- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
günaydın
ben de şu sıralar bulaşık matikten muzdaribim, sanırım parlatıcısı bitmiş makinenin , berbat çıktı bulaşıklargerçi sinyal falan görmedim makinede bitti diye ama, ekledim artık...
sey_ren hanım cesaretinize hayranım. ben bir temizlik ürününü direk vücuda sıkmaya cesaret edemezdim.
burda banyo wcyi basur olduğu için o bölgesine sıkan birini de okumuştum. korkunç geliyor bana:44:
tüm bilinen fonksiyonları alt üst eden tecrübeler olmuş bu paylaşımlarınızokuyunca gözlerime inanamadım.bulaşık matik kullanmanız.hoş ben de havlularıma tül tozu kullandım,sonuç iyiydi ama bulaşık matik hiç aklıma gelmemişti hepsini geçtim de yumuşatıcı gözüne genel temizlik koymak sağlıklı mı acaba sonuçta son durulama suyu kalıyor çamaşırlarda.durulanmayan bir sıvı ama bunu tene değen şeylerde kullanmaktan çekinirim.oda spreyi olarakta kullanıyormuşsunuz.inş. bir sorun oluşmaz ilerleyen zamanda,iyi cesaret çünkü ben korkarım bu kadarını denemekten :44:
işten güçten fırsat bulup yazamıyorum bu aralar.. topik de iyice yavaşladı..
ben kullanmaya devam ediyorum aynı memnuniyetle... yalnızca bulaşık tozu ile pek iyi geçinemiyorum.. o mu ben mi inat görücez artık. bakalım
bende bio bulaşıkmatikten hiç memnun kalmadım iki gündür misafirim var misefirlere çay ikram edecek bardak kalmadı o kadar kötü yıkadı ki hepsi sapsarı ve bulanık oldu içlerindede parçacıklar kalmış.. tabaklarımıda iyice temizleyip koyduğum halde hiç temizlememiş hepsi kirli çıktı aynı bulaşığı üç kere yıkattım ama hala çok kirliydi en sonunda bardakları çıkarıp elimde yıkadım, sonrada çok sıkıldım uğraşmaktan eski kullandığım deterjanla yıkadım tertemiz oldular... bulaşık matiği kullanamıcam sanırım ki en önemli olanda oydu sırf onun için üye olmuştum ersağa..birde tozunu denesemmi yoksa başka markalara mı yönelsem mi kararsızım onun dışındakiler gerçekten çok güzel mucizevi gibi sanki.. çamaşır matik bebeğimin kıyafetlerindeki çıkmayan kaka lekesini bile çıkardı tek seferde.. beni şaşırtıyor, elde kullandığım bulaşıktan da çok memnunum çelik eşyalarımı yıkayıp kurulamak zorunda kalmıyorum hiç damla lekesi bırakmıyor, çaydanlıklarımda parlıyor ve çay lekeleri hiç bişey kullanmadığım halde oluşmuyor..birde en güzel taraflarından biri çok kolay durulanıyor tertemiz oluyor gıcır gıcır.. damladan da genel temzliktende çok memnunum aynalarım tertemiz oldu resmen..
bende de aynı sorun vardı.iki kere elimde yıkadım.ilk kullanımımda ben de makine temizleyicisinden bir fayda görmedim.çok azı temizlenmişti tortunun.ama ikinci kullanımımdan sonra artık kalmadı.en yüksek ayarında çalıştırıyorum.ilkinde 60 derecede çalıştırmıştım.İkincisinde 70 te çalıştırdım.Siz kaç defadır kullanıyorsunuz acaba?
Ben de ilk defa burada duydum Ersağ ismini. Sitesine girdim ama ürünlerin fiyatları yazmıyor. Fiyatları nasıl, makul mu? Bulaşık makinesinde eco cert sertifikalı deterjan kullanıyorum. Diğer temizlikler için fosfatlı deterjanlar kullanıyorum maalesef. Ara ara da Amway'in Loc'unu alıyorum. Burda damla diye bir deterjan beğenilmiş bir de banyo için bir deterjan. Bu deterjanların fiyatı nedir? Nasıl alabiliyoruz? Üyelik ücretli mi? Çok sordumsanırım.
Arkadaşlar ersagin durulanmayan bakım kremi var mi kıvırcık saçlar için şampuan çok güzel ama jolenin şert yapısı rahatsız ediyor yoksa hic istemeden yedi
Bulaşık tozunu denemelisin ben çok memnunum bulaşıklarım temiz çıkıyor. Bulaşık makinesi icin sivi deterjan kullananlarda genel bir memnuniyetsizlik var. Yalniz ben makinenin süzgecindeki sabun artiği gibi tortumsu seyleri gidermeyi beceremedimsüzgece yağ çöz ve banyo-wc sıkıp makineyi damlayla calistirdiğim halde...
arkadaşlar, bu ayki hediyeler değişmiş.. beğenmemiştik zaten.. ama 5li promosyonda alışverişimi de yapmıştım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
Sitesine girip ben yeni üyeyim linkini tıklayarak ücretsiz üye olabilirsin.Böylelîkle ürünlerin üye özel fiyatlarını da görmüş olur,almaya karar verirsen indirimli almış olursun.Herhangi bir bedel ödemen gerekmiyor.Tek şart ilk siparişinin minimum 100 tl olması.
Market ürünlerinden biraz daha pahalı ama ürünler konsantre bu nedenle hesaplı .
Hayır olamazzzzz
Sen yazınca sayfasına baktım.Benim ihtiyacım yok en az 2 ay idare edecek ürünlerim var.
Çok merak ettiğim masaj kremi promosyonlar arasında,neden daha sonraki aylar değil ki sanki.
Sıvı deterjanlar sonuc çok iyi olmuyor, iade edebilirsiniz. Toz deterjanida beyalı için 4 ölçek ve c. Aktif ,bir kapak damla ekledikten sonra suyun sıcaklığı artına makinanizi 3-4 saat kapali tutun .sonra tekrar çalıştırın sonuçtan memnun kalcanizi düşünüyorum...