ürün tamamen bitkisel icerikli olduğu icin her yaş grubu kullanabiliyor.hamile veya emziren annelerin kullanmasında da sakınca yoktur .
kaldıki hamileyken tamamen kimyasal kanserojen madde iceren şampuan duş jeli koltuk altı rollon nemlendirici vs......kullanırken tamamen bitkisel icerikli bir ürünü kullanmak kıyaslanamayacak kadar masum.
ciltteki doğum lekesi,ciller,güneş lekeleri ,yaşlılık lekeleri ve daha bir cok sebebe bağlı lekenin acılmasına düzenli kullanım sonrası yok olmasına neden olur.bu etkilerin yanında kullanan kişilerin cilt tonlarını da acar problemi olmayanlar dahi ürün organik bitkisel icerikli olduğu icin tereddüt etmeden cilt tonlarını acmak icin kullanabilir. sonuclar kalıcıdır.
ürün tamamen bitkisel icerikli olduğu icin her yaş grubu kullanabiliyor.hamile veya emziren annelerin kullanmasında da sakınca yoktur .
kaldıki hamileyken tamamen kimyasal kanserojen madde iceren şampuan duş jeli koltuk altı rollon nemlendirici vs......kullanırken tamamen bitkisel icerikli bir ürünü kullanmak kıyaslanamayacak kadar masum.
ciltteki doğum lekesi,ciller,güneş lekeleri ,yaşlılık lekeleri ve daha bir cok sebebe bağlı lekenin acılmasına düzenli kullanım sonrası yok olmasına neden olur.bu etkilerin yanında kullanan kişilerin cilt tonlarını da acar problemi olmayanlar dahi ürün organik bitkisel icerikli olduğu icin tereddüt etmeden cilt tonlarını acmak icin kullanabilir. sonuclar kalıcıdır.
leke açıcı ürünü ve çamur maskesini merak ediyorum kullanan varmı
benımde urunlerım gelıyor.bende kullanacagım bakalım kullanıpta cok memnun olan var
bulasık mak.ürününü denedım bende memnun kaldım.yalnız sampuan köpurmuyor fazla
merhabalar,ben ersağın bitkisel şampuanını kullanıyorum çok memnunum,saçlarım neredeyse hiç uzamazdı hem uzamasını sağladı hem de dökülmeyi hiçe yakın azalttı.
bulasık mak.urununu sampuanını dus jelını kullandım guzel.bugun wc temızleyıcısınıde kullandım o cok ıyı cok memnun kaldım.
bulaşık makinene uyum sağlamış demek ki, bulaşık mak deterjanından çok farklı yorumlar duyuyorum. kimi memnun kimi değil..
banyo wc, çamaşır suyunu tarihin sayfalarına yolladı bende de
bu arada tüy azaltıcı kremi kullanıyorum. ağda yaptıktan sonra başladım kullanmaya, toplamda 6-7 kere sürdüm herhalde, şimdi yeniden çıkmaya başladılar ama bi seyrelme var gibi. Bakalım ağda sonrası tekrar başlıycam kullanmaya..
bulaşık mak. tozunu ve bulaşık sıvısını bu ay deniycem.
Merhaba taydin
Camasirlar icin kullandığın Ersag , toz olan mı yoksa sivi olan mı?
Cevap verirsen cok sevinirim.
mrb bende ersag ürünlerını kullanıyorum...camasırlar ıcın genelde kullanan kısıler toz olanını önerıyor.taydın arkadasa sormussun ama ben cevapladım kusura bakma..bende toz olanını aldım ama daha kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?