Merhaba arkadaşlar, bana da hangi doktora gittiysem erken menopoz dedile. Şuan 26 yaşındayım 23 yaşında öğrendim bu durumu. Çok düzensiz ve seyrek adet görüyordum ama hiçbir doktor bu durumu ciddiye almadı teşhis konulmadan. Fsh değerim çok yüksek ilk yaptırdığım da 115 çıktı sonrasında 60 oldu 40 oldu en son 84 yakın zamanda. Tamamen adetten kesildim 2 senedir. Kaç tane doktora gittim hepsi de çok olumsuz konuştu, sadece yumurta nakli ile hamile kalabileceğimi söylediler. Endokrinoloji bölümüne göründüm doğum kontrol hapıyla adet gördürmeye çalıştı. İlacı bırakınca daha olmadım. Başka kadın doğuma gittim hormon hapları verdiler. Şuan kullandığım ilaçlar için çok pişmanım. 3 aylık evliyim ve eşim de bende aşırı bebek istiyoruz. Saraçoğlu kürlerine başladım 1 ayı geçti umarım faydasını görürüm. Rabbime sığınıyorum. Allah kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın. Olumlu yorumlar bizim gibilere umut oluyor. Günün birinde hamileyim diye yazmak bana ve isteyen herkese nasip olur inşAllah..