Ben Argan Yağlı olanını kullanmıştım yüzümün sol tarafında alerji yaptı kaşıntı kızarıklık,belki geçer deyip devam ettim ama kalçamın bacaklarımın heryerini önce küçük sivilceler kapladı ardından bazıları ağrılı ve koca koca çıbana dönüştü geçirene kadar bir hoş oldum.Belki ondan değil deyip 10 gün ara verdim düzelince tekrar kullandım yine aynı olunca malsefef banyomu yıkıyorum şimdi onunla
2 KREMLİ
1 KREMSİZ
1 BİO
2 BEBEK ŞAMPUANI VERDİM
Verdiğim kimse memnun kalmadı bebek şampuanları yine çocukların kafalarında kaşıntı ve yaralar çıkardı,diğerleride saçları kazık gibi yaptı arkadaşlarımın.(Tabi bunları firmaya söyledim,bana söylenilen herşeylerini deterjan duş jeli falan değişecekler dediler)
Ama şunu söylemeliyim hayat şartları her insanı çoook zengin kılmıyor çevremdeki insnaların bazıları temziliğie gidiyor kimisi 1 maaşla geçiniyor ve iki hanım arkadaşım marangozda çalışıyor ben bu insanlara haydi herşeyinizi değiştirin bundan fayda göreceksiniz diyemem o yüzden bırakın dedim.
Sadece 1 arkadaşıma bebek şampuanı verdim onun 2 çocuğu vücutlarında oluşan ve ne olduğuı anlaşılamayan iltihaplı egzama ve yaralardan dolayı vefat etti.Şimdi diğer çocuğuda aynı dertten muzdaripti,onada şampuanı çekine çikene önerdim memnun kalınca birçok ürününü değiştiriyor.En azından bu çocuğunun fayda görmesi beni mutlu etti.Dediğim gibi sağlık herşeyden önemli.
Şimdi hal böyle olunca ben şampuanlara kefil olamam 6/1 memnuniyet varsa almayın diyebilirim.
Hamile olan insnaların vücutları daha hassas kullandığında herhangi bir yan etki yoksa bu onun cildinin avantajıdır.Ya kullandığında benimki gibi bir sonuç ile karşılaşırsa hamilelikte bu ne kadar eziyet ve sıkıntı olur.Bu yüzden hamilelere şampuanları klullanın diyemem.Ama diğer ürünlerini kullansınlar en azından çevremdeki hamilelerden ve okuduğum yorumlardan yola çıkarak diğer ürünler konusunda elimi taşın altına koyabilirim sevgili Mavicik arkadaşım.