Ben bundan 1 hafta önce 22.haftalik bebeğimi kaybettim.içim yok yanıyor onsuz bir an bile düşünemiyorum nasıl gecicek bu acı hiç bilmiyorum ... Benim ilk 16 haftamda başı aşağıda dedi doktor progestan verdi ilişkiyi yasakladı.19.haftamda gittim sorun yoktu ama benim ağrılarım vardı kasiklarimda doktor normal diyordu her sorduğumda .plesentam aşağıdaydı kahverengi leke geliyordu hep yatıyordum sürekli 19 haftamdan beri .22ci haftamda 2 gün boyunca karnım sürekli sertleşti sürekli kasıldı nedenini bilmiyorum iki gün sonra doktora gidicegim ve ayrıntılı ultrasona gidicegim için çok onemsemedim.23.haftamda doktora gittim doktor bana bebeğimin kafasının 22 hafta bacak boyunun 22 hafta karın çevresinin ise 23+5 günlük olduğunu söyledi ve sıvısı azalmış dedi.beni anlasmali bir perinataloga yönlendirdi.1 gün sonra gittik muayeneye herşey çok güzel gecmisti hiç bir sorun yoktu geç döllenme olmuş bebeğin 22 haftaya uyumlu dedi bana bebegimde sol böbreğinde çok hafif büyüme varmış ama önemsiz genellikle çoğu dogana kadar geçiyor dedi ve plesentadaki bir damardaki kan akışı çok yeterli değilmiş bunu önceden bilseydik kan sulandırıcı verirdik ama çok önemli değil buda dedi diğer damar besliyor dedi tamam dedim. Su az ama sınırın üstünde dinlen sen bol su iç geçer dedi .biz güle oynaya çıktık doktordan çok mutluydum oğlumda bir sorun yok diye parmağını emiyordu yavrum ultrasonda geldik eve ben yatıp dinlenirken tuvalete gittim tuvaletten sonra yarım fincan su boşaldı bir anda .bebeğin suyu değildir diye düşünürken ikinci kere geldi artık yere damladi ben hemen acile gittim doktor suyumun çok fazla geldiğini söyledi Ege üniversitesine yönlendirdi orda daha fazla suyum gelince gebeliği sonlandirdilar canım çok yandı oğlumu babamın yanına gömdüm...canımın yanması hiç geçmeyecek gibi geliyor ne yapicam bilemiyorum herşey bomboş herşey benim gibi suyu erken gelip bebeğini kaybeden var mı ? İhmal mi var yoksa neden kaynaklandığını öğrenmem lazım