• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erotik kitaplar

Osman aysu nun şeytanın maskesi diye bi kitabını okumuştum 16 yaşında falandım:KK48: amcamın kitabıydı babannemde bulmuş,sürükleyici gelince kaçırıp okumuştum gizli gizli :KK71: şimdi hatırlıyorum da şuan okur muyum bilmiyorum :KK70: kocam görse kesebilir beni :KK17: :confused::rolleyes:

İşte biraz ucundan belki...İçinde öyle kısımlar var, ama onları da zaten okurken kanın donuyor, çünkü bircok kitabında ensest ilişkileri romantiklestiriyor öyle yazıyor.

evet dediğin gibi öyle bölümler var kesinlikle ensest ilişki falan ama o ensest ilişki çatı katında kilitli olmalarından doğuyor ve devam ediyor. tabi ki iğrenç ama dramatik tarafı da oluyor içlerinde bulundukları durumdan. insanın kanı donuyor gerçekten. çok ilginç kitaplardı o kesin. özellikle çatı ve çatıdaki rüzgar baya çarpıcıydı.

evet dediğin gibi öyle bölümler var kesinlikle ensest ilişki falan ama o ensest ilişki çatı katında kilitli olmalarından doğuyor ve devam ediyor. tabi ki iğrenç ama dramatik tarafı da oluyor içlerinde bulundukları durumdan. insanın kanı donuyor gerçekten. çok ilginç kitaplardı o kesin. özellikle çatı ve çatıdaki rüzgar baya çarpıcıydı.
Bu seriyi alayım, sezon başlıyor kitap stoklamak gerek:)

Hiç okumadım
Okusaydım da gizleme gereği duymazdım

Onlardan önce okunacak bir sürü değerli kitap var
Popüler kitaplar ilgimi çekmiyor açıkçası

Arkadaşlar dürüst cevaplarınıza ihtiyacım var. E L James yada Sylvia Day tarzında kitaplar alıp okur musunuz? Keyif alır mısınız? Okurken açık açık mı yoksa yastık altında gizli mi okursunuz? Bir iş teklifi aldım ve önceden suyu test etmek istiyorum.
En çok bayan takipcinin burada bu forum ve bu başlıkda olduğunu biliyorum. Lütfen moderatörler beni başka başlığa atmayın.

En yakın arkadaşımla eğer kafamızı dağıtmak istiyorsak okuyoruz : ) Genelde de birbirimize önererek. 50 Shades'i de okudum/okuduk. Normalde İngilizce e-book olarak okuyoruz. Ama Türkçe ve matbu olarak okusam da saklamam. Türkçe olarak Karolin Fişekçi'nin İtaatkar'ını okudum, ilk Türk femdom romanıymış ama açıkçası beğenmedim çünkü femdomla alakası yok. Sıradan bir erotik roman, hatta kullandığı dil bakımından ucuz olmuş.

Türkiye'de -okuyan çoğunluk itiraf etmese de- Beyaz Dizi-Harlequin kültürü zaten var, hala her hafta (veya ay, emin değilim) yeni Harlequinler çıkıyor.

50 Shades'in bu kadar tutmasının nedeni, klasik erotik roman dışında çoğunluğun alışık olmadığı BDSM öğeler içermesiydi. Karolin Fişekçi de bu meraktan faydalanıp BDSMnin alt dalı olan femdomu denedi. Yeni bir şey denemek istiyorsanız BDSM veya çeşitli fetişler gibi insanların ilgisini çekecek bir şey yazabilirsiniz, gerçi o da bizimkileri ne kadar cezbeder bilemedim : )

ahah lisede bir kez okumuştum hatırlamıyorum bile ismini. şöminenin başında olanlar oluyordu :D okuması güzel değil ya da ben ilgilenmiyorum :KK14:

