Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krizantemi kullanıyorum ben, çevremdekiler çok beğeniyor. Arkadaşımda açelyayı aldı o da güzel kokuyor ama onu kıyafete sıkmamak gerekiyor, iz yapıyor çünkü.Peki parfümlerinden alan varmı arkadaşlar
Peki parfümlerinden alan varmı arkadaşlar
herkesin zevki farklı ama ben lilyumu çok seviyorum. parfümleri ilk sıktıktan yarım saat sonra asıl kokuları ortaya çıkıyor. ve her kullananda memnunPeki parfümlerinden alan varmı arkadaşlar
Kizlar yaa ersag bulasik sivisi sulandirarak mi kullaniliyor
Bwc ile temizlenen lavaboların geç kirlendiğinide farkedeceksin bir süre sonra. Bulaşık sıvısına ben bir- iki damla damla koydum hem daha çok köpürüyor hem daha da etkili oldu.Yine damla ile sildiğim camlar sürekli yağmur yağmasına rağmen pırıl pırıl Şişeleri doğada çözünebilir malzemeden üretildiği için garip gelmiş olabilir canım ama önemli olan içindekiler. Yaşasın kimyasalsız hayatEwt kolim geldi kizlar.... 4 gündür temizlik yapmadigim için hemen temizlige basladim.
Simdi oncelikle olumsuz yorumlardan dolayi onyargiliydim.
Banyo wc nin kokusu sek kullandigim halde beni rahatsiz etmedi. Ve lavobo ve tuvalet piril piril oldu. Bu kadarini beklemiyordum sasirdim.
Bulasik sivisi gayet kopuruyor ve kokusu guzel hosuma gitti.
Yer temizleyicisi kopurmuyor ama su simsiyah oluyor. temizliyor yani. Kokusu da hosuma gitti hafif mentollu.
El kopugu iln defa kullandigim icin degisik geldi ama elleri yumusacik yapiyor.
Damla yi da camsil sisesine 3 damla koydum ve uzerine ilik su doktum ve calkaladim veeee camlari sildim ve sonuc mukemmel yani
Siseleri falan biraz uyduruk geldi bana onemli degil
Genel olarak memnun oldugumu belirtmek isterim. Bende artik ersagliyim
Mesaj kutuna bakarmısın canım?
Bende sponsor numarası alabilirmiyim??Mesaj kutuna bakarmısın canım?
bende bebek ürünlerinde almayı düşünüyorum..o konuda fikriniz varmıaz önce siparişim elime ulaştı ve malesef ersağ ürünlerinin söylendiği kadar masum olmadığına tanık oldum.Bakın duş jelinin içinde olan madde
Ammonium Laureth Sulfate (ALES) : Diğer kimyasallarla birlikte bulundukları zaman SLES ve ALES kuvvetli kansorejen bir gurup olan nitrosaminleri meydana getirirler. Bu tehlike, çoğunlukla coconut (Hindistan cevizi) dan geldiği açıklaması ile yarı yarıya doğal kozmetik perdesi arkasına gizlenmiştir.
PEG bileşenleri hepsi petrol türevi ve kansorejen madde ve tüm ürünleri malesef PEG içeriyor.Yüz toniğinde PEG-40 , roll on da PEG-12, argaan yağlı şampuanda PEG 120 ve PEG-12 ve bu şampuan aynı zamanda dimethicone içeriyor yani silikon saç gözeneklerini tıkayan bi kimyasal..Beni hayal kırıklığına uğrattın ERSAĞ!
Bulaşık sıvısından bende hiç memnun değilim resmen boş süngerle bulaşık yıkıyorum, ha ellerime zarar veriyor mu derseniz hayır vermiyor ama temizlemiyor gibi geliyor bana. Banyo-wc yi döktüğüm anda hapşırmaya başlıyorum kokusundan sanırım. Genel temizliğin kokusunu çok övüyorlar ama ben beğenmedim resmen kimyasal deterjan kokusu var çiçekle filan ilgisi yok. Sıvı sabunda bi sıkıntı yaşamadım. Termal çamur da güzel yüzümdeki Yağı alıyor ama öyle Mucizevi bi etkisi yok. Damla konsantre güzel temizliyor halıları sildirdim güzel temizledi. Ütü spreyi gereksiz bi faydasını göremedim. Beklediğim kadar kaliteli bi marka çıkmadı açıkçası. Tekrar alır mıyım bilemiyorum.