- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Alta 270+ yazıyo. Belki bilmek istersin2007 den sonrasi nerede ???
Iyice saf yerine koydunuz bizi
Son yillara bakin hanimefendi
Eki Görüntüle 2139541
Alta 270+ yazıyo. Belki bilmek istersin
Çok yada az ben eski seneleri kastediyorum o zaman da çok vardı Erdoğan başa geçti daha çok şehit oluyor demesin kimse. Hepsi terör yüzünden.2017 de tam 1222 sehıt verdık. Haber bakarken tarafsız sitelere bakın derim
Çok yada az ben eski seneleri kastediyorum o zaman da çok vardı Erdoğan başa geçti daha çok şehit oluyor demesin kimse. Hepsi terör yüzünden.
O dönemde( 1993-1994-1995) hangi siyasi düşünce iktidardaydı? Ve bunun şuan ki Chp ve İyi parti ile ne alakası var?Hemen yolluyorum ama ben senin sözlerine karşı özellikle bu tarafı yolladım diyorsun ya 2016 da 700 tane verdik diye bende sana 1993-1994-1995 yılında çok vermişiz şehitleri bahane ederek lütfen bu konuyu kapatın. Bırakın da rahat uyusunlar. Bekle şimdi yolluyorum. Sırf gör diye. Bu arada sen saf yerine koydun bilmem farkına vardın mı beni kandırmaya çalışıyosun
Vereceğim tabi ki de. Hayır buna vermiyim de kime vereceğim bunu çözemedim ben bana mantıklı bi şekilde birini söyleyin ona göre düşüneyim istersen. Ben konuşuyorum benim niyetim belli oy vereceğim belli ama siz sabahtan beri laylaylom bir türlü kime oy vereceğiniz kişinin adını demediniz çok Garip. Tuhaflık yok mu bu durumda? yoksa ben şuan şöyle görüyorum konuşuyorlar güzel ama ne için kime belli değil.Ben bu konuda pek yorum yapmıyorum.. Farkında olan insan neden bu kadar sehıt var biliyor zaten. Siz oyunuzu verin kurtulucaz sayenizde aynen devam. Domatesi 7 TL ye alırız Hıc sorun degıl.. Neyse
Geçen haberlerde bizim 50 tl ile 1 kilo et alınırken milletin 50 avrosu ile 3-4 kilo et alınmasını kıyaslıyorlar.Bazıları da diyor ki ne alaka ya sen bura da avro ile mi alışveriş yapıyorsun:SBen bu konuda pek yorum yapmıyorum.. Farkında olan insan neden bu kadar sehıt var biliyor zaten. Siz oyunuzu verin kurtulucaz sayenizde aynen devam. Domatesi 7 TL ye alırız Hıc sorun degıl.. Neyse
Biz Demokrasi kazansın istiyoruz siz reisinizVereceğim tabi ki de. Hayır buna vermiyim de kime vereceğim bunu çözemedim ben bana mantıklı bi şekilde birini söyleyin ona göre düşüneyim istersen. Ben konuşuyorum benim niyetim belli oy vereceğim belli ama siz sabahtan beri laylaylom bir türlü kime oy vereceğiniz kişinin adını demediniz çok Garip. Tuhaflık yok mu bu durumda? yoksa ben şuan şöyle görüyorum konuşuyorlar güzel ama ne için kime belli değil.
Birilerini eleştirmek için birilerini savunmak mı gerek? Neden taraf tutma çabasındasınız? Şahsen beni temsil eden bir parti yok ama bu değildir ki ülkeyi yöneten iktidarın politikalarını eleştirmeye hakkım yok! Bir vatandaş olarak eleştirme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum kendim için bir başkası için değil? Netice de siyasiler bugün kedi-köpek gibi kavga ederler iş kendi çıkarları oldu mu gece yarısı karar çıkartıp kanun yaparlar. Çünkü onların çürük düşleri şehitlerden de yoksul halktan da kıymetli!!!!Vereceğim tabi ki de. Hayır buna vermiyim de kime vereceğim bunu çözemedim ben bana mantıklı bi şekilde birini söyleyin ona göre düşüneyim istersen. Ben konuşuyorum benim niyetim belli oy vereceğim belli ama siz sabahtan beri laylaylom bir türlü kime oy vereceğiniz kişinin adını demediniz çok Garip. Tuhaflık yok mu bu durumda? yoksa ben şuan şöyle görüyorum konuşuyorlar güzel ama ne için kime belli değil.
Sorun ben o yada bu yaptı etti demedim siz dediniz. Dediniz ki akp geldi böyle oldu yanı o gelince başa şehitler çoğalmış iyi de eskiden beri var hatta eskiden daha çoktu biriniz beni resmen ezmeye çalıştı ben şehitlerin sayısını az görmüşüm ve önemli değilmiş gibi tepki yağdı oysa benim aklımın ucunda olmayan bişeyi kendileri söyledi demekki insan kendi düşüncesini söylermiş. Kısaca Erdoğan geldi diye şehitler çoğalmadı bunu beyninize yerleştirin. Öyle bişey yok terör belası başımızdan gitmedi ama gidecek inanıyorum inanmayanlar özgürsünüz. YaniO dönemde( 1993-1994-1995) hangi siyasi düşünce iktidardaydı? Ve bunun şuan ki Chp ve İyi parti ile ne alakası var?
ben bir bağlantı kuramadım. Diyorsun ya şehitler azalmaz bunu yapsa yapsa akp yapar? neden böyle bir kanıya vardığını merak ettim.
