merhaba arkadaşlar;benim de daha önce belirttiğim gibi 2 aydır adetim olmuyordu dok.gittiğimde fsh 69 çıkmıştı.39 yaşındayım ve bana menopoz dediler,dünyam karardı ağlamaktan mahvoldum,3 dokt.gittim üçü de aynı dedi,
bir çok aktara sordum ve çözüleceğini söylediler,ankarada İstanbul baharatçısına gittim sonuçlarımı gösterdim ve bana bir macun hazırladılar,yaklaşık içinde 20 çeşit baharat var,ayrıca 10 çeşit kadar bitki çayı aldım karıştırdım ve günde 6 bardak içtim bunu yanında çörek otu yağı ve propolisi karıştırıp içiyorum omega3 kapsüllerinden kullanıyorum birde en önemlisi ve ilk başta yapmamız gerek şey DUA DUA DUA Allahın izniyle oluyor herşey,kün fe yekün ,ol der olur her şey,bitti demeden hiç bir şey bitmez,biz araştırıp bulacağız Allah izin verince olacak ,sonuçta 4 gün önce regli oldum ve 3. günümde tekrar tahlillerimi yaptırdım fsh 39 a düşmüş, yarıya yarıya düşüş olmuş,inş Allahın izniyle daha da düşecek,
doktorların dediğiyle kalmayın arkadaşlar,ümidinizi yitirmeyin,üzüldükçe mahvoluyor insan dahada kötü oluyor,moralimizi yüksek tutmak zorundayız.
ben ilk menopozsun dediklerindeki ruhsal durumumu tarif edemem,hemen bu siteye girip araştımalarım sonucunda çok olumlu haberler duyunca biraz moralim düzelmişti,farklı kürlerle normale dönen arkadaşların hikayesi benim motivasyonumu yükseltti,ben de bu süreci sizinle paylaşma gereği duydum ki,benim gibi olan arkadaşlara ümit olsun ALLAH bitti demeden bitmez,bunu unutmayalım bol bol dua edelim,inş bu sıkıntılı süreci bir daha ben dahil hiç kimse yaşamasın,