bulaşık makinası deterjanını kullanıp yorum yapacağımı söylemiştim, çoook memnun kaldım herşey tertemiz ve pırıl pırıl hiç bir sıkıntı yok yumurtalı tabaklar olduğu halde yumurta kokusuda yok :) birde burda okuduğum birşeyi denedim çok hoşuma gitti, makinanın içine bi parça limon kabuğu koydum en güzel makina kokusundan daha güzel koktu kesinlikle tavsiye ederim mutlaka deneyin
canım biz ailece ersagın argan yaglı şampuanını kullanıyoruz çok memnunuz. Hatta eşimin saçı çok yaglı, çok şampuan degiştirdi ama bu şampuandan çok memnun, tavsiye ederim.
bende çamaşır deterjanlarının yanına koydum biomatiği artık kendi çamaşırlarına kullanırım bebeğime orjinalini kullanırım yinede belki bulaşık için olduğundan farklı olabilir içeriği. sodasanın içeriğinide yazarım tabiki canım nette de yazıyor zaten açık açıkSanırım ben de bulaşıkmatiği bırakacağımdaha çok vardı.Kalanını çamaşır makinesinde mutfak havlusu,masaörtülerini yıkarken,tencere,çaydanlık,eviye silerken kullanırım.
bende çamaşır deterjanlarının yanına koydum biomatiği artık kendi çamaşırlarına kullanırım bebeğime orjinalini kullanırım yinede belki bulaşık için olduğundan farklı olabilir içeriği. sodasanın içeriğinide yazarım tabiki canım nette de yazıyor zaten açık açık
sodasan ın içeriği:15-30% karbonat, trisodyum sitrat, silikatlar, 5-15% sodyum perkarbonat, sodyum bikarbonat iminodiasetik süksinat <%5 poliasparatlar
birde ecocert greenlife F.32600 ve certsys tarafından kontrol edilmiştir yazıyor
evet toz olanından aldım belki bundan sonra sıvısına geçebilirim içerik daha temizse ? :44:toz bulaşık deterjanı mı aldın acaba? satıcı birisinden bilgi aldım içeriğe Soda %30, Silikat % 15-5, Doğal Perkarbonat %5, Polyasparat yazmıştı.
öznur bende dalin kullanıyordum
netten biraz araştırdım otacıon şampuanını herkes tavsiye etmiş.eczaneden içeriğine baktım kimyasal olduğğunu görünce almadım
organics aldım ve ger.çekten duştayken avuç avuç akan saç tellerimden toplasanız bir avuç dökülmemiştir
ayrıca gerçekten çok hacimli ve yumuşacık yapıyor tavsiye ederim..
bulaşık makinasına bende limon koyuyorum
makinayı yıkamak için siz ne yapıyorsunuz?
süper ya iyiymiş o zaman o şampuan sağol canım önerdiğin için ama bende çok şükür avuç avuç bi dökülme yok o dedğin organik şampuana da bakarım ama yani yinede herhangi bi sorun olmaz değil mi bebek şampuanı kullanırken? yani çok fazla dökülme falan?
hayır olmaz sanmıyorum
benimde saçımda dökülme artınca zaman zaman dalini kullanıyorddum
saçı biraz dolaştırıyor yalnız
ben jonsns da kullandım ama onu beğenmemiştim dalin daha güzel gelmişti
dökülmeyi azaltıyor
peki argan yaglı losyonunu deneyen varmı? ben sıpariş verdım... bıde ersag camuru tavsıye edıyorum mukemmel yok böle bıse deneyın kıxzzlar losyon daha gelmedı gelınce sızle paylasıcam nasıl oldugunu...
artik tamamiyle organik ve bitkisel urun kullanmaya karar verdim.kullandigimzi urunler cok kimyasal iceriyor cunku.
annem ersag uyesi olmus ama kendine almak amacli.zaten satis yapmayi hic beceremez kanimizda yok ticaret malesef.1 ay sonra tr e gidiyorum.evimde hic bir temizlik urunu yok.hepsini ersagdan siparis verdirdim anneme.uye olanlara belli miktarda olunca kampanyali zamanlarda hediyede geliyormus.o yuzden istedigim urunleri boldu,parca parca siparis verecek,hediye seceneklerinden de diger ihtiyacim olanlari alacagim.mutfak,banyo,camasir,kisisel temizlik...aklima gelen her urunu ersagdan alacagim artik.annem onceden de alirdi.aldiginin yarisini bana verirdi uzun sure gidiyor zaten.ordan da biliyorum.her urunu ayri guzel.organik olmasi ayri guzel.
çamurun ne gibi faydalarını gördünüz? ben de bakıp bakıp duruyorum :44:
ersağ tamamıyla organik ve bitkisel değil.
arkadaşlar merhaba. benim sipariş dönemim geliyor. bir dahaki ay nasipse çamaşır tozunu alacağım, fikir değiştirmezsem. ve diğer azalanları. sormak isediğim: araba temizleyicisini kullanan var mı, nasıl?
iyi kullanmalar
Kızlar ben de bir kaç şey alacağım ancak üye olurken sponsor no diye bir şey istediler ?
Siz nasıl üye oldunuz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?