- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Taydin zahmet oldu çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada 1 ocak itibariye ürünlere % 6 zam gelecekmiş.... :2::2::2:
Maalesef canım.sirketten bilgi geldi.zaten yılda bikez zam yapıyorlar.ama öyle cok değil Allahtan.
10 tl de 60 kuruş canım.
doğal ürün kullanın hem kendinizi hem çevrenizi koruyun slagonlarının sıklaştığı günümüzde ben de sadece doğal olsun diye şampuan almanın dışında bir şey yapmıyordum.hani katkısız asla hiçbir şey olmaz düşüncesindeyim.elbette kimyasallar oluyor.ama çok tehlikeli maddelerin dışındakileri ne yapalım görmezden geleceğiz.Eşimin haberi olduğunda tepkisini almış olsam da ben de ilk siftahı yapıp,evimde kullandığım tüm temizleyicileri krizsavar danışmanlığında terketmeye hazırlanıyorum.İnşAllah yerinde bir karar vermişimdir
Arkadaşlar banyo wc temizleyicisini rutin temizlikte yüzey ve lavabo temizlerken tam olarak nasıl kullanıyorsunuz, fısfısla bile bana çabuk bitecek gibi geldimikelaze, birlikte arındıracağız inş evlerimizi kimyasallardan :) kimyasalları araştırdıkça ürküyorum, ne kadar az o kadar iyi.
Zemine kullanmıyor musunuz ? zeminde ben sadece fısfıs yapıp bekletip su döküyorum ve çok gidiyo gibi
Hımm anladım efendim, ben zeminde kullanmak zorundayım, duşakabin yok zira. teşekkürler bilgiler için :)
Hosgeldiniz, umarım yeniden doğduğunuzu sandığınız anları gelip burada paylaşırsınız...doğal ürün kullanın hem kendinizi hem çevrenizi koruyun slagonlarının sıklaştığı günümüzde ben de sadece doğal olsun diye şampuan almanın dışında bir şey yapmıyordum.hani katkısız asla hiçbir şey olmaz düşüncesindeyim.elbette kimyasallar oluyor.ama çok tehlikeli maddelerin dışındakileri ne yapalım görmezden geleceğiz.Eşimin haberi olduğunda tepkisini almış olsam da ben de ilk siftahı yapıp,evimde kullandığım tüm temizleyicileri krizsavar danışmanlığında terketmeye hazırlanıyorum.İnşAllah yerinde bir karar vermişimdir
Arkadaşlar banyo wc temizleyicisini rutin temizlikte yüzey ve lavabo temizlerken tam olarak nasıl kullanıyorsunuz, fısfısla bile bana çabuk bitecek gibi geldimikelaze, birlikte arındıracağız inş evlerimizi kimyasallardan :) kimyasalları araştırdıkça ürküyorum, ne kadar az o kadar iyi.
Zemine kullanmıyor musunuz ? zeminde ben sadece fısfıs yapıp bekletip su döküyorum ve çok gidiyo gibi
heyecanla bekliyorum aldıklarımın gelmesini
evet insan beklerken de kullanırken de heyecanlanıyorbir kullansam da mucizeyi görsem düşüncesiyle bekliyorsun :) ellerim yıpranmamış ne güzel, yerler temiz olmuş ne güzel, kimyasala bulanmamışım ne güzel, içim rahat ne güzel diyerek kullanıyorsun. hiç etkisi olmasa bile placebo etkisi yapar psikolojiyi düzeltir
fakat benim bir sorunum var:bulaşık deterjanı çeliklerimde su lekeleri bırakıyorne yapmam gerekiyor anlamadım, her şeyi yaptım. şimdi diyeceksiniz ki parlatıcısını aldın mı, yok :44: kullanım hatası ihtimallerinin hepsini bertaraf etmeye çalışıyorum, sürekli deneme yanılma peşindeyim :44:
evet insan beklerken de kullanırken de heyecanlanıyorbir kullansam da mucizeyi görsem düşüncesiyle bekliyorsun :) ellerim yıpranmamış ne güzel, yerler temiz olmuş ne güzel, kimyasala bulanmamışım ne güzel, içim rahat ne güzel diyerek kullanıyorsun. hiç etkisi olmasa bile placebo etkisi yapar psikolojiyi düzeltir
fakat benim bir sorunum var:bulaşık deterjanı çeliklerimde su lekeleri bırakıyorne yapmam gerekiyor anlamadım, her şeyi yaptım. şimdi diyeceksiniz ki parlatıcısını aldın mı, yok :44: kullanım hatası ihtimallerinin hepsini bertaraf etmeye çalışıyorum, sürekli deneme yanılma peşindeyim :44: