çok teşekkürler...paylaşımlarımızı burdan yapalım gerçekten bende çok memnun oldum.argan yağlı şampuan ve losyon kullandınız mı?bilginiz var mı?orjinal midir?
arkadaşlar bulaşık matikten rahatsızlıklar devam ediyor mu? ben bulaşık makinesi için güzel bir deterjan arıyorum. ayrıca bu firmaya nasıl üye olunuyor şartları nelerdir, bilginiz var mıdır?
rica ederim...
ürünler ve iceriklerinde kullanılan maddeler ecosert belgelidir ayrıca kullanılan kokular organik bitkisel sertifikalıdır.
kısacası orijinal ve gercektir.
argan yağlı şampuan, duş jeli ve losyon her cilt tipine uygun ürünlerdir.nemlendirici onarıcı ve bakım yapıcıdır daha bir cok özelliği varda buradan yazması cok uzun zaman alıyor
işin şakası ürünlerin kullanım yelpazesi cok geniş yani sadece bir alanda değil cok alanda etkili bu gücü icinde barındırdığı etken madde olarak kullanılan ritha bitkisinden elde ediyor.rithanın şuana kadar bilinen 55 etki alanı var kimbilir henüz tespit edilememiş kac özelliği daha var???
özetle diyebilirim ki ersagın her ürünü kadar bu bahsettiğimiz ürünleri de gercek ve orijinaldir iciniz rahat bir şekilde güvenle kullanabilirsiniz...
arkadaşlar nette dolanırken tesadüfen gördüğüm bir marka Ersağ. Temsilci olanlar dışında kullanan, memenun kalan ya da memnun olmayan var mı? kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum, tarafsız forumlarda yorum bulamadım. paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar bulaşık matikten rahatsızlıklar devam ediyor mu? ben bulaşık makinesi için güzel bir deterjan arıyorum. ayrıca bu firmaya nasıl üye olunuyor şartları nelerdir, bilginiz var mıdır?
ben yeni kullanmaya başladım ürünleri.memnun olduğumu yada olmadığımı burdan paylaşırım sizlerle.bugün birçok ürün siparişi verdim.evimi yenilemek istiyorum artık.inşallah faydalarını görürüz,daha sağlıklı oluruz.benim ablam sedef+egzema+behcet hastası.onada sipariş veriyorum şimdi.kesinlikle para kazanç umrumda DEĞİL benim.sadece çok kişi tavsiye etti sağlık açısından,o yüzden kullanmak istiyorum...stop:)saygılar:)
Canım an itibariyle senin sayende ben de tanışmış oldum ersağla:)memnun kalırsam çok dua etcem:)
ben yeni kullanmaya başladım ürünleri.memnun olduğumu yada olmadığımı burdan paylaşırım sizlerle.bugün birçok ürün siparişi verdim.evimi yenilemek istiyorum artık.inşallah faydalarını görürüz,daha sağlıklı oluruz.benim ablam sedef+egzema+behcet hastası.onada sipariş veriyorum şimdi.kesinlikle para kazanç umrumda DEĞİL benim.sadece çok kişi tavsiye etti sağlık açısından,o yüzden kullanmak istiyorum...stop:)saygılar:)
bu hastalıklar birbirinin arkadaşı zaten.
ama egzema ve sedef icin % 100 garantili ürünler saglığını kazananların örnekleri cok fazla .
cok gecmiş olsun ...
hadi bakalım hayırlısı..amway kullanana kadar ersağ kullanırım dimiya?
en azından türk malı.bugün eve gidince damla konsantreyi kullanıcam yorumlarımı yazarım.
bu hastalıklar birbirinin arkadaşı zaten.
ama egzema ve sedef icin % 100 garantili ürünler saglığını kazananların örnekleri cok fazla .
cok gecmiş olsun ...
yani üye olayım dedim de maşallah bütün şeceremi istiyor ersağ sistemi? sebebi nedir? çok rahatsız oldum. eşimin adından mesleğine kadar. yuh yani.
hım yanlış bilgi verebilirim yani :)
ersağ ın diş macununun çilekli olması düşündürücü... çilek tadını nasıl veriyorlar ki maddeye? güvenli bir ortamda yaşamadığımız düşüncesi iliklerimize kadar işledi maalesef...
Merhaba hosgeldiniz bilinçli birini daha görmek beni cok mutlu ediyor.
Termal çamur cilt saclar ve ağrılar icin kullanılıyor ve sonuclar cok memnun edici güvenle kullanabilirsiniz.
Organik renk açıcı losyon ciltte bulunan her türlü leke icin kullanılır çil sivilce lekesi dogum lekesi gunes lekesi...
Veya hic leke yoksa bile cildi bir ton acmak icin kullanılır.
Cilt rengini acıyor demişsiniz kalıcı mı yoksa geçici bir süreliğine mı acıyor?
Hamile veya emziren annelerin kullanımıma ilgili sıkıntı var mı?
Sitede 3 banka ismi var...onun dışındaki bankalarda kredi kartı ile ödeme yapılmıyor mu arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?