Çatı serisi vahşet ya, erotizmden çok çok öte bir şey. Böyle hastalıklı düşünceleri ilk defa bir arada gördüm ebebiyatta. Filmini de izledim çatı serisinin. Beğendim mi, bilmem, emin değilim; beğenmedim mi onu da bilmiyorum. Sonsuza kadar yorumsuz kalacak benim için.
(...)
Kitaplığımda 30a yakın V.C. Andrews kitabı var, severim biraz kendisini : )

V.C. Andrews gotik bir yazardır, bu nedenle hemen bütün romanları karanlık ve gotik öğeler içeren atmosferlerde geçer. O nedenle V.C. Andrews'u insanlar genelde ya sever ve bir sürü kitabını okur (benim gibi) ya da sevmez, arası pek yoktur. Aile faciaları, ensest, taciz/tecavüz, evlatlık verme, akıl hastalıkları gibi öğeler sıkça vardır.

Kitaplığımda 30a yakın V.C. Andrews kitabı var, severim biraz kendisini : )

V.C. Andrews gotik bir yazardır, bu nedenle hemen bütün romanları karanlık ve gotik öğeler içeren atmosferlerde geçer. O nedenle V.C. Andrews'u insanlar genelde ya sever ve bir sürü kitabını okur (benim gibi) ya da sevmez, arası pek yoktur. Aile faciaları, ensest, taciz/tecavüz, evlatlık verme, akıl hastalıkları gibi öğeler sıkça vardır.
Çok rahatsız edici ama ya. Okurken bile insana ben de mi psikopatım? Oturup bunları okuyorum dedirtiyor insana.
Sanki çok yasak bir şey yapıyormuşsun hissine kapılıyorsun. Resmen nefret ede ede bitirdim o kitabı.
Diyette olduğu halde pasta yiyen kadınlar gibiydim :KK14:

O kadın zaten tekerlekli sandalyede diye biliyorum. Kafa oldukca hastalıklı...Ama merak ediyorsun, bırakamıyorsun. Öç Yuvası'nı okumustum ben. Onda da ailesi tarafından, tecavüze ugradıgı için hafızası sildirilen bir kızı anlatıyordu. Evlendigi kisi de o cocuklar bu kıza tecavüz ederken seyirci kaldıgı icin vicdan azabından kızla evleniyordu, kızla adamın hastalıklı bir askı vardı.

Saf ask kitabı... Tek yazar Jane Austen benim için. Tüm kitaplarını okudum kadının; Emma, Ask ve Gurur, Mansfield Park...Ben pek severim...
Evet gıcık olsan da bırakamıyorsun. Suçlu suçlu okuyorsun.
Aşk ve gururu ben de okudum. Filmini de izledim. :KK50:

bu isimleri duymadım
bu tür kitapları alıp okumak bana kafa bulandırmak gibi geliyor

Ask ve Gurur klasik...Öyle kitaplar yüzünden büyük asklara inanıyoruz zaten..
Ama ben daha çok, suç polisiye, seri katil üçlemesi tarzında kitaplardan hoşlanıyorum. Fantastik de severim.
Günlük hayatta olamayacak ne varsa severim kısacası.
Basit kitapları değil, okurken düşündürecek, gerçekten zeka isteyen kitapları severim. Öyle satır atlaya atlaya bitirebileceğin bir şey olmayacak. Anlamak için çaba göstermek gerekecek. Ve bittiğinde sende bir iz bırakacak. Sonu baştan belli olmayacak. Gizemcilerdenim biraz da...

Çok rahatsız edici ama ya. Okurken bile insana ben de mi psikopatım? Oturup bunları okuyorum dedirtiyor insana.
Sanki çok yasak bir şey yapıyormuşsun hissine kapılıyorsun. Resmen nefret ede ede bitirdim o kitabı.
Diyette olduğu halde pasta yiyen kadınlar gibiydim :KK14:

Ben çok severim valla V.C. Andrews'u. Çatı serisini de baştan sonra rahat 4-5 defa okumuşumdur. Dediğim gibi Çatı dışında da 25 kadar kitabı var, onların da her birini 2şer 3er kez okudum, hatta bazılarını daha fazla : )

Back
X