Şehit mevzusuna girmeyeceğim nitekim 1980 lerden sonra oluşturulan terör belası başımızdan gitmek bilmedi. Bunun nasıl olduğu ve neden devam ettiği Türkiye nin yakın tarihine bakıldığında zaten anlaşılıyordur.
Vereceğim tabi ki de. Hayır buna vermiyim de kime vereceğim bunu çözemedim ben bana mantıklı bi şekilde birini söyleyin ona göre düşüneyim istersen. Ben konuşuyorum benim niyetim belli oy vereceğim belli ama siz sabahtan beri laylaylom bir türlü kime oy vereceğiniz kişinin adını demediniz çok Garip. Tuhaflık yok mu bu durumda? yoksa ben şuan şöyle görüyorum konuşuyorlar güzel ama ne için kime belli değil.
Geçen haberlerde bizim 50 tl ile 1 kilo et alınırken milletin 50 avrosu ile 3-4 kilo et alınmasını kıyaslıyorlar.Bazıları da diyor ki ne alaka ya sen bura da avro ile mi alışveriş yapıyorsun:Skafam güzel sanırım benim aklıma geldikçe gülüyorum-ağlamaktan iyidir
Bak güzel kardeşim ben geçmişi bırakıyor ve sadece savunduğun partinin icraatlarını gözden geçirmeni diliyorum.Sorun ben o yada bu yaptı etti demedim siz dediniz. Dediniz ki akp geldi böyle oldu yanı o gelince başa şehitler çoğalmış iyi de eskiden beri var hatta eskiden daha çoktu biriniz beni resmen ezmeye çalıştı ben şehitlerin sayısını az görmüşüm ve önemli değilmiş gibi tepki yağdı oysa benim aklımın ucunda olmayan bişeyi kendileri söyledi demekki insan kendi düşüncesini söylermiş. Kısaca Erdoğan geldi diye şehitler çoğalmadı bunu beyninize yerleştirin. Öyle bişey yok terör belası başımızdan gitmedi ama gidecek inanıyorum inanmayanlar özgürsünüz. Yani
BenNeydi fakıbabamızda yılda 15 kilo et yiyor her aileden 1 kişi demişti Ben yemiyorum yiyen kimse söyleyin valla merak ettim
Ben kendi adıma diyeyim siyasi partilerin vaatlerine bakacağım, kim ne vaat ediyor?Şahsen benim bilmediğim bir parti olmuş olsaydı yada kararsız kalmış olsaydım ben yine desteklerdim yine söylerdim çünkü bende korku yok kimsede benim düşüncemi değiştiremez sen dedin o dedi diye o mantıkla yola çıkmam fikir alırım bakarım mantıklı gelmezse zaten yapmam. Herkes özgür ama siz hiç demediniz benim de kafamı karıştıran bu. Bilmem anlatabildim mi.
BenBiraz evimde biraz arkadaşlarda biraz ailemde biraz eşimin ailesinde aşağı yukarı tamamlıyorumdur
O iş bildiğin gibi değil işte. Kim dost kim düşman bilmemiz gerek öyle değil mi . Adım adım gidiyoruzBak güzel kardeşim ben geçmişi bırakıyor ve sadece savunduğun partinin icraatlarını gözden geçirmeni diliyorum.
İmralı ile görüşen nağmerttir deyip kim görüştü?
terörü bitireceğiz deyip açlım ayağına o kadar cana kıymış pkk örgütünü kim dağdan indirip şehre saldı?
kim devletin en gizli en önemli mertebelerine vatan hainlerini aldı? ( anladık bu hata)
kim ben gidersem ülke batar dedi?
Kim haziranda seçilmezsem ülke kan gölü olur dedi ve dediğini yaptı?
Hangi hükümet hangi siyasi iktidar bir eline kuran ı alıp bir eliyle şehit tabutuna dokunup birim yaptı
kim mitinglerde insanların inançlarını hiçe sayıp diğer siyasi partileri mezhepleriyle vurdu?
kim ölen vatandaşlarımızın siyasi kimliğini y ada mezhebini açıklayarak mağdur edebiyatı yaptı?
ve kim o kadar dış politikada rusyaya ahkam kesip paşa paşa örüştü?
abd ye ahkam kesip anlaştı?
şuan sınırımızda rus ve abd askerleri dolaşıyor bu hatalı dış politika kimin ürünü?
cevap için teşekkürler? bu arada bana lütfen iyi parti chp mhp bilmem ne diye cevap verme vereceksen ben sana ülkeyi temsil eden bir partinin eleştirisi yapyorum savunuyorsan bu şekilde savun bir hatayı örtmek için başkasının hatasını dile getirmr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?