- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte biraz ucundan belki...İçinde öyle kısımlar var, ama onları da zaten okurken kanın donuyor, çünkü bircok kitabında ensest ilişkileri romantiklestiriyor öyle yazıyor.
Bu seriyi alayım, sezon başlıyor kitap stoklamak gerek:)evet dediğin gibi öyle bölümler var kesinlikle ensest ilişki falan ama o ensest ilişki çatı katında kilitli olmalarından doğuyor ve devam ediyor. tabi ki iğrenç ama dramatik tarafı da oluyor içlerinde bulundukları durumdan. insanın kanı donuyor gerçekten. çok ilginç kitaplardı o kesin. özellikle çatı ve çatıdaki rüzgar baya çarpıcıydı.
Bu seriyi alayım, sezon başlıyor kitap stoklamak gerek:)
Arkadaşlar dürüst cevaplarınıza ihtiyacım var. E L James yada Sylvia Day tarzında kitaplar alıp okur musunuz? Keyif alır mısınız? Okurken açık açık mı yoksa yastık altında gizli mi okursunuz? Bir iş teklifi aldım ve önceden suyu test etmek istiyorum.
En çok bayan takipcinin burada bu forum ve bu başlıkda olduğunu biliyorum. Lütfen moderatörler beni başka başlığa atmayın.
Kitaplığımda 30a yakın V.C. Andrews kitabı var, severim biraz kendisini : )Çatı serisi vahşet ya, erotizmden çok çok öte bir şey. Böyle hastalıklı düşünceleri ilk defa bir arada gördüm ebebiyatta. Filmini de izledim çatı serisinin. Beğendim mi, bilmem, emin değilim; beğenmedim mi onu da bilmiyorum. Sonsuza kadar yorumsuz kalacak benim için.
(...)
Çok rahatsız edici ama ya. Okurken bile insana ben de mi psikopatım? Oturup bunları okuyorum dedirtiyor insana.Kitaplığımda 30a yakın V.C. Andrews kitabı var, severim biraz kendisini : )
V.C. Andrews gotik bir yazardır, bu nedenle hemen bütün romanları karanlık ve gotik öğeler içeren atmosferlerde geçer. O nedenle V.C. Andrews'u insanlar genelde ya sever ve bir sürü kitabını okur (benim gibi) ya da sevmez, arası pek yoktur. Aile faciaları, ensest, taciz/tecavüz, evlatlık verme, akıl hastalıkları gibi öğeler sıkça vardır.
Evet gıcık olsan da bırakamıyorsun. Suçlu suçlu okuyorsun.O kadın zaten tekerlekli sandalyede diye biliyorum. Kafa oldukca hastalıklı...Ama merak ediyorsun, bırakamıyorsun. Öç Yuvası'nı okumustum ben. Onda da ailesi tarafından, tecavüze ugradıgı için hafızası sildirilen bir kızı anlatıyordu. Evlendigi kisi de o cocuklar bu kıza tecavüz ederken seyirci kaldıgı icin vicdan azabından kızla evleniyordu, kızla adamın hastalıklı bir askı vardı.
Saf ask kitabı... Tek yazar Jane Austen benim için. Tüm kitaplarını okudum kadının; Emma, Ask ve Gurur, Mansfield Park...Ben pek severim...
Bende okuyucu sayılabilecek biri olarak bu kitaplari duymadimBahsettigin kitaplardan haberim bile yok desem yeterli olur mu?
Evet gıcık olsan da bırakamıyorsun. Suçlu suçlu okuyorsun.
Aşk ve gururu ben de okudum. Filmini de izledim.![]()
Ama ben daha çok, suç polisiye, seri katil üçlemesi tarzında kitaplardan hoşlanıyorum. Fantastik de severim.Ask ve Gurur klasik...Öyle kitaplar yüzünden büyük asklara inanıyoruz zaten..
Çok rahatsız edici ama ya. Okurken bile insana ben de mi psikopatım? Oturup bunları okuyorum dedirtiyor insana.
Sanki çok yasak bir şey yapıyormuşsun hissine kapılıyorsun. Resmen nefret ede ede bitirdim o kitabı.
Diyette olduğu halde pasta yiyen kadınlar gibiydim![]()