Erken yaşta evlilik.

Bencede 20 yaş erken. Hayatının şu an baharın dasın hayatını yaşa. Sonra dersinki keşke yaşasaydım. Bende senin yaşında evlendim şu an 11 yıllık evliyim. Ve mutluyum. Ama aklım olsan 25 den önce evlenmezdim.

canım niyetin gerçekten üniverste okuyup evlenmekse sakın bitirmeden işini eline alıp çalışmaya başlamadan evlenme. ben 21 yaşındayım üniverstete 3ncü yılım ve inan bana evliyken üniverste okuman çok zor. ayrıca 18 yaşında evlilik kararı almışsın çok erken çok çok erken. üniversteye git oku güzelce bi meslek sahibi ol. işini bul sonra evlen ister 32 yaşına gelsin sözlün ister 45 seviyorsa bekler...

emin ol 18 yaşında ki fikirlerimle şimdiki fikirlerim aynı değil her sene biraz daha olgunlaşıyorsun 20 yaşına akdar bekliycekmişiniz 2 sene sonra beni daha iyi anlıyacaksın şimdilik kendini bir çıkmaza sokma..:)

ben okurken evlendim geçen sene
ama büte kalmıştım onlardı yani okumak dediğim
eşimde derslerimden analdığı için beni çalıştırmıştı ve geçmiştim
okulla evliliği bir arada yürütmüştüm ama sen okumayı düşünüyorsan evlenme derim kesinlikle
çok çok zor olur ikiniz içinde
yaşıda gayet normal yani sözlünün
kız değil ya canım yaşı geçsin
artı kızlarında yaşının geçtiğine inanmıyorum ya toplum açısından o tarz bişey söyledim

canim benimm yazik etme kendine inan daha cooookkkk gencsin. birkac sene gectikten sonra gecmise dönüp nekadar yanlis karar aldiginin farkina varacaksin. inan bana ham okul hem evlilik yürümüyor... hem varsin esinin yasi gecsin nolmuski e benim esimde 32 yasinda ve 11 aydir evliyim. esinin oldun olmasida iyi. bi yönden evliligini dahada iyi oturtur.sende ayni sekilde canim. baksana bundan 3 seneki önce senle, suanki sen ayni sen misin?inanclarin fikirlerin düsüncelerin aynimi? yapma daha cok gencsin !klava: ( bak döverimm haaa abla sözü dinleee )

cnm evlilik kısmet işi evlen yada evlenme demekle olmuyo
karsına kısmetin cıkınca kac yasında olursan ol evleniyosun !
hem akıl yasta degil başta kendine güveniyosan sevdiginden eminsen evliligi bu yasta becerebilirim diyosan evlen..
Hakkınızda hayırlısı olsun inş a.s.

Canım benim profiline baktım 22 yaşındaymışsın.11 aydır evli olduğuna göre 21 yaşnda evlendin demektir.E bende o yaşlarda evlenmeyi düşünüyorum zaten.Bana neden kızıyorsun anlayamadım doğrusu :)

Kendinde aynı yaşta evlenmişsin :)

Canım ben 19 yaşındayım ve 7 ay olucak evlenenli hiçbir sorunda yok

20 yaş bencede erken..ben de 20 yaşındayım..mezun olup bikaç sene çalıştıktan sonra düşünüyorum evliliği inşallah.Açıkçası mezun olur olmaz evlenenleri de anlamıyorum,neden okuyosun o zaman?E acık para kazan,sonra kurun beraber yuvanızı ne aceleniz var :asigim: öptüm kızlar:enbuyukkk:

ben 20 yasindayim su an,yakinda 21 olucam.nisanlim da 24 yasinda.benim de var bazi endiselerim.2-3 sene sonra evlenseydim daha iyi olurdu falan diye,hatta boyle bi baslikta konu acmistim,acaba erken mi diye.ben esas yasimi sorun etmiyorum,okulumu sorun ediyorum,cunku 3cu siniftayim.1 senem kaldi universiteyi bitirmeme,biraz zor olucak diye...ama sen 18 yasindasin ve universitede bile degilsin,o biraz zor....ama erken evlenirsen de cocugu biraz ertele derim.baska bisey demem,cunku bende senin gibiyim.universite cocukla zor olur,evliyken degil.bende cocugu ertelemek istiyorum ama ya olursa,hamile kalirsam diye de biraz endise var tabi....neyse....hakkimizda hayirlisi

Açıkçası mezun olur olmaz evlenenleri de anlamıyorum,neden okuyosun o zaman?E acık para kazan

belki okuldan sonra evlenenlerin maddi durumu iyi ve hemen evlenceklerdir cnm...illa okuyan para biriktirmeli snra evlenmeli gibi bişe yoktur kanmca yerimseniben

valla bu konu için ne diycem bilmiyorum...ilşkinin durumunu blmedgm için kararnda bi degişiklk yapmana nedn olmak istemiyorum...
annen tanıyo seni ve sözlünü.annenle dertleş bu konuda bnce a.s

hımm o zaman zengin koca değilse diyelim:))

Benimki zengin koca

Şaka bi yana haklısınız kızlar ama sonuçta kader birazda değilmi ? Erken ya da geç insan kaderinde ne varsa onu yaşar.Bize düşüne sadece önlem almak.Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim :)

kesinlikle kızlra katılıyorum canım sen benden daha geç evleneceksin.ben 17buçukta evlendim.şimdi bu evliliğin sebeplerini yazmaaya kalkarsam çok uzar.ama severek evlendim şimdi ben 19 eşim 26 yaşında kesinlikle erken evlenmeni tavsiye etmem ben.çünkü daha yaşayacaağın çok şey var bence okulunu bitir eline mesleğini al.sonra pişman olma.hem şimdi senin gözünü aşk bürümüştür bilirim.ama yine de çok ii düşün.ben sadece tecrübelerime dayanarak söylüyorum..sen bidaaha bi düşünn.

24 yasında eşimle 8 yıllık cıkma sonunda ,üni 3.sınıftayken evlendım ..

ben cok zor karar verdım evlılık kararı ıcın ..senin ki iyi cesaret kız :))

ben etrafımda kı benım yasımdakılere bıle acele etme bence fılan derım..

hakkında hayırlısı ama sen yıne de acele etme..yerimseniben

Acele etmeyin kızlar ben 18 yaşındayım ve 2008 ewlilik yaptım 5 ay ewli kaldım davamız sürüyor hala.Ewlenmek gerçekten çok kolay ama bir türlü boşanamıyoruz..yargıtayın kararına kalmış o da.. ben bu insanla 5 yıl birliktelik yaşadım ama gördümki imzayı atıncaya kadarmış imzayı attıktan sonra çok değişti.. üstelik kaynanamla yaşıyordum bana bi takım şeyleri öğreteceğine çocuğuda üstüme atıyodu(görümce) soba yakmıyodu çok feci üşüttümm.. oda yetmiyo eşimle tartışmalar oluyordu kaç kere bıçakla burun buruna kalmıştım.. ailemin yanına gittik el öpmeye bi iyi davranıyoalrdıki ailemede ispat edemiyordum çok zor durumdaydım sonunda aileme inandırdım ispatladım pot kırdılar daha sonra ailem beni yanına aldı.. herşeyden önce sevdiğim,aşık olup değer verdiğim insan çok değişti çok zoruma gidiyodu gerçekten pişman oldum hemde çok hemen ewlenmeyin değişe biliyolar iyice test etmek lazımmış aslında gene istemezdikte bazı durumlar ewliliğe itti bizi böyle bişey yaşadım...halada yaşadıklarımın etkisindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…