• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken yapıla gebelik testinde hayalet çizgi çıktı

5549selma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
10
0
1
34
Merhaba arkadaşlar. Erken bir gebelik testi yaptım ve bir dakika içersinde böyle bir görüntü çıktı. Şüphelendim biraZ sayfayı kurcaladım fln ama benim sade göğüslerim ve adet olacakmış gibi Ağrım oluyor o da bazen. Kaşık ağırdı bel ağrım yok. Düzenli bir adet döngüm de yok ovulsayon günün değerlendirdik ve üzerinde 10 gün geçti. SiZce bu ne anlama geliyor yardım eder misiniz?

Eklentiler

• FBB60B56-91A6-4207-B74A-8D8278D01E3E.jpeg
    FBB60B56-91A6-4207-B74A-8D8278D01E3E.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 406
Merhaba arkadaşlar. Erken bir gebelik testi yaptım ve bir dakika içersinde böyle bir görüntü çıktı. Şüphelendim biraZ sayfayı kurcaladım fln ama benim sade göğüslerim ve adet olacakmış gibi Ağrım oluyor o da bazen. Kaşık ağırdı bel ağrım yok. Düzenli bir adet döngüm de yok ovulsayon günün değerlendirdik ve üzerinde 10 gün geçti. SiZce bu ne anlama geliyor yardım eder misiniz?
Merhaba canım bir gölgelik var evet biraz erken yapmışsın kaset testte biraz geç belli olur. Erken gebelik testi al yada evde testin varsa hergün ilk idrarla yap koyulasma varsa gebeliktir

Merhaba canım bir gölgelik var evet biraz erken yapmışsın kaset testte biraz geç belli olur. Erken gebelik testi al yada evde testin varsa hergün ilk idrarla yap koyulasma varsa gebeliktir
Bilemeyince ben:/ hemen gidip alacağım Hayırlıysa inş vardır Gebelik tşk ederim🙏

Bende yaptim iki gun once bu sekilde silik cikti diger gun gunduz yaptim birsey cikmadi siz testlerinizi sabah ilk idrarla mi yaptiniz?

Back