Menopoz Erken Menopoz Yaşayanların Paylaşım Alanı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
merhabalar,

konuyu çok uzatmadan size de danışmak istiyorum arkadaşlar lütfen fikri veya yardımcı olabilecekler mesajda atabilirse çok sevinirim. 28 yaşındayım, on yılda yakındır erken menopozum var kesin teşhis aldım maalesef dünde doktora gittim hiç yumurta görmediğini söyledi, neyse şu an problemim senelerdir diane 35 kullanıyor olmak. cyclo progynova tarzı ilaca geçmeme önerdi ama piyasada yok. biyoeşdeğer hormon tedavisi için fitil,jel,krem, implat gibi yöntemler kullananlar var mı? ağızdan hap almak en riskli yöntem sanırım. ve en önemlisi bu konuyla ilgilenen doktor bulamıyorum bursa'da böyle bir kadın doğumcu varsa lütfen bana da yazar mısınız. senelerdir ağır ilaç kullanıyormuşum ama regl olmadanda yaşamak çok zor. günlerdir araştırıyorum ama ilgili doktor bulamadım..

Ben hala devam ediyorum kurlere yeni adet bitti benim. Hayıt tohumu ve aslan pençesini içiyorum 10 gün oldu bir aya tamamlayıp bırakacam
Hayıt tohumu bitki çayı seklinde mı alınıyor.tebrikler bu arada
doğal yolla mi hamile kaldiniz.Saglikla büyütün.

Hayıt tohumu bitki çayı seklinde mı alınıyor.tebrikler bu arada
doğal yolla mi hamile kaldiniz.Saglikla büyütün.
Hayıt tohumu tohum şeklinde aldım. Kendim kaynattim. Allah razı olsun canim. Darısı sana inşallah. Tedaviyle hamile kaldim

Selamlar trisenguens denen ilacı kullanan varmı aranızda ne zaman regl görürüz bilen varmi

Kırmızıya gelince regl görmeniz gerekir

Yine bu ay reglim gecikti.Hormon testlerimde Fsh:20 lh:11 amh:0.05 E:75 çıktı.Erken over yetmezliği dedi doktor.39 yaşındayıö.Bu sene 2 düşük yaşadıö.Şimdi sevgili hanımlar adet olamadığım için çok sıkıntıdayım.Bu durumda olup bitkisel kürlerle adet olabilen var mı?Tavsiyelerinize çok açığım.Doktor sadece sağ yumurtalığımda yumurta gördü o da hiç gelişmemişti…
Trisequens kullanıyorum ben Bunu yanında drlar bitkisel kürler c life dervital gibi onermiyorlar nedense.Yada bitkisel tedaviyi onemsemiyorlar.Birlimte kullanma deyince kullanmadım.Aslinda o macunları denemek isterdim.Brkki faydası olurdu.Bir de beeo yada egricayir atı sütü bal polen dene egricayir yüzdesi daha yüksek.Yrbi başladım ben de.Aylsrdir kullanmamisim.Kuru incir kürü diyorlar zeytinyağında öyle şeyleri yiyemiyirum direk yiyorum bazen Bir de multivitamini ayrı aldım ben Solgar arjinin 500,ocean polikinat çinko, aktif formlu folat,metilkolabamin formlu bin mqc B12, d vit bin ünite,resveratrol 200 mg ,aksantantin 12 mg venatura, nutraxin 2000 mg omega,evvicap400,osende qh200mg,ocean selenyum100mcq kullanıyorum .Umarım faydası olur..🤲

çok geçmiş olsun. erken menapozu hormon ilaçlarıyla öteliyorlar. yaşınız genç menapoz için. endişelenmeyin. stresten uzak durun. doktorunuzu ihmal etmeyin ve dua edin.
Erken menapozu öteliyorlar demişssiniz ilgimi çekti benim de değerlerim birer ay arayla 0.10, 0.07 çıktı amh. Fsh 18 . Gittğim drlar elini abuk tut tüp bebek diyor. Ben gitmek istemiyordum tüp bebeğe hemen ama yolum oraya doğru görünüyor.Hiç biri erken menapoz tedavisi için birsey demedi.

