Erkenci

Valla 5 senedir surekli stres o bu su diyen adamin erkeklik gururu incinsin bir zahmet. 5 sene bir kadin erkeği tatmin etmesin bakayim o adam ohoooo nerelerde ariyor. Nefret ediyorum boyle erkeklerden sorsan offff errrkek gibi erkekler ya! Benim eski es de boyleydi ve asla kabul etmezdi bunun bi sorun oldugunu. Normalmis, boyle olurmus zaten!

Erkeklik gururunu incitecek kadar da sert konuşmak doğru olmaz, ters teper maalesef. Tatlılıkla sert ama sakinliğinizi koruyarak konuşmanız daha doğru. Yatakları ayıracak kavgalar netice getirmiyor maalesef :KK43:

5 gün değil ki 5 yıl.Biraz incinsin gururu da az bir sıkıntısı neyse gidip öğrensin.
Tatlı sert mevzusu kalmamış artık,5 yıl boyunca işkence olmuştur bu kadına,ne keyif alır insan bu durumdan ?

Erkeğin gururunu düşündüğüm için demiyorum, neticede kadını düşündüğüm için dedim. Burdaki yorumlardan gaza gelip kavga edip yatakları ayırmak hangi sorunu çözer?! Yinede herkes kendi bilir.
ilk boşalmadan sonra daha ikinciyi yapmayı bile denememişlerse biraz iletişim bozukluğu var sanki. Erken boşalıp ikinci round yapan erkekler de var. İlk boşalmasını ön sevişmeye ayarlayıp biraz daha yatakta vakit geçirip sevişip sonra sertleşme olunca ilişkiye geçebilirsiniz. Bunu deneyebilirsiniz.

5 gün değil ki 5 yıl.Biraz incinsin gururu da az bir sıkıntısı neyse gidip öğrensin.
Tatlı sert mevzusu kalmamış artık,5 yıl boyunca işkence olmuştur bu kadına,ne keyif alır insan bu durumdan ?

Ben bu konuda kadını kesinlikle haklı buluyorum ama olaya baltayla yürümek var bir de planlı bir şekilde çözüm bulmak var. Yoksa erkeği korumak değil mesele. Asla.

X