merhabalar.... ben ersağın yağ çöz, genel temizleyici, cam-mobilya adlı ürünlerini kullanıyorum...
almak istediğim farklı ürünler de olduğundan bir temsilciye başvurdum ama o da ekodost ismiyle satış yapıyor ancak bunun da ersağ olduğunu söylüyor... cidden ürünlerin kokuları falan herşeyi aynı... acaba bilen var mı gerçekten de ekodostlar da mı ersağ???
merhabalar.... ben ersağın yağ çöz, genel temizleyici, cam-mobilya adlı ürünlerini kullanıyorum...
almak istediğim farklı ürünler de olduğundan bir temsilciye başvurdum ama o da ekodost ismiyle satış yapıyor ancak bunun da ersağ olduğunu söylüyor... cidden ürünlerin kokuları falan herşeyi aynı... acaba bilen var mı gerçekten de ekodostlar da mı ersağ???
arkadaşlar merhaba ersağ leke kremini kullanan var mı?
arkadaşlar merhaba ersağ leke kremini kullanan var mı?
Arkadaşlar bende yeni ersağ ürünleri kullananlardanım.Şu ana kadar yağçöz, banyo wc ,beyaz ve renkli çamaşır tozlarını, el kremini , bulaşık sıvısı ve bulaşıkmatik kullandım.Bulaşıkmatik hariç diğerlerinden memnun kaldım.Bulaşıkmatik özellikle cam eşyalarda leke bıraktı sanki yıkanmamış gibi çıkıyor makinanın içide beyazladı sanki sizlerde de oldumu ne yapayım acaba?
kullanan herkez memnuniyetini dile getiriyor bende deniyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?