Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken testte ileride çizgi gördüm sizce normal mi yoksa test mi hatalı
Bayanlar ekranda çizgi yok qma tesadüf resimde de belli yan tutunca ileride çizgi var normal mi ,testin aparatinin çizgisi mi yoksa test mi hatalı bilemedim . Bat bugün.
Bayanlar ekranda çizgi yok qma tesadüf resimde de belli yan tutunca ileride çizgi var normal mi ,testin aparatinin çizgisi mi yoksa test mi hatalı bilemedim . Bat bugün.
Awox marka, 1 saat sonra baktım kayboldu.
Sanirim testin kendi çizgisi idi
Adetim 1 gün gecikti ama bu ay 2 kez korunmama rağmen ella kullandım sırf pinpirikten riske atmamak için. Bel ve göğüs ağrısı hassasiyet şişkinlik var.testler negatif. Umarım ellanın yan etkileridir.
Evet negatif .yandan gördüğüm çizgi de kayboldu ama henüz adet olamadım ve göğüslerim sis ve hassas, ara sıra adet dönemlerimde yine böyle hassas olurdu. Acaba ertesi günü hapından mi diye de endişeliyim.
Yarin tekrar test yapcam ama iyice strese girdim evhamdan kendimde belirti uyduruyor olabilirim
Cok kötü etkiliyor bu stres beni.