- 8 Şubat 2021
- 13
- 6
- 30
-
- Konu Sahibi Glchnnn705
Hamile miyim yaniHayırlı olsun
Teste göre evet hamilesinizHamile miyim yani
Çok tesekkur ederim inşallah öyledirTeste göre evet hamilesinizYarın gidip kan verin, teyit etmiş olun
Yarın kan testi, sonra 2 gün sonrasında da tekrar verin bakın bakalım 2 katına çıkacak mı. Aslında en güzeli kadındoğumcuya gitmek direkt.Çok tesekkur ederim inşallah öyledir
Testinize göre hamilesiniz.Ama en doğrusu kanda baktırmak.Hayırlı olsunAdetime iki gün kala test yaptım pozitif çıktı hamile miyim? Kan testi yaptırmadım yarın yaptırcam ama belirtilerim var. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Testin yanılma payı var mı peki?Testinize göre hamilesiniz.Ama en doğrusu kanda baktırmak.Hayırlı olsun
İki haftalık hamilelikte böyle net çizgi çıkar mı pekiYarın kan testi, sonra 2 gün sonrasında da tekrar verin bakın bakalım 2 katına çıkacak mı. Aslında en güzeli kadındoğumcuya gitmek direkt.
Yanılma payı yok değil mi? Çok tesekkur ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTebrikler. Benimde testim böyle çıkmıştı hamile olduğumu öğrendim. şuan 5+2 deyiz
Teşekkür ederim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Yanılma payı yok değil mi? Çok tesekkur ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyuTeşekkür ederim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Yanılma payının düşük olduğunu söylemişti doktorum. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.
Merhaba kanda beta hcg 728 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce cevaplar mısınızYanılma payı yok değil mi? Çok tesekkur ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah