• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken mi sizce ?

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
merhaba kızlar
Daha önceki konularımı biliyorsunuz 2 ay önce 4 yılldır birlikte olduğum nişanlımdam ayrıldım. Sebep ihanetti. Biz ayrıldıktan 1 hafa sonra eski sevgilisini sosyal hesaptan eklemişti. Tüm bunlar olurken benim içimde ona karşı hala sevgi anlamında bir şeyler vardı. 1 ay her gün ağladım yıkılan umutlarıma hayallerime onu düşünmediğim tek bir dk bile geçmiyordu. sonradan azalmaya başladı ağlama nöbetlerim . ve karşıma 2 ay sonra biri çıktı ama bu kişi yeni biri değildi KPSS kursunda 2 yıl beraber aynı sınıfta arkadaştık. O zamanlar çok sık sohbet etmezdik ama aramızda kötü değilidi aradan tam 4 yıl geçti ben nişanlandım nişan attım o sözlenmiş söz atmış mali müşavir olmuş vs vs. 4 yıl sonra hem dertleşmek hemde uzun zamandan sonra sohbet etmek için görüşmeye karar verdik ve ne olduysa onu gördüğüm anda kalbimde bir sıcaklık hissettim onu uzun zamandır tanıdığım halde ilk defa böyle bir şey oldu. oturduk uzun uzun sohbet ettik. 1 hafta böyle devam etti .... hissettim ki o da boş değil bana karşı kendımı nedense onun yanında değerli hissettim ve eski nişanlım onunla birlikte zaman geçiriken aklıma bile gelmedi. Bütün bu yaşananlardan sonra dün gece bana mesaj attı ve beni ciddi anlamda tanımak istediğini söyledi bende durumu anlattım korkularımı endişelerimi söyledim zamanla bunları geçebileceğini ona bir şans vermem gerektiğini söyledi. şimdi karar verme aşamasındayım ve inanın doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Sizce 2 ay önce biten bir ilişkinin ardından yeni birini tanıma süreci çok mu erken ? tekrar hata yapmaktan korkuyorum ama mantık olarak çok uyumluyuz aile yapımızda öyle kalbimde de ona karşı bir sıcaklık var ama işte bilmiyorum :(

Kalbinde bittiyse eskisi, bitmiştir. Ha bir gün geçsin ha on yıl farketmez oyüzden süreye takılı kalma.
Hakkınızda hayırlısı olsun, bence oluru var bu işin. :KK36:

millet nişanlıyken başka birini tanıma yoluna giriyor bence erken değil. senin kendini hazır hissetmen önemli. HAYIRLI OLSUNNNN :d

merhaba kızlar
Daha önceki konularımı biliyorsunuz 2 ay önce 4 yılldır birlikte olduğum nişanlımdam ayrıldım. Sebep ihanetti. Biz ayrıldıktan 1 hafa sonra eski sevgilisini sosyal hesaptan eklemişti. Tüm bunlar olurken benim içimde ona karşı hala sevgi anlamında bir şeyler vardı. 1 ay her gün ağladım yıkılan umutlarıma hayallerime onu düşünmediğim tek bir dk bile geçmiyordu. sonradan azalmaya başladı ağlama nöbetlerim . ve karşıma 2 ay sonra biri çıktı ama bu kişi yeni biri değildi KPSS kursunda 2 yıl beraber aynı sınıfta arkadaştık. O zamanlar çok sık sohbet etmezdik ama aramızda kötü değilidi aradan tam 4 yıl geçti ben nişanlandım nişan attım o sözlenmiş söz atmış mali müşavir olmuş vs vs. 4 yıl sonra hem dertleşmek hemde uzun zamandan sonra sohbet etmek için görüşmeye karar verdik ve ne olduysa onu gördüğüm anda kalbimde bir sıcaklık hissettim onu uzun zamandır tanıdığım halde ilk defa böyle bir şey oldu. oturduk uzun uzun sohbet ettik. 1 hafta böyle devam etti .... hissettim ki o da boş değil bana karşı kendımı nedense onun yanında değerli hissettim ve eski nişanlım onunla birlikte zaman geçiriken aklıma bile gelmedi. Bütün bu yaşananlardan sonra dün gece bana mesaj attı ve beni ciddi anlamda tanımak istediğini söyledi bende durumu anlattım korkularımı endişelerimi söyledim zamanla bunları geçebileceğini ona bir şans vermem gerektiğini söyledi. şimdi karar verme aşamasındayım ve inanın doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Sizce 2 ay önce biten bir ilişkinin ardından yeni birini tanıma süreci çok mu erken ? tekrar hata yapmaktan korkuyorum ama mantık olarak çok uyumluyuz aile yapımızda öyle kalbimde de ona karşı bir sıcaklık var ama işte bilmiyorum :KK43:
Eski nisanlinla 4 yil içinde sorunlar yasayip tukettiyseniz bsyleri, unutmasi daha kolaydir bence..
Bir de ayrilik nedeni ihanet ise, ustune eklenmistir soguma..
Beraberken aklina eski nisanlin gelmiyorsa, sicaklik hissediyorsan erken degildir.. Cunku sorunsuz, mukemmel bi iliski birden bitip 2 ay sonra iliskiye baslamamissin..
Temiz niyetli biri oldugunu dusunuyorsan, firsat verilebilir..
Allah hayirlisini nasib etsin..

