Gebeliğe Hazırlık Erken yumurtlama yaşayan oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merve9395

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
32
11
3
30
Merhaba kızlar Size bişey sorucam ilk resimdeki ovulasyon testi 02.08.2019 da yani adetimden sonraki 11 inci gününden ikinci resim bugünden yani 03.08.2019 12 gunumden normalde 6 sında olması gerekiyordu yumurtlamanın sizce erken mi yumurtluyorum başka bir açıklaması olabilir mi daha önce hiç böyle olmamıştı hep zamanında olmuştu🤔🙄

IMG-20190803-WA0001.jpg

IMG-20190803-WA0000.jpg

Merhaba evet bu normal bir durum teste göre ovu yakın gün içinde bir kac kere daha yaparsan testi ve sonraki günler daha iyi anlarsın. Bu günü de boş geçmeyin 😊

Adet döngün kaç canım? Evet pik olmuş bugünler önemli . Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum benim adetlerim çok düzenli değil ama 30-35 arasında olurum genelde. Geçen ay mesela 35.günde olmuştum bu duruma göre benim yumurtlamam 18-21 gün arası oluyo zannederdim ama adetimin 13 ve 14.günleri pik oldu şaşırdım 15.günde silikleşti
İnşâAllah çatlamıştır. Sende bugünü yarını ve ondan sonraki günü de değerlendir
Rabbim çifte bayram sevinci yaşamamızı nasip etsin amin🥰

Adet döngün kaç canım? Evet pik olmuş bugünler önemli . Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum benim adetlerim çok düzenli değil ama 30-35 arasında olurum genelde. Geçen ay mesela 35.günde olmuştum bu duruma göre benim yumurtlamam 18-21 gün arası oluyo zannederdim ama adetimin 13 ve 14.günleri pik oldu şaşırdım 15.günde silikleşti
İnşâAllah çatlamıştır. Sende bugünü yarını ve ondan sonraki günü de değerlendir
Rabbim çifte bayram sevinci yaşamamızı nasip etsin amin🥰
Amin inşallah canım ya benim düzenli hep 15 te oluyordu bu sefer 12 günde oldu hayırlısı bakalım ya 😊

Normal:) hatta bence daha guzel cok bekletmemis:) benimde 18-19 lari buluyodu bu ay 15. Gun oldu ama ovu testiyle sonuc alamadim ben onda piki tam gormuyordum ya da gordugum ay catlamamisti fln derken o tarihlerde doktora gittim bu ay oyle ogrendim

kızlar bişey sorucam. erken yumurtluyorsak adet gunumuzde erkene mi çekilmiş olur, yoksa kendi gununde mi? bende bu ay adetimin 7ci gununde yumurtladim. normalde 15 16da olmasi gerek

Back