Erken menapozu öteliyorlar demişssiniz ilgimi çekti benim de değerlerim birer ay arayla 0.10, 0.07 çıktı amh. Fsh 18 . Gittğim drlar elini abuk tut tüp bebek diyor. Ben gitmek istemiyordum tüp bebeğe hemen ama yolum oraya doğru görünüyor.Hiç biri erken menapoz tedavisi için birsey demedi.
Aslında ilaçlarla oteleyen drlar var Ben gecikme olunca vermişti iki farklı Dr.Sonra düzelmişti biraz regl fsh az düşmüştü

Yine bu ay reglim gecikti.Hormon testlerimde Fsh:20 lh:11 amh:0.05 E:75 çıktı.Erken over yetmezliği dedi doktor.39 yaşındayıö.Bu sene 2 düşük yaşadıö.Şimdi sevgili hanımlar adet olamadığım için çok sıkıntıdayım.Bu durumda olup bitkisel kürlerle adet olabilen var mı?Tavsiyelerinize çok açığım.Doktor sadece sağ yumurtalığımda yumurta gördü o da hiç gelişmemişti…
Clife deneyin düzenleyici kullanmıyorsanız.yada dervital kullananlar oluyor.regl dönemi civan percemi için diğer dönemler aslan pençesi deneyebilirsiniz netten araştırın ben içmedim çünkü düzenleyici kullanıyordum çok karıştırma diyor drlar ben de içmedim Bitki kürleri hakkında drlar guvenemiyor nedense.Fsh im ilk defa geçen ay ve bu ay düştü.Gecen yıl 20 lerden dusmezken bu ay 11 oldu.Fark işyeri bölüm değiştirdim stresim azaldı.Cok sayıda etkin vitamin kullandım tek tük kuru incir bazen arı sütü.Abur cuburu malesef yedim Amh da degisirmis arkadaşlar daha çok yumurta çıkınca amh yüksek cikarmis..lh da 11 yüksek gibi ..lh fsh düşürmek için diye netten arayın.Reglin ikinci günü başlayan çörek otu tozu bal tarçın var netten bakın oniki gün yeniyirmus ben onceki ay yaptım sadece o da unuttuğum günler oldu.

Son düzenleme:
Clife satın aldım.Faydası oluyor mu cidden?

Clife deneyin düzenleyici kullanmıyorsanız.yada dervital kullananlar oluyor.regl dönemi civan percemi için diğer dönemler aslan pençesi deneyebilirsiniz netten araştırın ben içmedim çünkü düzenleyici kullanıyordum çok karıştırma diyor drlar ben de içmedim Bitki kürleri hakkında drlar guvenemiyor nedense.Fsh im ilk defa geçen ay ve bu ay düştü.Gecen yıl 20 lerden dusmezken bu ay 11 oldu.Fark işyeri bölüm değiştirdim stresim azaldı.Cok sayıda etkin vitamin kullandım tek tük kuru incir bazen arı sütü.Abur cuburu malesef yedim Amh da degisirmis arkadaşlar daha çok yumurta çıkınca amh yüksek cikarmis..lh da 11 yüksek gibi ..lh fsh düşürmek için diye netten arayın.Reglin ikinci günü başlayan çörek otu tozu bal tarçın var netten bakın oniki gün yeniyirmus ben onceki ay yaptım sadece o da unuttuğum günler oldu.

Benımde amh 013 ten bu ay 3.12 çıktı 1 sene arayla

Aralıksız 2 aya yakın hayıt macunu kullandım nıhalın bahcesı ınsg adresnden satın aldım azerbeycandan vajınal tampon ve çay geyrdım 2 adet donemı kullandım hepsı bukadr
Merhaba azerbeycandan ne çayı getirdiniz acaba ? Amh ım çook düşük :KK43: 0.02 imkansız çocugumın olması doktorun dediğine göre tüp bebekle bile uğraşma para dökme benden tavsiye dedi.
Eşimle yinede mucizeye sığınmaya çalışıyoruz.. amh ınız 0.13 den nasıl 3 oldu şoklar içindeyim

Benımde amh 013 ten bu ay 3.12 çıktı 1 sene arayla
Merhaba nasıl yükselttiniz amh yükselmez diyor doktorlar bende 31 yaşında erken over yetmezliği teşhisi aldım amh ilk ölçtürdüm 0.13 bitkisel kürler vs yaptım başka bir hastanede ölçtürdüm 0.31 çıktı bir ay sonra ama sizin değerler çok iyi yükselmiş. Bende hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi kullandım fayda gördüm diğer hormonlarım düzeldi ayrıca amh az da olsa değişti 🐥

X