• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken mi sizce ?

Bence erken.Daha geçen aya kadar ağladığın bir ilişkiden çıkmışsın.
Yeni kişiyi önceden tanıyor olman düşündürücü.Onunla kaldığın yerden başlayarak,zamanı geri sardığını düşünüyor olabilirsin.Bu şekilde,sanki nişanlınla geçen zaman hiç yaşanmamış gibi hissetmek istiyorsundur.Bunlar ihtimal tabii.

Ayrılınca çok ölüp bitenleri de hiç anlamam ama bir ortası olmalı sanki:)

Bence erken.Daha geçen aya kadar ağladığın bir ilişkiden çıkmışsın.
Yeni kişiyi önceden tanıyor olman düşündürücü.Onunla kaldığın yerden başlayarak,zamanı geri sardığını düşünüyor olabilirsin.Bu şekilde,sanki nişanlınla geçen zaman hiç yaşanmamış gibi hissetmek istiyorsundur.Bunlar ihtimal tabii.

Ayrılınca çok ölüp bitenleri de hiç anlamam ama bir ortası olmalı sanki:)

Ayrılma sebebi ihanet olunca ve karşına seni gerçekten anlayan birinin çıktığını düşününce kafan karışabiliyor işte :KK43:
ben acısını yaşarken o gününü gün etti altınların peşine düştü

Hiç düşünme başla derim, ama temkinli ol hep bir adım geride dur çünkü insanlara güven olmaz. Bence güzel bi başlangıca ihtiyacın var

temkinli güzel bi başlangıç yapabilirsin tabiki :)) hayırlısı olsun hakkında cnm

Benim nacizane tavsiyem sevgili falan olursan ilk aylarda kendini çok kaptırma benden vazgeçmez diye düşünme daha rahat ol kafanı çok o kişiye yorma zaman geçtikte baktın herşey yolunda o zaman daha ciddi düşün bence çünkü erken mi diye soruyorsun ya hani endişeden :KK52:dolayı ilk aylarda bi sorun olursada kendini fazla yıpratmaman açısından diyorum.

Aman her görüştüğünle evlenceksin diye bir şart yokya, görüş tanı beğenmezsen bir de mali müşavir tadına bakmış olursun en kötü :KK53::KK53:

içim bi huzurla doldu ne güzel anlatmışsınn :KK68:
bence erken falan degil aşk hervzaman karşına cıkmaz aman 2 ay sonra gel mi diceksin cocuga.
zaten herşeyinden de haberi var. ne güzel ki uyumuda yakalamışsınız güzel şeyler hissettim ben.
kalbini tamamen açma ama temkinli git herşey mükemmel gidecek asla sorun cıkmıcak gibi düşünme elbet sıkıntılar olcak kötü günler geçirdigin için seni daha fazla etkileyebilir ama sen yinede mutlu olmaya bak. :KK19:

içim bi huzurla doldu ne güzel anlatmışsınn :KK68:
bence erken falan degil aşk hervzaman karşına cıkmaz aman 2 ay sonra gel mi diceksin cocuga.
zaten herşeyinden de haberi var. ne güzel ki uyumuda yakalamışsınız güzel şeyler hissettim ben.
kalbini tamamen açma ama temkinli git herşey mükemmel gidecek asla sorun cıkmıcak gibi düşünme elbet sıkıntılar olcak kötü günler geçirdigin için seni daha fazla etkileyebilir ama sen yinede mutlu olmaya bak. :KK19:
:) Ne güzel ifade etmişsin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Back