj atıyor bana ya, bu ay olan promosyonlar diye, terbiyesiz. 40 kere de söyledim bana msj atma diye. düzgün bir sponsor bulana kadar kesinlikle almıycam.
arkadaşlar bende oldum olası az da olsa selülit problemi vardı ancak sıkmadan gözle görülmezdi geçen sene hareketsizlikten olsa gerek gözle görülür kraterler oluştu :) aynada kendime bakmaktan nefet eder oldum. ersağın selülit kremini bi deneyeyim bi zararı olmaz herhalde dedim ve denedim 1 ayda %60 oranında azaqldı 3 ayın sonunda da kalmadı neredeyse :) ben satıcı değil kullanıcıyım sadece. genel temizlik ürününü de beğend,m.
arkadaşlar bende oldum olası az da olsa selülit problemi vardı ancak sıkmadan gözle görülmezdi geçen sene hareketsizlikten olsa gerek gözle görülür kraterler oluştu :) aynada kendime bakmaktan nefet eder oldum. ersağın selülit kremini bi deneyeyim bi zararı olmaz herhalde dedim ve denedim 1 ayda %60 oranında azaqldı 3 ayın sonunda da kalmadı neredeyse :) ben satıcı değil kullanıcıyım sadece. genel temizlik ürününü de beğend,m.
Merhaba,
Ersağ ürünlerinin kimyasal hiç bir katkı maddesi içermediğini söylemek yanlış bilgi olur.Konuda daha evvel konuşuldu kimyasal mevzusu.
İçerik bilgilerinde bile kimyasallar yazıyor. Market ürünlerinden daha sağlıklı ve daha az kimyasal katkılı demek daha doğru olur sanırım.
merhaba
bende ersağ ürünleri kullanıcısı vede üyesiyim...yeni başladım sayılır..özellikle saçlarım için başladım benim saçlarımda egzama problemi var ve buna bağlı olarakda saç dökülmesi sorunu yaşıyorum.arkadaşım sampuanını o kadar methetti ki ben de kullanmaya başladım 1 kutu 1 lt argan yağlı kullandım acaip kaşıntı yaptı bıraktım sonra bio aldım kaşıntı nispeten azaldı fakat bu sefer de avuç avuç saçlarım dökülüyor kafamda saç kalmadı neredeyse bırakmalı mıyım ne yapayım bana fikir verin.bi keresinde burada okumuştum saç şampuanını inatla kullanmak lazım başta çok döküyor ama sonra güzelleştiriyor diye söylüyordu gerçi böyle giderse bende saç kalmayacak.. neyse bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
merhaba
bende ersağ ürünleri kullanıcısı vede üyesiyim...yeni başladım sayılır..özellikle saçlarım için başladım benim saçlarımda egzama problemi var ve buna bağlı olarakda saç dökülmesi sorunu yaşıyorum.arkadaşım sampuanını o kadar methetti ki ben de kullanmaya başladım 1 kutu 1 lt argan yağlı kullandım acaip kaşıntı yaptı bıraktım sonra bio aldım kaşıntı nispeten azaldı fakat bu sefer de avuç avuç saçlarım dökülüyor kafamda saç kalmadı neredeyse bırakmalı mıyım ne yapayım bana fikir verin.bi keresinde burada okumuştum saç şampuanını inatla kullanmak lazım başta çok döküyor ama sonra güzelleştiriyor diye söylüyordu gerçi böyle giderse bende saç kalmayacak.. neyse bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
merhaba bu konuda haklısınız kimyasal evt var ama organik kimyasallar var.yani şöyle açıklayayım bu kimyasal demek değildir, limon ağaçta organik koparinca bitkisel limonata yapınca organik kimyasal olur.
kızlar şunu farkettim.artık bulaşıklarım eski elde yıkama bulaşık deterjanından iyice arındıki ersağ bulaşık sıvısını önceleri kullanırken yeni süngerle kullanmaya başladığım halde pek köpürmezdi.şimdi gayet güzel köpürmeye başladı.hani içeriği mi değiştirdiler diye şüphe etmek istesem bu tez anında çürütülür.çünkü bulaşık sıvısını ilk ocak ayında kullanmaya başlamıştım.ve daha yeni 2-3 hafta kadar önce bitti.aynı şişedekini kullandım yani.şişenin yarısına geldikten sonra daha iyi köpürmeye başladığını hissettim.ve bunu da dediğim gibi önceki deterjan kalıntılarından arındığına bağlıyorum.bilmem ne kadar doğru bir kanı :26:
ersağ firması ürünlerinin içeriğindeki ritha ve argan yağı için organiktir der.yine firmanın kendisi zaten azda olsa kimyasal kullandığını belirtmekte, ki bu da normal bence kimyasal her şeyden önce raf ömrü için gerekli. Sizin belirttiğiniz gibi organik kimyasal değil sadece kimyasal.
Fırsat bulursanız konunun tamamını okuyabilseniz keşke ,firmadan kimyasal konusunda bazı arkadaşların sordukları sorulara gelen cevaplar paylaşıldı, kimyasal konusu daha evvel sayfalarca konuşuldu.
Yanlış anlamayın farklı herhangi bir niyetim yok.ürünler güzel ve bir çok farklı fonksiyonu var. Piyasadaki bir çok ürünle kıyaslanamaz bile bence ama ürünlerin kimyasalsız olduğu şeklinde bilgi verilmesi bence asıl firmaya zarar verir ki bunun böyle olmadığını anlayan kullanıcıda güvensizlik oluşur.
Bu arada bende bazı temizlik ürünlerini memnun kalarak kullanıyorum.
ben de bır turlu emın olup alamadım ersağ urunlerını
anlıyorum siziKi buradaki yazılanların hepsini okumaya gerçekten de vaktim olmadı benim bu konudaki ısrarım takım öncümüzün beni bu şekilde bilgilendirmesinden dolayı idi tabiki akıl akıldan üstündür.bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.bende hem kullanıyorum hem de satışını yapıyorum ve çok da memnunum sizin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?