Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.