Evlendigimizden beri boyle. Hic doktora gitmedik. Sordugumda is stresi felan dediNe zamandır böyle? Doktora gitmedi mi?
Hiç birleşme olmadı mı? Yoksa genelde erken mi boşalıyor?Evlendigimizden beri boyle. Hic doktora gitmedik. Sordugumda is stresi felan dedi
Birlesme oluyor arada. Birlesince hemen erken geliyorHiç birleşme olmadı mı? Yoksa genelde erken mi boşalıyor?
İkinci üçüncü de mi aynı?Birlesme oluyor arada. Birlesince hemen erken geliyor
Daha fazla sabretmeyin tedavi olmalı. Hatta bunu kendi istemeli.Birlesme oluyor arada. Birlesince hemen erken geliyor
Hayat stresi is stresi diyor. Kendisi asla kabul etmezDaha fazla sabretmeyin tedavi olmalı. Hatta bunu kendi istemeli.
Üyelik 3 yıllık.5 sene nasıl bir tramva yarattıysa nickin sonuna bile eklenmiş...
Allah kurtarsın bacım
E hiç mi düzelmiyo işler ki canım. Saçmalamasın. Çoluk çocuk var mı?Hayat stresi is stresi diyor. Kendisi asla kabul etmez
Var 1 tane dunyalar tatlisi oglum varE hiç mi düzelmiyo işler ki canım. Saçmalamasın. Çoluk çocuk var mı?
Anlamadimİkinci üçüncü de mi aynı?
Allah bağışlasın. İyi o nasip olmuş diyeyim.Var 1 tane dunyalar tatlisi oglum var
5 senedir mi iş stresi? açık açık sertçe uyarıcaksın o zaman toparlasın kendini 5 sene çok sabremişsin.ya doktora psikoloğa gidersin toparlarsın kendini ya da ben böyle evlilik istemiyorum dersin.Evlendigimizden beri boyle. Hic doktora gitmedik. Sordugumda is stresi felan dedi
Bugun biraz sert konustum simdi salonda yatiyor. Cok huzursuzum. Mutsuzum. Artik nasil konuscami nasil davrancagimi da bilemiyorum. Sizce nasil yol izlemeliyim5 senedir mi iş stresi? açık açık sertçe uyarıcaksın o zaman toparlasın kendini 5 sene çok sabremişsin.ya doktora psikoloğa gidersin toparlarsın kendini ya da ben böyle evlilik istemiyorum dersin.