- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
Millet bikti yalandan dolandan din tuccarlarindan asagilanmaktan fakirlikten faturalara gelen zamdan etrafindaki herkes cikari icin kullanan insanlar insallah hepsi herseyini kaybedecdk gerci boyleleri iktidar kimse ona yanasirTwitterı ilgiyle takip ediyorum şuan da
+1 içimden geçenlere tercüman olmuş bu yazi"Türkiye'de askerlik çağında 425 bin Suriyeli yaşıyorken, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mevcudundan daha fazla sayıda eli silah tutacak Suriyeli varken, bunlar plajlarda nargile içip, g.tünü gezdirirken, üstüne para ödenirken, kendi çocuklarımız El Bab'a gönderildi.
Suriyelilere şimdilik 30 milyar dolar harcamışken, Mehmetçilerimiz yandaş yemek şirketleri tarafından bayat tavuklarla zehirlendi.
Pentagon gözümüzün içine baka baka, göstere göstere, Afrin'deki Kobani'deki YPG'ye binlerce tır silah ve cephane gönderdi.
Amerikalı özel harp subayları ve CIA, teröristleri düzenli ordu haline getirene kadar sayın hükümetimizden ses çıkarılmadı.
İş iyice b.ka sardı, içinden çıkılmaz hale geldi.
*
Oğuz Kağan'a, git şimdi bizim bu yaptıklarımızı düzelt dediler.
Gitti, düzeltmek için canını verdi."
Yılmaz Özdil
T a m a m !
Size bir değil bin dilde t a m a m artık !
Yeter !
T a m a m !
T a m am !
Sizin oyunuz kaç çoban oyu ediyor acaba??Bugünleri göreceğimi düşünmezdim. Sanırım gerçekten de halk uyanıyor. Burada sürekli aksini yazan trolleri dikkate almayın.
Aslında seçim sisteminin değişmesi gerekiyor
1. Kişiler mezuniyetine göre oy puanlaması olmalı. İşte okuma yazma bilmeyen bir, ilkokul mezunu iki, ortaokul mezunu üç, lise mezunu dört, üniversite mezunu beş puanlık oy hakkı olmalı.
2. Bence 18 yaş altı oy kullanamadığı gibi 65 yaş üstü de oy kullanamamalı. Yaşlı vatandaşları cehennemle korkutuyorlar. Onlar kendilerini partiye oy verme zorunda hissediyor
3. Ülke dışındaki insanlar oy kullanamamalı. Bilerek ülkeyi batıracak insanlara oy veriyorlar ki kendi para birimleri ülkede katlansın istiyorlar. Yoksa Almanya'da sol partiye oy verip burası için tam tersini yapmalarının mantığı olamaz.
Güzel tam yerinde tespitler. Hepsine katılıyorum.Bugünleri göreceğimi düşünmezdim. Sanırım gerçekten de halk uyanıyor. Burada sürekli aksini yazan trolleri dikkate almayın.
1. Kişiler mezuniyetine göre oy puanlaması olmalı. İşte okuma yazma bilmeyen bir, ilkokul mezunu iki, ortaokul mezunu üç, lise mezunu dört, üniversite mezunu beş puanlık oy hakkı olmalı.
2. Bence 18 yaş altı oy kullanamadığı gibi 65 yaş üstü de oy kullanamamalı. Yaşlı vatandaşları cehennemle korkutuyorlar. Onlar kendilerini partiye oy verme zorunda hissediyor
3. Ülke dışındaki insanlar oy kullanamamalı. Bilerek ülkeyi batıracak insanlara oy veriyorlar ki kendi para birimleri ülkede katlansın istiyorlar. Yoksa Almanya'da sol partiye oy verip burası için tam tersini yapmalarının mantığı olamaz.
Dimi ama. Sadece bu parti değil. Hemen hemen önceki tüm partiler de insanımızı bilerek cahil bırakıp saçma sapan şekilde seçildiler. Bizi seçmeyen patates dinindendir söylemlerini unutmadık. Bu şekilde anca kalkınır bence. Yoksa bu son olay gibi taa en sonda halk uyanması beklenmek zorunda kalınır. O da olursa yaniGüzel tam yerinde tespitler. Hepsine katılıyorum.
''Fetöcü'', ''Hain'' ve ''Terörist'' Dahil 14 Kelimeyi Seri Bir Şekilde Tekrarlayabilen Sevimli Muhabbet Kuşu Boncuk, AK Parti İletişim Sorumluluğuna Atandı...
Bugünleri göreceğimi düşünmezdim. Sanırım gerçekten de halk uyanıyor. Burada sürekli aksini yazan trolleri dikkate almayın.
Allah annene uzun ömür versin ablam maşallah o yaşta olup Atamıza saygı duyan herkese. Yani ablam tabii ki o yaşta olup herşeyi takip edenler de var da genel olarak okuma yazma bilmeyenler ve o yaştakiler herşeyi tv den öğreniyor. Tv de malum yandaş olduğu için çok kolay kanıyorlar. O yazıdaki amacım kandırılamayacak kesimin oy kullanmasını sağlamak. Yoksa tabii ki ilkokul mezunu olup kendini yetiştirmiş insanlar var. Ama malesef sayıları az halk belli yaniŞuna katılıyorum sadece kendimce,18 yaş oy kullanmasın, ve yurt dışı oyları kalkmalı..
65 yaş üstü olanlar içinde aklı selim çok insan var,mesela annem 78 yaşında hala siyaseti takip eder.
Sandığa gidip oyunu verir,sonuna kadar ATATÜRK sevdalısıdır.
Allah annene uzun ömür versin ablam maşallah o yaşta olup Atamıza saygı duyan herkese. Yani ablam tabii ki o yaşta olup herşeyi takip edenler de var da genel olarak okuma yazma bilmeyenler ve o yaştakiler herşeyi tv den öğreniyor. Tv de malum yandaş olduğu için çok kolay kanıyorlar. O yazıdaki amacım kandırılamayacak kesimin oy kullanmasını sağlamak. Yoksa tabii ki ilkokul mezunu olup kendini yetiştirmiş insanlar var. Ama malesef sayıları az halk belli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?