Eski nisanlinla 4 yil içinde sorunlar yasayip tukettiyseniz bsyleri, unutmasi daha kolaydir bence..
Bir de ayrilik nedeni ihanet ise, ustune eklenmistir soguma..
Beraberken aklina eski nisanlin gelmiyorsa, sicaklik hissediyorsan erken degildir.. Cunku sorunsuz, mukemmel bi iliski birden bitip 2 ay sonra iliskiye baslamamissin..
Temiz niyetli biri oldugunu dusunuyorsan, firsat verilebilir..
Allah hayirlisini nasib etsin..

haklısın birden biten bir ilişki değildi. çok sevdim ayrıldıktan sonrada çok ağladım ama gururum herşeyin önüne geçti ben onun için o kadar fedakarlık yaparken onun beni aptal yerine koyup arkamdan iş çevirmesini kaldıramadım ve attım nişanı .
şimdi ise sanki aradığım huzur ondaymıs gibi geliyor konusmaları saygısı bana karşı olan tutumu ne bilim sanki daha önce bunları hiç yaşamamış gibiyim eski nişanlım hiç çekinmezdi beni kırmaktan ama bu çok farklı su içerken bile afedersin diyip izin alıyor :) İnşallah hayırlısı olur benim için

2 ay bana göre erken bunlar için.
Ama siz eski nişanlımı aklımdan tamamen çıkardım diyorsanız sorun yok.

haklısın birden biten bir ilişki değildi. çok sevdim ayrıldıktan sonrada çok ağladım ama gururum herşeyin önüne geçti ben onun için o kadar fedakarlık yaparken onun beni aptal yerine koyup arkamdan iş çevirmesini kaldıramadım ve attım nişanı .
şimdi ise sanki aradığım huzur ondaymıs gibi geliyor konusmaları saygısı bana karşı olan tutumu ne bilim sanki daha önce bunları hiç yaşamamış gibiyim eski nişanlım hiç çekinmezdi beni kırmaktan ama bu çok farklı su içerken bile afedersin diyip izin alıyor :) İnşallah hayırlısı olur benim için
Anlatimina bakarak,erken filan degil :) insaAllah mutluluga giden bi adim atmis olursunuz devami gelirse

Bence tanımalısın canım karşına böyle biri çıktığı için de çok şanslısın ama temkinli ol derim :)

bence şans ver çivi çiviyi söker demişler ama temkinli olmakta fayda var tabi

Normal bi insan evladından ayrılsaydin erken derdim. Seni aaldatan adamın arkasından yas mı tutucan bide. Çatır çatır unut kız. Geç bile kalmışsın. Adam gelmiş kalbinin kırıntılarını silmiş süpürmüş ona şans vermicen de kime vercen :KK68:

merhaba kızlar
Daha önceki konularımı biliyorsunuz 2 ay önce 4 yılldır birlikte olduğum nişanlımdam ayrıldım. Sebep ihanetti. Biz ayrıldıktan 1 hafa sonra eski sevgilisini sosyal hesaptan eklemişti. Tüm bunlar olurken benim içimde ona karşı hala sevgi anlamında bir şeyler vardı. 1 ay her gün ağladım yıkılan umutlarıma hayallerime onu düşünmediğim tek bir dk bile geçmiyordu. sonradan azalmaya başladı ağlama nöbetlerim . ve karşıma 2 ay sonra biri çıktı ama bu kişi yeni biri değildi KPSS kursunda 2 yıl beraber aynı sınıfta arkadaştık. O zamanlar çok sık sohbet etmezdik ama aramızda kötü değilidi aradan tam 4 yıl geçti ben nişanlandım nişan attım o sözlenmiş söz atmış mali müşavir olmuş vs vs. 4 yıl sonra hem dertleşmek hemde uzun zamandan sonra sohbet etmek için görüşmeye karar verdik ve ne olduysa onu gördüğüm anda kalbimde bir sıcaklık hissettim onu uzun zamandır tanıdığım halde ilk defa böyle bir şey oldu. oturduk uzun uzun sohbet ettik. 1 hafta böyle devam etti .... hissettim ki o da boş değil bana karşı kendımı nedense onun yanında değerli hissettim ve eski nişanlım onunla birlikte zaman geçiriken aklıma bile gelmedi. Bütün bu yaşananlardan sonra dün gece bana mesaj attı ve beni ciddi anlamda tanımak istediğini söyledi bende durumu anlattım korkularımı endişelerimi söyledim zamanla bunları geçebileceğini ona bir şans vermem gerektiğini söyledi. şimdi karar verme aşamasındayım ve inanın doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Sizce 2 ay önce biten bir ilişkinin ardından yeni birini tanıma süreci çok mu erken ? tekrar hata yapmaktan korkuyorum ama mantık olarak çok uyumluyuz aile yapımızda öyle kalbimde de ona karşı bir sıcaklık var ama işte bilmiyorum :KK43:

hiçte erken değil kalbinin sesini dinle ve yardırrrrrr

Back