Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki düşünüyorum.Zaten üni kazanıp bir yıl okuduktan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ki öbür türlüsüne ailemde izin vermez.Ama ünv bitirmemi beklersek o 32 yaşında oluyor ve bu kadar geç bir yaşta evlenmeyi istemiyor.
canim benimm yazik etme kendine inan daha cooookkkk gencsin. birkac sene gectikten sonra gecmise dönüp nekadar yanlis karar aldiginin farkina varacaksin. inan bana ham okul hem evlilik yürümüyor... hem varsin esinin yasi gecsin nolmuski e benim esimde 32 yasinda ve 11 aydir evliyim. esinin oldun olmasida iyi. bi yönden evliligini dahada iyi oturtur.sende ayni sekilde canim. baksana bundan 3 seneki önce senle, suanki sen ayni sen misin?inanclarin fikirlerin düsüncelerin aynimi? yapma daha cok gencsin !klava: ( bak döverimm haaa abla sözü dinleee )Merhaba bayanlar.Ben 18 yaşındayım ve sözlüyüm.Sözlümde 25 yaşında.Şu anda askerde (L) Allah'ın izniyle 1 hafta sonra geliyor.
Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum.2 yıl sonra düğün düşünüyoruz Allah nasip ederse..Planlarımıza göre evlendiğimde 20 yaşımda olacağım.Bu beni korkutuyor.Acaba çok mu erken olur diyorum.Aslında evlilik için pek acelemiz yok.Ancak sözlümün yaşı geçiyor ve her şeyi zamanında yaşamak istiyor.Kafam çok karışık.Anneme sorun yaşarmıyım bıkarmıyım diyorum.Annemde mutlu bir evliliğin olursa ne kadar erken evlenirsen evlen bıkmazsın ancak evliliğinde sorunlar olursa 30 yaşındada evlensen hemen bıkarsın diyor.Aslında doğru bir kanı ama ben yinede korkuyorum.Tecrübeli ablalarım fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)
Şimdiden teşekkürler :)
canim benimm yazik etme kendine inan daha cooookkkk gencsin. birkac sene gectikten sonra gecmise dönüp nekadar yanlis karar aldiginin farkina varacaksin. inan bana ham okul hem evlilik yürümüyor... hem varsin esinin yasi gecsin nolmuski e benim esimde 32 yasinda ve 11 aydir evliyim. esinin oldun olmasida iyi. bi yönden evliligini dahada iyi oturtur.sende ayni sekilde canim. baksana bundan 3 seneki önce senle, suanki sen ayni sen misin?inanclarin fikirlerin düsüncelerin aynimi? yapma daha cok gencsin !klava: ( bak döverimm haaa abla sözü dinleee )
Merhaba bayanlar.Ben 18 yaşındayım ve sözlüyüm.Sözlümde 25 yaşında.Şu anda askerde (L) Allah'ın izniyle 1 hafta sonra geliyor.
Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum.2 yıl sonra düğün düşünüyoruz Allah nasip ederse..Planlarımıza göre evlendiğimde 20 yaşımda olacağım.Bu beni korkutuyor.Acaba çok mu erken olur diyorum.Aslında evlilik için pek acelemiz yok.Ancak sözlümün yaşı geçiyor ve her şeyi zamanında yaşamak istiyor.Kafam çok karışık.Anneme sorun yaşarmıyım bıkarmıyım diyorum.Annemde mutlu bir evliliğin olursa ne kadar erken evlenirsen evlen bıkmazsın ancak evliliğinde sorunlar olursa 30 yaşındada evlensen hemen bıkarsın diyor.Aslında doğru bir kanı ama ben yinede korkuyorum.Tecrübeli ablalarım fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)
Şimdiden teşekkürler :)
Canım ben 19 yaşındayım ve 7 ay olucak evlenenli hiçbir sorunda yok
Hele şükür gönlüme göre cvp veren biri çıktı ayh saol valla psikolojimi düzelttin :)
Allah bir ömür boyu mutlu etsin canm darısı başıma inşallah kaydirigubbakcemile3
Açıkçası mezun olur olmaz evlenenleri de anlamıyorum,neden okuyosun o zaman?E acık para kazan
belki okuldan sonra evlenenlerin maddi durumu iyi ve hemen evlenceklerdir cnm...illa okuyan para biriktirmeli snra evlenmeli gibi bişe yoktur kanmca yerimseniben
valla bu konu için ne diycem bilmiyorum...ilşkinin durumunu blmedgm için kararnda bi degişiklk yapmana nedn olmak istemiyorum...
annen tanıyo seni ve sözlünü.annenle dertleş bu konuda bnce a.s