- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Ben de çok güldüm inanın yani o kadar güldüm ki sanirım ağlıyorum şu an.
Ve Aysun Kayacı'yı bir kez daha saygıyla anıyorum
Aaaaa sorularım yine cevapsız kaldı halbuki engin bilgisiyle beni aydınlatacağına çok emindim. Tüh neyse ! :)Böyle bel altı vurursan burada böyle de gidersin işte....
Aaaaa sorularım yine cevapsız kaldı halbuki engin bilgisiyle beni aydınlatacağına çok emindim. Tüh neyse ! :)
Oncelikle Turkiye'emde yasayan herkese hayirli ugurlu olsun sonucu belli olan sey icin. Sonuc ne olursa olsun degisen hicbirsey olmayacak canim vatanimda.Cunku donusu olmayacak bir Yola girdi coktan.Allah acik fikirli,ne olup bittiginden haberdar olan vatandaslarimiza kolaylik versin simdidenEvet buyrun düşüncelerinizi alalım....
......gelince ben sadece merak ettim sordum insanlık hali insanlara nasıl hangi takımı tutuyorsun hangi partiyi tutuyorsun yada ne bilim hangi tatile gider gibi gayet açık korkmadan bir soru sordum bundan seni rahatsız eden ne anlamadım. Söylemek istemiyorm kardeşim dersin sormam amma uzattınız sizinle tartışmaktan ben vazgeçtm çünkü. 7 sinde neyse 77 inde de odur derler. Hadi size eyvallah hayırlı geceler.
Uyarılara karsi verdikleri cevaplardan sadece biri:Beklediğim cevaptı teşekkürler:) Ben sana diyorum ki köprü çürük gitme sen inat edip gidiyorsun sonra köprü yıkılınca o ana kadar bilmiyordum. Eee kulağını biraz açsan aslında gitmene gerek yoktu hem o zaman nehre de düşmezdin?
Diyorum ki beni temsil eden parti seçime girecekler arasında yok. Beni temsil eden parti %90 TKP ancak İl teşkilatlanmasını bitirmediği için seçimde yok. Bu nedenle şuan oyumu kullanacağım parti muamma hzırda yedek parti tutmuyorum. Ayrıca samimiyetinize inanıyorum zaten ve gerçekten samimi bir şekilde savunduğunuzu ve desteklediğinizi de anlıyorum. Benim anlamadığım tek şey koşulsuz desteklemeniz:)
Denetim ve kontrol tam yapılmamış anlaşılan, herkesin gördüğünü göremediklerine göreUyarılara karsi verdikleri cevaplardan sadece biri:
Aaaaa sorularım yine cevapsız kaldı halbuki engin bilgisiyle beni aydınlatacağına çok emindim. Tüh neyse ! :)
Çok yada az ben eski seneleri kastediyorum o zaman da çok vardı Erdoğan başa geçti daha çok şehit oluyor demesin kimse. Hepsi terör yüzünden.
Aslinda kaju'nun mesajini alintilayacaktim yanliş yaptim,bu lafim size değil.İşte ben de onu diyorum zaten alıntıladığınız mesajımda. Aynı şeyi söylüyoruz. İktidarı anlamak zor diyorum ya.
2023 fantezisine hayranım özellike.ben vereyim onun yerine cevabı.
-başa dönmekten sıkıldım
-bekle görürsün.
-2023 de görürsün.
bu kadar...
Dünyanın hakimi olucaz(evet bence de dünyanın hakimi olucaz cünkü herkes muhtemelen uzay yaşamına yönelecek ve bizi de burada bırakıp gidecekler
Bütün dediklerin iyi hoşta .Asgari ucretle birak sehir sehir gezmeyi komsuya kisir yemeye zor gidiyorum.
Hesap yapalim basitinden
400 kira 65 aidat
300 tl mutfak masrafi en asgari oda gunluk alinan ekmegi sutu saymiyorum misafir geldigindeki masrafida eklemiyorum.
110 elektrik 50 su. Araba var gaz olmus 3.50 ltsi oda
Evde tup var dogalgaz yok oda 90 tl
Oglum kucuk bezi var oyuncagi var aylik 100 tlda ona. Pazar parasi 200 dlyelim aylik kalanida arabanin yakitina gider 1 tl bile artmiyor ustume basimada bisey almiyorum eee ne kaldi bitti gitti. Ben bunu kucuk bir ilcedeyken harciyorum bitane kucuk cocuk varken.
Ya unvde cocuk okutanlar napsin lisede okutanlar napsin devlet 50 tl cocuk parasi veriyor bozdur bozdur harcaaa
Sadece gülüp geçiyorum sizin gibi düşünen insanalaraO sizin dediğiniz tarihler Öcalan yakalanmadan önce terörün içinde olduğumuz yıllardı Öcalan yakalandı ve o zamandan Erdoğam gelene kadar en az şehit sayısı olmuştur ama Erdoğan sonrası tekrar zirve yapmış özellikle 2007 den sonra artmıştır.
Hani bir açılım vardı artım analar ağlamayacak dedi Habur'da davul zurnalarla teröristler karşılandı. Buna karşı çıkanlara vatan haini denildi hatırlıyor musunuz? Türkiye yazıları kaldırıldı tabelalardan doğuda ve asker jandarma el çektirildi. Barzani ile kol kola şarkılar söylendi ağlandı falan o süreçte o pkk zate yığınak yaptı tekrar şehit vermeye başladık ne oldu yine mi Erdoğan'ı kandırdılar çözüm süreci sonrasına bakın o da elde patladı daha neyi konuşuyorsunuz şimdi yok chp bilmem ne hdp ile birlik olmakla suçlanıyor vay bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?