Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Hemen bakayım :KK70: adı nedir ? Şu şey yokmu psikolog herif. Hani alıp konuşuyor :KK70:. Ne kadar pavyona düşen varsa hayatını izledim. Millet gider bilim kadını falan izler ben pavyona düşmeim yollarını arıyorun :KK70:
Kanka bizim eski evin karşısında oturuyordu birkaç tane pavyoncu hanım,benim komşu kocasını balkona bile çıkarmıyordu.Bornozla falan çıkıyorlarmış balkona😂😂

Hemen bakayım :KK70: adı nedir ? Şu şey yokmu psikolog herif. Hani alıp konuşuyor :KK70:. Ne kadar pavyona düşen varsa hayatını izledim. Millet gider bilim kadını falan izler ben pavyona düşmeim yollarını arıyorun :KK70:

Pavyon. Çalışanlar, işletenler, müdavimler; hepsiyle yapılan sohbetlerin derlemesi. :)

Ben de severim böyle arka sokak tarzı şeyleri. Nerede hayırsız, nomissiz, polemikli, kavgalı bi şey var, ben oradayım. :))
Şu son günlerde de dolandırıcı belgesellerine ve az ünlü kavgalarını derleyen drama kanallarına taktım kafayı mesela, Fyre Fest skandalı, Kukla ustası, Tinder Acvısı... Sıradan izliyorum ne varsa. :)

Katersisi diyorsun, ben de jigolonun röportajını izlemiştim

Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Çüşşş yavaş gel deseydin :KK70: Ne kadar süredir sevgilisiniz bilmiyorum ama ne olursa olsun bu şekilde konuşması yanlış ben kendim için söyliyim bana şunu giy bunu giy diyen cinselliği daha yaşamadan talepte bulunan biriyle olmazdım ayrılman iyi olmuş. Ki birlikte olmuş olsam bile karı koca değiliz sonuçta istemezdim yine de ben de tanga, jartiyer giyen biri değilim giymem de normalde hatta dantelli bile yoktur yani rahata bakarım :KK70: Ne ben onun giydiği iç çamaşıra karışayım ne oda benimkine karışsın.

Pavyon. Çalışanlar, işletenler, müdavimler; hepsiyle yapılan sohbetlerin derlemesi. :)

Ben de severim böyle arka sokak tarzı şeyleri. Nerede hayırsız, nomissiz, polemikli, kavgalı bi şey var, ben oradayım. :))
Şu son günlerde de dolandırıcı belgesellerine ve az ünlü kavgalarını derleyen drama kanallarına taktım kafayı mesela, Fyre Fest skandalı, Kukla ustası, Tinder Acvısı... Sıradan izliyorum ne varsa. :)

Tinder avcısı bende izleycektim ki kızım sağ olsun beni avladı :KK70:
Zürafa sokağa da gittim :KK70: bizzat olay yerlerine bakıyorum. Orada ki hayatlar gerçekten çok ilgimi çekiyor.

Konu yürümüş gitmiş okumak mümkün değil de, Trendyol da cok güzel indirimler oluyordu, som zamanların hiç bakmadım ama 20 tl ye jartiyerli gecelik almışlığım var
Yeni aldım ben daha bide kuponum vardı 35 TL'ye abooo çok gozel giyip evde öyle dolaşabilirim 80 beden belim 60 beden gibi gorunuyo 😂 ararsan bulunuyo ucuz ama arkadaşın sevgilisi çok cimri. Cimri adamla ömür geçmez söyleyim iyi yapmış ayrilmakla

X